kızlar mayıs ayındada varmı biliyormusunuz yoksa bu ay sonmu
mayıstada var canım ben martta yapmıştım mayıstada allah izin verirse yapıcam işallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar mayıs ayındada varmı biliyormusunuz yoksa bu ay sonmu
günaydın arkadaşlar , ben bu sabah 4. gün olmasına rağmen yine lavmanı tam yapamadım,hatta bu defa 3 seferde yaptım ve her seferinde 1 dk bile duramadan wc' ye koştum,ya nasıl olacak nasıl tutacam,tam yapamadığım için hiç işe yaramadığnı düşünüyorum ve üzülüyorum :1no2:,bugün pancar+havuç+elma+maydanoz karışımı suyumu içtim,fena değildi,ama bugün kendimi çok halsiz hissediyorum,Rabbim dayanma gücü versin hepimize,amin:Saruboceq:
mayıstada var canım ben martta yapmıştım mayıstada allah izin verirse yapıcam işallah
kızlar hergün lavman yaptıgınız halde büyük abdest yapan varmı
yoksa bendemi bi anormallik var
yelizcim hep birlikte cuma günü görecegiz bende merakla bekliyorum ne olacak diye,geçen ay yapanlardan düşüren vardı bildigim kadarı ile ama herkesde olmuyormuş,
cuma son günmü..
cuma son günmü..
hadi kızlar gayret,çoğu gitti azı kaldı,biraz daha sabır,3 gün sonra gelsin dolmalar,gelsin mantılar,börekler ,poğaçalar, ama azar azar ,yavaş yavaş geçilecekmiş yemeğe,
yaa bende acayip uykusuz kaldığımı düşünüyorum uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum mirmirmirmirarkadaşlar zaten az yiyoruz,uykumuzu iyice almamız lazım,ben 2 gündür geç yatıp lavman yapmak için erken kalkıyorum bugün çok halsizim,bugün erkenden yatmam lazım,hatta iş olmasaydı şimdi evde yatıyor olurdum,çok uykum vaaar mirmirmirmir
mayıstada var tatlımkızlar mayıs ayındada varmı biliyormusunuz yoksa bu ay sonmu
kızlar kzlar
benden pes yaa çooook üzgünüm dün gece çarpıntım oldu ve halsizlik , bayılacak gibi oldum elimi bile kaldıramadım bende sabah bozdum çook üzgünüm. Tamamlayamadım
size kolay gelsin
inşallah sonbahara
diyetimde devam ettiği için belki vücudum kaldırmadı
eie 'ciğim sen faydasını gördünmü?
Kızlar ben bu gün regl oldum![]()
Herşey çok güzel gidiyordu. Bırakmak istemiyorum, sorun olur mu ?