Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
yaaaaa birşey olmaz demiii bide vücut ısıtma işini küvette yapacam sonra yağımı içecem de sabah lavman yapmıştım gündüz yediklerim için akşam bidamı lavman yapsam kiii

merhaba bende sizin gibi kozmik beden temizliği yapıyorum ve sizleri takip ediyorum acaba yağı biraz daha geç içsek saat 22.30 gibi filan olur mu acaba bilgisi olan var mı

merhaba bende sizin gibi kozmik beden temizliği yapıyorum ve sizleri takip ediyorum acaba yağı biraz daha geç içsek saat 22.30 gibi filan olur mu acaba bilgisi olan var mı[/QUOT

canım marankinin sitesinde böyle yazıyo
Akşam saat 20.00'den sonra yağ limon karışımı içilir - 1 su bardağı saf sızma zeytinyağı(yaklaşık 150-200 cc ve 1 su bardağı taze sıkılmış limon suyu - yaklaşık 150-200 cc)
Akşam saat 21.30 nefes egzersizi uygulaması
Akşam Saat 22.00 den sonra hemen yatış
Not: Temizliğin son gününde rahat boşaltım yapılabilmesi, akşamki yağ ve limon uygulaması ile boşaltımın kolay yapılabilmesi için bugün içerisinde bir şey yememeniz tavsiye edilmektedir

kızlar saat kaçta içeceksiniz yag ve limonu

merhaba bende sizin gibi kozmik beden temizliği yapıyorum ve sizleri takip ediyorum acaba yağı biraz daha geç içsek saat 22.30 gibi filan olur mu acaba bilgisi olan var mı

en geç 22,00 yatın deniyor canım.bide yemek yiyen arkadaşlar bişey olmaz bügün bişey yenmemesinin sebebi sabah cıkanların acaba bunlar yediklerimmi kuru yemiş parcaları falan olurya ondan yenmemesi isteniyor rahat ve emin görmek için akşamdanda lavman yapın isterseniz

kızlar ağzınıza yağ dadı gelmesin diyorsanız kaşığınızı limon bardana daldırıp cıkarın sonra zeytin yağından alın ağızda oyalamadan hemen yutun ben öyle yapmıştım hepinize kolay gelsin ben geçen 20 dk cıkardım işallah kimse erkenden cıkarmaz allah emeklerini boşa cıkarmasın

bendaha içmedim saat 9 a dogru düşünüyorum
oglanı uyutayım öyle
içtikten sonra midem bulanırsa uyutamam

Back
X