Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ya ben başa sitede cuma günü yazdığını görseydim nolur nolmaz diye teyid etmek için arayıp sorardım,daha yeni gördüm,arkadaşın yazdığı linkte,

ya kızlar bugün zeytinyağı içmeyip bedenimizi ısıtsak sabahta lavman yapsak olmaz mı acaba?

sen bişi döktünmü peki
şimdi ne olcak yaaaaa offfff keşke dün arayıp sorsaydık

Yok, bende eşimde hiçbirşey dökmedik senağlama boşa mı yaptık neeee (gerçi bizin bugun 5. günümüz o yüzdenmi bilemiyorum, bide dun öğlen yanlışlıkla yedik biz haşlama sebzelerimizi)

Acaba taşlar yeşil seyler felan geldide klozetemi düştü de göremedik biz :bbo:

Ben yarın lavman ya yapmıcam 5 ci gunum bugun. Yapmıcam son gun bugun benim icin !!! bır dahada yapmıcam offff

Son düzenleme:
ya böyle hata yapılır mı... bi de sürekli söylüyo yanlış zamanda içmeyin diye...
inşallah zararı olmaz kızlar... üzüldüm vallahi yaaa..
keşke dün de girip bi baksaymışım...

kesinlikle içmemm bööğğkkkk :kızgın:

bu ne salaklık yaa nasıl böle bi hata yapılır:mymeka: ama ben kesinlikle içmem:kızgın: canımı sokakta bulmadım bi daha o kadar ezziyet edemem kendime:delphin: hem dün ayın 15 idi ve dolunay vardı ben baktımCADIARZU

dolunay akşam ezanıyla beraber görünür canım... dün dolunay yoktu...ve hicri aya göre 14 ü idi...

biz de martta ayın 16 sında içmişik habrimiz yok akşam dedim bi aya bakıyım ay küçük hemen neti açtım ama sizzz çokktan içmiştiniz ama böylede yanlışlık olurmu marrtada yanlıştı ozaman ne zaman doğru yazcaklarki

martta 14ünde içildi 16 sında değil ki...

ya ne ümitlerle başlamştım tüm şevkim kırıldı bu son olur belki de , bu fiyesodan sonra bir daha yapacağımı sanmıyorum,çok üzgünüm,keşke istifra eden arkadaşlar gibi ben de istifra etseydim

Arkadaşlar, mart ayında benim bir arkadaşım z.yağı limon karışımını bir günsonraiçmişti. Bizden bir gün sonra başlayınca, karışmı da bir gün sonra içeceğini düşünmüş ve öyle yapmış. Ondan da zamanında içen diğer arkadaşlar gibi yeşil şeylerden döküldü ve hayatından hala çok memnun. Dün içmeyen arkadaşım bu gece giçsin karışımı, yarın da lavmanını yapsın bence. Ne zararı olacak, faydası olur zararı olmaz

Bişey dökmedik diye üzülmeyin arkadaşlar. Kasım ayında yaptığımda ben den de bişeyler çıkmamıştı. Ama hep söylüyorum kasım ayından beri bademcik iltihabı, girip yaşamadım. Oysa bunca yıldır her kış ben bu hastalıklarla uğraşırdım. Yine de faydasını görürsünüz. Bazı arkadaşlar marttaki detokstan sonra hemen hastalanmışlar, biz öyle bişey yaşamadık, bir kaç arkadaş yapmıştık burda herkes hayatından memnun. Belki bünyesi çok zayıf düştü o arkadaşların, ondan hastalanmışlardır. Ben faydasını ilerleyen günlerde kesinlikle gördüm. Moralınızı bozmayın...Bişey daha söyleyim. Kasım ayında yaptığımda bir daha mı ASLA, diyordum. Mart ayında hiç düşünmeden tekrar yaptım. Şimdi sonbaharı bekliyorum ve kesinlkile yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse..

dolunay akşam ezanıyla beraber görünür canım... dün dolunay yoktu...ve hicri aya göre 14 ü idi...

martta 14ünde içildi 16 sında değil ki...

martta 13 cumaydı o gün içtik ama hicri takvimin 16 sıymış şimdi takvim önümde o gün ben aya bakıcaktım ama unutmuşum yağ limon heycanından yani 15 içmemişik

ben ne yagı içerim nede yarınki lavmanı yaparım allahım yaa o kadar ugraş bi hafta hiç bişey yeme aç kal sonu hüsran,:kızgın::kızgın:
alsınlar başlarına çalsınlar temizlikleriniÇok üzgünüm çoook
bidahamı töbe benim vücudum temiz zaten:dilcikar::dilcikar:

Arkadaslar hepinize gecmis olsun..Dolunay kismnina gelince bu kadar takmayin siz bir detox programi yaptiniz ve tamamladiniz...Adam zaten diyor ki bu her zaman yapilir ama dolunayda yapilirsa biraz daha etkili olur...Tamam ha bir gun once yapmissiniz ha bir gun sonra..Siz sonuca bakin bence...Hepinizin yazdiklarini okudum...Bu pek tatli zeytinyagindan sonra bu yasadiklariniz normal...Bulanti cikartma vs vs...herkeste oluyor sanirim butun yapanlar boyle bir gece gecirdiler...Ama inanin sonucunda sizde farkedeceksiniz aynaya bakin bir cildinize falan...Enerjinizin arttigini ne kadar zindelestiginizi farkediceksiniz bence...
Bu geceden sonra herkes hatta hepimizzzzzzz "birdaha yapmam " dedik ama sonrasinda siraya girdik yapmak icin...
Bakiniiz :Roze 14 lülülülülülü lülülülülülü

Hepinizi teker teker tebrik ediyorum basardiginiz ve paylastiginiz için....Allah sifasini versin...
Birde son yazacagim sey ;ben yaptigimda eger birsey dokulmesydi yada faydasini gormeseydim bile;en azindan 30 kusur yasindayim vucudumda biriken pisliklerden az biraz bile olsun kurtuldugum için sevinecektim...Sizde oyle dusunun bence....1 hafta saglikli bir sekilde beslendiniz ne kadar goremesenizde mutlaka bir temizlenme olmustur... yerimseniben yerimseniben

madem sitedekinin yanlış olduğunun farkındalarda neden düzeltiyorlarki delikafadulden yazık walla insanlar ne zorluklarla yapıyolar tam yapmak için uğraşıyorlar ama üzülmeyin kızlar yinede zararı olmamıştır içebilen bu akşamda içsin derim ben en azından cay bardağı içseniz
bakalım mayısta nasıl bi yanlışlık olacak

Bişey dökmedik diye üzülmeyin arkadaşlar. Kasım ayında yaptığımda ben den de bişeyler çıkmamıştı. Ama hep söylüyorum kasım ayından beri bademcik iltihabı, girip yaşamadım. Oysa bunca yıldır her kış ben bu hastalıklarla uğraşırdım. Yine de faydasını görürsünüz. Bazı arkadaşlar marttaki detokstan sonra hemen hastalanmışlar, biz öyle bişey yaşamadık, bir kaç arkadaş yapmıştık burda herkes hayatından memnun. Belki bünyesi çok zayıf düştü o arkadaşların, ondan hastalanmışlardır. Ben faydasını ilerleyen günlerde kesinlikle gördüm. Moralınızı bozmayın...Bişey daha söyleyim. Kasım ayında yaptığımda bir daha mı ASLA, diyordum. Mart ayında hiç düşünmeden tekrar yaptım. Şimdi sonbaharı bekliyorum ve kesinlkile yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse..

Derya'cim öpüyorum seni canim..... kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Back
X