- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bişi döktünmü peki
şimdi ne olcak yaaaaa offfff keşke dün arayıp sorsaydık
kesinlikle içmemm bööğğkkkk
bu ne salaklık yaa nasıl böle bi hata yapılır:mymeka: ama ben kesinlikle içmemcanımı sokakta bulmadım bi daha o kadar ezziyet edemem kendime
hem dün ayın 15 idi ve dolunay vardı ben baktımCADIARZU
biz de martta ayın 16 sında içmişik habrimiz yok akşam dedim bi aya bakıyım ay küçük hemen neti açtım ama sizzz çokktan içmiştiniz ama böylede yanlışlık olurmu marrtada yanlıştı ozaman ne zaman doğru yazcaklarki
tekrar aradım dün içenler tekrar mı içecek diye tlf daki bayan içiiin bir zararı olmaz diyo,pes diyorum,başkada bişey demiyorum,
dolunay akşam ezanıyla beraber görünür canım... dün dolunay yoktu...ve hicri aya göre 14 ü idi...
martta 14ünde içildi 16 sında değil ki...
Bişey dökmedik diye üzülmeyin arkadaşlar. Kasım ayında yaptığımda ben den de bişeyler çıkmamıştı. Ama hep söylüyorum kasım ayından beri bademcik iltihabı, girip yaşamadım. Oysa bunca yıldır her kış ben bu hastalıklarla uğraşırdım. Yine de faydasını görürsünüz. Bazı arkadaşlar marttaki detokstan sonra hemen hastalanmışlar, biz öyle bişey yaşamadık, bir kaç arkadaş yapmıştık burda herkes hayatından memnun. Belki bünyesi çok zayıf düştü o arkadaşların, ondan hastalanmışlardır. Ben faydasını ilerleyen günlerde kesinlikle gördüm. Moralınızı bozmayın...Bişey daha söyleyim. Kasım ayında yaptığımda bir daha mı ASLA, diyordum. Mart ayında hiç düşünmeden tekrar yaptım. Şimdi sonbaharı bekliyorum ve kesinlkile yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse..
Derya'cim öpüyorum seni canim..... kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5