Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Sen ye onlari bitir vitamini kacmasin :)))) Valla lahana patates koydum ben 3 gun içtim bak dusununce içim kalkti.... akannehir akannehir

Ben vazgeçtim devam edicem yani yarın başlamış olucam inşallah Komuşumuzun bi gelini vardı onunla şimdi konuştum eşiyle başlamışlar yap sende arkadaş oluruz birbirimize dedi -tatlicadiarzu- dayanmaz bide pancar ziyan olur. 15 gün var daha akannehir

Ben patates koymuyorum içine lahana, havuç, elma, ıspanak, pancar, maydanoz koyuyorum 500 ml falan oluyo akannehir yani 3 kere lavman yaparım ama o su iğrenç ya :dilcikar:

alsebecim benim geçen sefer yarım yamalakta olsa yapmış olmam mucizeydi..onu da deli gibi bebiş istediğim için o motivasyonla yapabilmiştim..daha da yapmam imkansız maalesef ..çok zor geldi bana...yapan ve yapacak bütüüüüüüüün arkadaşları tebrik ediyorum....

Alebese notunu aldim canim. ben su an beden temizligini yapamiyacam canim 32 hatfalik hamileyim. doguma bir bucuk ay gibi az bi zaman kaldi ins... hiç gozum kesmiyor o diyeti bu halimle... mart ayinda temizligi de nasil yapmisk oyle: )))) yapâcak olan arkadaslara Allah kolaylik versin. çok faydasini gorecekler ins... canim sende hamile idin dogum yaptinmi ?nasil gecdi..???

Sen simdimi basladin anlamadim ben?? 25 ekimde ne varki seni baslatmayacak olan bekle iste beraber yapalim... :mymeka: :mymeka: :mymeka: Destek olalim birbirimize yoksa nasil yapilir bu meret tek basina ....kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

hadı benden sana kocaman bır testekk.. bende varım ınsallah ama daha 15 gun varr o vakte ne olur bılmemm sımdılık okey

Günaydın herkese buyrunnnnnnnnn muhteşem suyumu hazırlıycam birazdan -tatlicadiarzu-

Günaydın herkese buyrunnnnnnnnn muhteşem suyumu hazırlıycam birazdan -tatlicadiarzu-

Eee afiyet olsun bakalim :)))

Tamam arkadaslar yapacaklari topluyoruz insallah aksilik olmadan baslar bitiririz..yanliz bu grup isi sosyal gruplarda yeni grup acmak icindi...Grup acmak icinde belli birkac kisiye ihtiyac varmis ona gore kazen degerlendiricekmis...Bize ait bir sosyal grup olsun diye idi... :))

Mntha canim ben dogom yaptim cok sukur bebegim kucagimda Allah sanada hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin...Hayirli evlatlardan eylesin...

Alarahan canim basinda bir karanlik dolunayda varda onu cok anlayamadim ben..

alsebe cim notunu aldım evet canım katılırım acılsın kozmik grup ben bu ay yapmıyorum birdahakine inş. ama yapanlarıda takip ediyorum kolay gelsin

alsebe cim notunu aldım evet canım katılırım acılsın kozmik grup ben bu ay yapmıyorum birdahakine inş. ama yapanlarıda takip ediyorum kolay gelsin

Tamam canim tesekkur ederim..Simdi Kozmik Temizligi Sosyal Grubuna uye olanlar;

1-Alsebe
2-Livaza

Evet digerler grup uyelerini bekliyoruz.....??

beni de katabilirsin arkadaşım.emeğin boşa gitmesin.uygulamaya katılamam ama deneyim paylaşabilirim

1-Alsebe
2-Livaza
3-Minikiz
4-merdiyet
5-Alarahan
6-Jayjay

Yapacak olanlar için 25 Ekimde basliyor beden temizligi....Grup için ille yapmak gerekmiyor hatirlatiyorum arkadaslar...Bu konu ilgisini ceken yapmak isteyen yapan yapmaya cesaret edemeyen herkesi bekliyoruz... :))) Destek amacli uye olmak isteyende olabilir baya bir ihtiyacimiz oluyor destege yaparken...sositososito sositososito sositososito

Back
X