Hastalıklı bir ilişki ve Hasta olan ben

Aynen söylediklerimi yapacağını söylüyor yapmıyor çok sıkıldım

Evet burda aldatılan kadınların konularını görüyorum. Sanirim devam edersem onlardan biri ben olacağım .canımı acıtan şey ise herşey güzelken bir anda alt üst olması
Belki de aldatılıyorsun?
Kız çok güzel olabilirdik diyor
Numara değiştirmesini diretmene rağmen yine kopmuyorlar
Herşey açık değil mi?

Bana yurumez gbi geldi bu iliski bi psikologami gitsen

Onun da kıza karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum zaten . Bahsetme dememe rağmen kızın lafını ediyor
Tipik aldatan erkek tiplemesi arkadasim o yanlis anlama ama asla kopamama ve ondan bahsetmesi ki bu aklinin onda oldugunun gostergesi

Aynen kendimin farkındayım. Keşke hiç ailemle tanıştırmasaydım onun yüzünden o değerli insanları karşıma almasaydım .
Sakın ailemle tanıştırdım, zar zor ikna ettim diye gidip bi de evlenme. Evlenip boşansan mı daha çok ah bizi dinlemedin derler, yoksa şu aşamada mı? Daha fazla karşına alma işte, eminim kurtuldun diye sevinirler.
Sal ipini gitsin, daha sevgiliyken aldatan, isteklerini önemsemeyen, seni saymayan biri evlenince bin katı daha kötü olur yüzde yüz aldatır.

Evet bana da mantıklı gelmiyor. Nerden tutsam elimde kalıyor

Bıçak gibi kes at. Tek diyeceğim bu.
4 gün öncesine kadar bırakmıştım numaramı değiştirdim kayboldum instagramdan arkadaşı mesaj atmış kaza yaptı hastanede yatıyor diye bende abisini aradım tabiki yalan olduğunu öğrendim o da numaramı öğrenmiş oldu bir şekilde yine beni ikna etti tekrar numaramı değişip ortadan kaybolmayı düşünüyorum

Hayatından çıkarmak istiyorsan onu ölmüş kabul et. Numaranı değiştir ve hiçbir şey demeden kaybol. Şu Allah’ın cezası sosyal medyada ilişiği olan kim varsa bir süre askıya al ya da direk şutla. Yoksa kurtulamazsın. Bile bile yanlışa yürüme, dön şu yoldan.

22 yaşındasınız. Okuyor musunuz? Çalışmıyorum demişsiniz de! Kendinizi ya okumaya ya da bir işe adayın. Böylece saplantılarınızdan kurtulursunuz. Hırs yapmışsınız ama bir erkek için değmez. Ailenizi kimse için karşınıza da almayın ayrıca.

Okudum öğretmenlkk bitirdim astsubaylıgı kazandım yedekten . Onu bekliyorum. Evet hırs tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…