Hastalıklı bir ilişki ve Hasta olan ben

Niye numaranı değiştirip ortadan kaybolmayı düşünüyorsunki .Bitti de konu kapansın.Evli değilsin çocuğun yok .Yaşın genç önünde upuzun bir gelecek var.Hayatini yasa .Dünyada o kadar çok erkek varki.22 yaşında birini saplantı haline getirmeni gerektirecek ne var sanki.Ilerisini düşün ve kararını ver.Verdigin kararın arkasında dur

Bir şekilde beni rahatsiz ediyor . ağlıyor sızlıyor bende fazlaca yumuşak kalpliyim en iyisi numara değiştirmek diye düşündüm. Diğer söylemlerinizde haklısınız resmen beni yaşlandırıyor.

Bir şekilde beni rahatsiz ediyor . ağlıyor sızlıyor bende fazlaca yumuşak kalpliyim en iyisi numara değiştirmek diye düşündüm. Diğer söylemlerinizde haklısınız resmen beni yaşlandırıyor.
Ağlasın boşver .Yumuşatma kalbini.Dik dur ve konuyu kapat

Aah ah keşke senin yaşında olsam, buraya konu açsam, ablalarım bana tavsiye tecrübe verse, ben de dinleyip hayatımı başka yöne çevirsem.. Şimdi senin için zaman geri alınmış gibi. O yaştasın ve konu açtın. Değerlendir

Aklını başına al, adam daha sevgiliyken seni aldatmış, konuşmasını istemediğin bi kız arkadaşı var ona da ilgisi var, v.s.....v.s.... daha 22 yaşındasın zorun ne böyle bi adamj çekmeye. Karşına ilerde ne insanlar çıkar, kendini neden böyle aşağıya çekiyosun. Yol ver gitsin bi cacık olmaz böylesinden. Bitirmen için daha ne olması lazım, insanlar aldatma olunca evliliklerini bitiriyo, sen böylesi ile evlenmeyi düşünüyosun. Kendine geleceğine odaklan.

Evet mesela astsubaylığı kazandım mesleği aşagilamaya başladı. Gidersen sıkıntı yaşarız vs. Demeye durdu. Sanirim ayaklarima bağ oluyor

Evet mesela astsubaylığı kazandım mesleği aşagilamaya başladı. Gidersen sıkıntı yaşarız vs. Demeye durdu. Sanirim ayaklarima bağ oluyor
Alnının teriyle yapılan hiç bi iş aşağılanamaz, o galiba ipler kendi elinde olsun istio, ekonomik özgürlüğün olursa ipleri tutamıycağından korkuyo. Hiç umrunda olmasın 22 yaşında daha hayatının baharındasın kazanırsan hiç arkana bakmadan git. Kendine güzel bi gelecek kur sana değer veren insanlarla

sen asıl evlendikten sonra ucu olmayan tünele gireceksin. kızım sen iyi misin ya ortada kocaman bir güven sorunu var. senin gözünün içine baka baka kendisine ilgisi olan kızla hala arkadaşlık kuruyor. ve sen psikolojik olarak bu durumu kabullenmişsin. sindirmiş resmen seni.aileni dinle. daha yaşın 22. bilmiyorum bu yaş sana devasa büyüklükte mi geliyor ama 22 yaş küçük bir yaş. daha neler çıkar karşına. ayrıl ardından ağla et ama dönme. birde nişan yapmışsın bu adamla. sen evlen asıl ozaman görürsün dünyayı derdi tasayı. üstüne birde çocuk. böyle söyleyince insan bişey anlamıyor ama başa gelince zurnanın zort dediği yer oluyor. 22 yaşında gencecik bir genç kızsın. işe gir çalış. hayatına yeni sayfa aç. evli çocuklu mutsuz umudu olmayan biri olmak yerine hayatına yeni sayfa aç. melankolikliği de bırak. kafanda bitirdin mi kalpte de bitiyor. sen kararlı ol. ama tavsiyem işe gir

Nişanlanmadım Allahtan . yapacaktık olmadı . kesinlikle iğne ucu kadar bile güvenmiyorum teşekkürler

Ah be güzelim, neden böyle ezik, hödük tiplere takılıyosunuz?
Diyorsun ya en azından ben takıntı yaptığımın farkındayım. Farkındasın ama birşey yapmıyorsun!
Neresinden tutsan elinde kalıyor...
Aileni ve buradaki Ablalarını dinle ve an itibarıyla bitir gitsin.
Öyle numara felan değiştirmeylede uğraşma. Sen net olursan oda bunun dönüşü olmayacağını anlayacaktır.
Yeter ki sen hayatını rezil eden bu asalaktan kurtulmaya karar ver ve bir daha geri bakma.
Te te o kaa...

Haklısınız gerçekten bir asalak böcek gibi kanımı emiyor .o yüzden numara değiştircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…