Hastane çalışanının terbiyesizliği

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Özetleyebildiğim kadar özetleyeceğim hanımlar.
Staj için heyet raporuna ihtiyacım vardı, işlemlerimi hallettim bir tek kurul imzası kaldı.
Normalde yarın stajım var. Bu sabah hastaneyi aradım raporu sormak için, çıkmadı ama wp den foto yollayalım dediler ( ne fotosu bilmiyorum artık ). Bende okuldaki imza vs. İşlerini hallettim, staj yapacağım hastaneyi aradım, kesinlikle kabul etmediklerini söylediler.
Stajım zorunlu, ders yerine geçecek, devamsızlık yapmama lüksüm yok, bu dönemde son dönemim mezun olacağım inşallah.
Bende tekrar raporun çıkacağı hastaneyi aradım, “ wp den kabul etmiyorlarmış, stajım zorunlu, devamsızlık yapma lüksüm pek yok acaba ne zaman toplanacak kurul, e devletten kontrol edebilir miyim raporu” demek için. Daha wp den kabul etmiyorlarmış dememe kalmadan karşıdaki kadın deliler gibi bağırmaya başladı sen arayamazsın burayı diye ama nasıl bağırıyor, okuldayım, okulun kafesinde oturuyoruz arkadaşımla şok olduk. Yan masadakiler falan bakıyor, düşünün nasıl bağırıyor. Deliler gibi inanamazsınız. Şok olursunuz. Hiç ama hiç üslubumu bozmadım ve sesimi çıkarmadım ne zaman çıkar raporum dedim bilmiyorum ne zaman çıkarsa çıkar gibi ileri gibi şeyler söylemeye devam etti ve bu şekilde kapattı telefonu.
Şimdi ben bu kadını şikayet etmeye karar verdim. Amacım çok net bir şekilde bu kadınla uğraşmak. Kendini bilmez, bu yaşına kadar kendini eğitememiş ve terbiye edilememiş bu insanla bende muhatap olmayı istemezdim. Ben niye durup dururken hayat zaten bu kadar zorken bir de böyle daha da sıkıcı bir duruma getiren insanlarla uğraşayım ki ?
Cimere şikayet etmeyi planlıyorum ama başka önerileriniz var mı hanımlar ?

çok çok haklısınız eminim hakkında şikayetde vardır
böyleleri yaptırımla karşılaşmalı ki birdaha yapamasınlar

ben olsam cimere şikayet eder çimere ettiğim şikayeti eke koyarak hastanede de şikayet oluştururdum, hem cimere şikayet ettiğinizi de görürler ciddiye alırlar hemde daha çabuk haberleri olur

Bir gün devlet Hastanesinde bir hemşire yanımda yaşlı bir amcaya bagirmistı. İmzalayacağı yerleri anlayamamışti adamcağız.
Üstelik kolonoskopi için gelmişti, zaten stresliydi.
Ben de kolonoskopi için bekliyordum adama imzalayacağı yerleri filan göstermiştim.
Sağlık çalışanına şiddet uygulayanlardan olmamak için zor tutmuştum kendimi
O adamın parasi olsa "beyefendi, şurayı imzalaycaksınız" denilecekti ona.
Ah be adaletsiz dünya.

Kesinlikle

Kesinlikle cimere yazın.be sürekli de üstüne düşün hatırlatma yazısı yazın. Başhekim lik ile görüşün. Bizim hastaneden biliyorum şikayetler havada kalıyor. Uyarı aldığına emin olun.

Sağlık çalışanına şiddet uygulayanlardan olmamak için zor tutmuştum kendimi
Ahh teşekkürler zor mu tuttunuz Şey de yapıyor musunuz mesela mahkemelik işleriniz olunca hakime kafa atmamak icin kendini zor tutmak falan

Açık kapı, cimer, il/ilçe sağlık müdürlüğü, hastane başhekimliği Ancak kadının size bağırdığını nasıl ispat edeceksiniz? Arkadaşınızın şahit olması yeterli gelmeyebilir. Telefonunuzda ses kayıt gibi bi şey var mı?

Şikayet edebilirsiniz ama olay telde olduğu için bir sonuç çıkmaz. Hoş hastanede geçseydi de pek bir şey cikmayabilirdi ama en azından sahitleriniz olurdu. Nasıl tuttunuz kendinizi de haddini bildirmediniz, en güzeli aynı şekilde cevap vermek olurdu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…