- 23 Ağustos 2020
- 4.512
- 8.455
- 108
- 35
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
Hastane personeli gereksiz bir şekilde sorunluÖzetleyebildiğim kadar özetleyeceğim hanımlar.
Staj için heyet raporuna ihtiyacım vardı, işlemlerimi hallettim bir tek kurul imzası kaldı.
Normalde yarın stajım var. Bu sabah hastaneyi aradım raporu sormak için, çıkmadı ama wp den foto yollayalım dediler ( ne fotosu bilmiyorum artık ). Bende okuldaki imza vs. İşlerini hallettim, staj yapacağım hastaneyi aradım, kesinlikle kabul etmediklerini söylediler.
Stajım zorunlu, ders yerine geçecek, devamsızlık yapmama lüksüm yok, bu dönemde son dönemim mezun olacağım inşallah.
Bende tekrar raporun çıkacağı hastaneyi aradım, “ wp den kabul etmiyorlarmış, stajım zorunlu, devamsızlık yapma lüksüm pek yok acaba ne zaman toplanacak kurul, e devletten kontrol edebilir miyim raporu” demek için. Daha wp den kabul etmiyorlarmış dememe kalmadan karşıdaki kadın deliler gibi bağırmaya başladı sen arayamazsın burayı diye ama nasıl bağırıyor, okuldayım, okulun kafesinde oturuyoruz arkadaşımla şok olduk. Yan masadakiler falan bakıyor, düşünün nasıl bağırıyor. Deliler gibi inanamazsınız. Şok olursunuz. Hiç ama hiç üslubumu bozmadım ve sesimi çıkarmadım ne zaman çıkar raporum dedim bilmiyorum ne zaman çıkarsa çıkar gibi ileri gibi şeyler söylemeye devam etti ve bu şekilde kapattı telefonu.
Şimdi ben bu kadını şikayet etmeye karar verdim. Amacım çok net bir şekilde bu kadınla uğraşmak. Kendini bilmez, bu yaşına kadar kendini eğitememiş ve terbiye edilememiş bu insanla bende muhatap olmayı istemezdim. Ben niye durup dururken hayat zaten bu kadar zorken bir de böyle daha da sıkıcı bir duruma getiren insanlarla uğraşayım ki ?
Cimere şikayet etmeyi planlıyorum ama başka önerileriniz var mı hanımlar ?
Doktorlar o kadar dayak yiyor bunlar kadar sesi çıkmıyor
Bu ülkede eğitimli kesim hep sessiz hep kibar
Ülkemizin cahilleri en çok bağıranlar maalesef