Ay süper bencede bu çok ideal yeterli gibi çünkü nette o kadar abartmışlar ki hangi birini koycam çantaya onlara kalsa 3 çanta götürmek gerek...Eşiniz içinde pijama falan yazıyor yok kremleri falan...Aynen canım çok abartıyolar ben doğumlarımda Şunları koydum
Anne için
1 gecelik
3 külot (kanama olduğu için her ihtimale karşı)
1 emzirme sütyeni
Çorap
Terlik
Tarağımı tokamı almıştım.
Tesettürlü olduğum için dış kıyafetim zaten üzerimde gelmişti onu yazmıyorum.
Büyük ped (hastane ped verdi hiç açmadım evde açtım)
2-3 tane Göğüs pedi ve kremi
BEBEK İÇİN
hastane çıkışının hepsini koydum battaniye zaten var o Takımı'n içinde
10 tane bez koydum (hepsini kullanmadım gece kalmadım zaten)
Islak mendil
Emzik ( mızmız olursa veririm dedim)
Mendil
Çorap
Yüz örtüsü
Bu kadardı başka bişey koymadım Unuttuğum yoksa. Ilk doğumumda gecede kaldım ama bu kadar koydum ondada. Istersen fazlalık olarak 1 gecelik daha koy hani olurda leke olur kirlenir.
canım doktorum herşey yolunda olduğu sürece 4 saatte taburcu olacağımı söylediBence tedbiri elden birakmayip pijama vs al canim yanina.Benim duyduguma gore de 1 gece bekletiyorlar normal dogum yapanida.Sezeryan olsaydi cok sey onerirdim de,insallah normal olur dedigin gibi:)
Eşin kalsa nolur odaya yayılıp yatılmıyo zaten :) çok abartıyorlar. Hastane çıkışlarımda 2 takım 2 badi 2 eldiven vardı zaten inan sadece birini giydirdik. Bide serin olursa diye yelek koy bide dış battaniye çünkü çok Sıcakta doğurmuycan sen hastane çıkışının battaniyeside ince Penye oluyo. Hastaneden çıkarken üşümesin.Ay süper bencede bu çok ideal yeterli gibi çünkü nette o kadar abartmışlar ki hangi birini koycam çantaya onlara kalsa 3 çanta götürmek gerek...Eşiniz içinde pijama falan yazıyor yok kremleri falan...
Tamam canım çok sağoll çok iyi oldu bunları söylemen :))Eşin kalsa nolur odaya yayılıp yatılmıyo zaten :) çok abartıyorlar. Hastane çıkışlarımda 2 takım 2 badi 2 eldiven vardı zaten inan sadece birini giydirdik. Bide serin olursa diye yelek koy bide dış battaniye çünkü çok Sıcakta doğurmuycan sen hastane çıkışının battaniyeside ince Penye oluyo. Hastaneden çıkarken üşümesin.
ohh yaa normal bir canta sonunda görebildim. digerlerini okudukca sitrese giriyorum.Aynen canım çok abartıyolar ben doğumlarımda Şunları koydum
Anne için
1 gecelik
3 külot (kanama olduğu için her ihtimale karşı)
1 emzirme sütyeni
Çorap
Terlik
Tarağımı tokamı almıştım.
Tesettürlü olduğum için dış kıyafetim zaten üzerimde gelmişti onu yazmıyorum.
Büyük ped (hastane ped verdi hiç açmadım evde açtım)
2-3 tane Göğüs pedi ve kremi
BEBEK İÇİN
hastane çıkışının hepsini koydum battaniye zaten var o Takımı'n içinde
10 tane bez koydum (hepsini kullanmadım gece kalmadım zaten)
Islak mendil
Emzik ( mızmız olursa veririm dedim)
Mendil
Çorap
Yüz örtüsü
Bu kadardı başka bişey koymadım Unuttuğum yoksa. Ilk doğumumda gecede kaldım ama bu kadar koydum ondada. Istersen fazlalık olarak 1 gecelik daha koy hani olurda leke olur kirlenir.
biz eski usûl çubuk termometre kullanacaz. eşim doktor, arkadaşlarıda cocuklarinda onu kullanmisKızlar siz ateşölçeri nasıl aldınız kızılötesi mi yani temassız mı yoksa kulaktan mı ? Bide termometre buhar makinası vs şeyler sizce gereksiz mi
ya bende lohusa kulodunu sormak istiyorum arkadaslar. aldim ama bir baktim incecik bir sey onun icine ped mi yerlesturmemiz gerekiyor. o sekilde haytta giyilmez kibiz eski usûl çubuk termometre kullanacaz. eşim doktor, arkadaşlarıda cocuklarinda onu kullanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?