Hastane çıkışı..?

NurTopum

Annesinin can damarı..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
844
13
318
İstanbul
Selamlar herkese arkadaşlar.
Doğum yapmış ve yapacak olan arkadaşlara sorum olacaktı.
Hastane çıkışı markası olarak hangi markayı önerirsiniz?
Ben İdil Bebe'nin hastane çıkışını aldım,bir büyük bir küçük 2 adet..
Antialerjik 100/100 doğal olması çok hoşuma gitti.
İdil Bebe'nin hastane çıkışını kullanıp memnun kalan var mı?
Ayrıca 2 takım hastane çıkışının yeterli olduğunu düşünüyorum,sizce?

canım idil bebe iyi bir marka bende duydum ki 2 tane yeter diye düşünüyorum bende bebettonunkini aldım 2 tane..

Sağolun arkadaşlar.
İlk etapta göbek bağı kanar mı?Hiç bilmiyorum..
Bazen aksilikler oluyor muş,takımların yanında bi iki tanede yedek tulum götürmekte fayda var tabi.

bacılar banada yardım edin...
bende çantama bebek için şunları koydum sizce yeterlimidir...
ince pijama alttan giyinmesi için, iki tane tulum, bere, eldiwen, çorap, sizce başka neler koymalıyım

bacılar banada yardım edin...
bende çantama bebek için şunları koydum sizce yeterlimidir...
ince pijama alttan giyinmesi için, iki tane tulum, bere, eldiwen, çorap, sizce başka neler koymalıyım

Hastane çıkışı tercih etmedin sanırım,bence bir takım küçük çaplı bir hastane çıkışı al derim.

Ben de idil bebeden 2 takim aldim. Buyuk hastane cikisi yerine 2 tane kucuk hastane cikisi aldim. Gobegi hafif kapali olacagi icin hastanede kiyafet bulasmaz. En az 3 kiyafet almalisin. Kirlenir, islanir,iser vs. hersey oluyor.Zaten kucucuk seyler.Onlem iyidir.
Ben 4 ayri kiyafet goturuyorum. Sapka ve corap da. Eldiven eylul de gerekmez ama yine de koydum.Eylul ayi icin bile ince bir battaniye de gerekir.Klimali bir ortam olabilir, hava esiyor artik cam aciliyor vs. Aldiginiz hastane cikislari benimkiler gibi inceyse, yine hafif bir yelek alinabilir. Hangi ay oldugu cok onemli tabi. Kizim kasim dogumlu. Simdi 6 Eylul de olacak dogumum. İlkine gore daha ince seyler goturuyorum.
Bebek bezi, islak mendil, hava sicak oldugundan pisik kremi vs. de goturuyorum. Hastane A+ ama bunlari fatura ettiginden ben yanimda goturuyorum.

bebek bezi, ıslak mendil, kendim için ped, bir takım pijama,uzun gecelik sürekli alttan muayane edicekleri için rahat olur diye düşündüm.. yani gerekli olan bi sürü şey koydum hatta bebeğimin rahat olması için taşıma çantasınıda götürücem yanımda.. eğer gerekli olan önemli bişey warsa lütfen hatırlatırmısınız unutmuş olabilirim

Sezeryansa iki gecelik al bence. Piyama ben giyinememistim. Zaten pansuman vs. zor oluyo. Tuvalet isi de oyle.
Sezeryansa ped yetmeyebilir gene.Hasta bezi aldim ben kucuklerinden.corap almayi da unutma.Benim ayaklarim donmustu nedense.Bir de isitici takiliydi vucudumda ustelik :)
Kullan-at camasirlar cok rahat oluyor. Emzirme sutyeni mutlaka yanina al. Meme ucu da denemek zorunda kalabiliyorsun.tasima cantasi gibi birsey ben almiycam. Battaniyeye sarip arabaya bincem zaten.

normal doğum istiyorum cnm nasipse...ama dün gittim doktora bebişin kafası büyük dediler eğer çatın müsaitse normal olur değilse sezaryen olucakmış bebişim :(
bi sürü çamaşır aldım ama çorabı unutmuştum iyiki hatırlattın :) ne olur ne olmaz değilmi yedekte dursun.. bu arada bana burda bardak çatal kaşıkta koymamı söyledir sence koymam gerekirmi hastane temin etmiyomu onları

normal doğum istiyorum cnm nasipse...ama dün gittim doktora bebişin kafası büyük dediler eğer çatın müsaitse normal olur değilse sezaryen olucakmış bebişim :(
bi sürü çamaşır aldım ama çorabı unutmuştum iyiki hatırlattın :) ne olur ne olmaz değilmi yedekte dursun.. bu arada bana burda bardak çatal kaşıkta koymamı söyledir sence koymam gerekirmi hastane temin etmiyomu onları

Onemli olan ikinizin de sagligi. takma kafana.
Walla ilkinde bana lazim olmadi. Bardak olabilir ikramda buluncaksan
ben almiycam yanima. lazim olursa esim gidip alsin.hastane cevresinde cok olur. :-) hastane uzak mi evine?

sürekli kontorole gittiğim özel hastane taksiyle 10 dkdan kısa sürüyo...
biraz sancılarım wardı dün dr söyledim oda
erken doğum olursa seni zeynep kamile sewk ederiz ( yani başka bir hastaneye) neden diye sorduğumda ise küwez yok burda diyince bende özelde doğum yapmaktan waz geçtim...o dediği hastanede uzak bana o yüzden herşeyim tam olsun istiyorum ama dediğin gibi hastane çewresinde de bulunur onlar... hiç olmasa bile annemler yanıma gelirken getiri werirler değilmi :))

bebek icin aldiklarin yeterli bence ama hasta bezini unutma derim ilk dogumumda benim cok isime yaramisti nasipse ikinci dogumumda ilk cantama koyacagim sey gine hasta bezi ve tarak acikrenk dudak parlaticisinida unutma derim malum hastane ziyaretleri

iki paket pet koydum çantama sanırım yetmicek annemde öyle söyledi olmazsa çocuk bezini kullanırsın dedi...
bu arada en önemli şeyleri unutuyordum kii hatırlattın çok saol makyaj malzemelerim :1: küçük bi çantada onlara hazırlamıştım ufak tefek bişeyler onlarıda gidip hemen bebeğin çantasının yanına sıkıştırı weriyim

Son düzenleme:
Hic bisey eksik kalmiyo gorcen :-) mutlaka birileri eve gidip geliyo. Ne kadar hazirlikli olursan cevren o kadar rahat ediyo. Sen zaten agrinla bebeginle ilgileniyosun ancak.

Selamlar herkese arkadaşlar.
Doğum yapmış ve yapacak olan arkadaşlara sorum olacaktı.
Hastane çıkışı markası olarak hangi markayı önerirsiniz?
Ben İdil Bebe'nin hastane çıkışını aldım,bir büyük bir küçük 2 adet..
Antialerjik 100/100 doğal olması çok hoşuma gitti.
İdil Bebe'nin hastane çıkışını kullanıp memnun kalan var mı?
Ayrıca 2 takım hastane çıkışının yeterli olduğunu düşünüyorum,sizce?

mothercare ve chiccoyu öneririm..

Küçük çaplı hastane çıkışında göbek bağı mendili yok.
Bende Allah ın izniyle yavruşuma ilk küçük çaplıyı giydirmelerini düşünüyorum.
Diğerini eve gelirken giydirmeyi düşünüyorum Allah ın izni ile..ama göbek bağı mendili muhakkak gerekli mi?
O zaman diğerininkini vermem gerekecek.

ne bilim yaa bebekler çabuk büyüyolar ya o yüzden almadım.....
onun yerine bi sürü şey aldım :D
peki çantamdakiler yetmezmi kıyafet olarak???

Haklısın,çok çabuk geliştikleri için insan düşünüyor.
Fakat adettendir ve hatıradır.
Bence bütçene en uygun olanlarından bir takım al derim.

Haklısın,çok çabuk geliştikleri için insan düşünüyor.
Fakat adettendir ve hatıradır.
Bence bütçene en uygun olanlarından bir takım al derim.

hastane çıkışı ufak oluyo gördüğüm kadarıyla...onun yerine bende iki tane tulum koydum biri sarı diğeri mawi :) alttan giyinmesi içinde ince pijama koydum,zıbını,battaniyesi falan herşeyi hazır...
hayırlısıyla bi geleydi şu ağrılarımdanda kurtulaydım bende...ne uyku war ne huzur nede rahat neyse allahtan bitirdik sayılır..oyşşş

Back
X