Hastane farklı ondan olabilir mi

Kese oluşmuş canım acaba kendiliğinden düşer mi bilmiyorum ki canım betan düşmüş dedi yarın kürtajla alicaz dedi keseyi alicak herhalde
Düşmez canım benimde öyle oldu kanamam yok kahverengi lekelenme vardı günlerce kürtajla aldılar

Keseyi gördükten sonra ne zaman lekelenme oldu

Keseyi gördükten sonra ne zaman lekelenme oldu canım
Canım ben evde testle öğrendim biraz bekleyip doktora gidecektim hemen kahverengi lekelenme başladı o gece hastanede bana düşük önleyici iğne yaptılar kesem göründü ama lekeler hep devam etti kalp atışı duyuldu lekeler daha da koyulaşti doktor kontrolüne gittim kalbi durmuş kese küçülmüş iki gün bekledik dusuremedim kürtaj oldum

Dur bakalım doktorla bi konuş ne diyecek burada da baksınlar kesene belki büyümüştür. Daha önceki dusuklerinide söyle doktora belki kan sulandırıcı falan bisey başlar
Canım ilk hamile kaldığımda söyledim buda ölürse test isterim tedaviye başlarım dedi onun için ben dün başka doktora gittim o tedaviye baslicakti ama beta öyle çıktı yarın gel kürtaja dedi

Ama canım bende daha bebek yok kalp atışı da yok şuan daha yeni 5. Haftaya girmistim daha öncede kürtaj oldum inşallah güzel sonuçlar alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…