- 28 Ekim 2021
- 70
- 66
- 8
- 29
Bence iyi çıkmış sonuç düşüş olmuşsada şuan yükselmiş doktorunuzla görüşün hatta farklı doktorlara da gidin benceCanım 4832 çıkmış
Şimdi görüncem canım ama galiba kese gelişmiyor ondan böyle kalmış ama dünde 2.600 lerde cikmisti dış gebelikte değil çünkü kese gözüktüDoktora göründün mü canım?
İlk keseyi gören doktora geldim canım şimdiBence iyi çıkmış sonuç düşüş olmuşsada şuan yükselmiş doktorunuzla görüşün hatta farklı doktorlara da gidin bence
Hadi bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler söyler ama olumsuz konuşsa bile bence siz umutlu olun yine başka doktora da gidin ve kürtaj düşünmeyin aslaaİlk keseyi gören doktora geldim canım şimdi
Yok canım kurtaj hiç yok aklımda ama anlamadım neden böyle oldu kiHadi bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler söyler ama olumsuz konuşsa bile bence siz umutlu olun yine başka doktora da gidin ve kürtaj düşünmeyin aslaa
Güzel haberlerini bekliyoruzİlk keseyi gören doktora geldim canım şimdi
Güzel haberlerini bekliyoruz
Düşmez canım benimde öyle oldu kanamam yok kahverengi lekelenme vardı günlerce kürtajla aldılarKese oluşmuş canım acaba kendiliğinden düşer mi bilmiyorum ki canım betan düşmüş dedi yarın kürtajla alicaz dedi keseyi alicak herhalde
Inşallah vardır canım ya umarım teşekkür ederimHayırlısı olsun bakalım ne diyecek bence ümit var
Keseyi gördükten sonra ne zaman lekelenme oldu canımDüşmez canım benimde öyle oldu kanamam yok kahverengi lekelenme vardı günlerce kürtajla aldılar
Inşallah çok teşekkür ederimsağlıkla doğsun bebegın inşallahh
Vardır bi hayır diyelim ama ümit var bence kesenin gelişimini takip ederler inşallah herşey sağlıkla ilerlerYok canım kurtaj hiç yok aklımda ama anlamadım neden böyle oldu ki
Iki gun once 4 mmdi canım gelişmişse inşallah ümit vardir canimVardır bi hayır diyelim ama ümit var bence kesenin gelişimini takip ederler inşallah herşey sağlıkla ilerler
Dur bakalım doktorla bi konuş ne diyecek burada da baksınlar kesene belki büyümüştür. Daha önceki dusuklerinide söyle doktora belki kan sulandırıcı falan bisey başlarCanim 4832 çıkmış
Keseyi gördükten sonra ne zaman lekelenme oldu
Canım ben evde testle öğrendim biraz bekleyip doktora gidecektim hemen kahverengi lekelenme başladı o gece hastanede bana düşük önleyici iğne yaptılar kesem göründü ama lekeler hep devam etti kalp atışı duyuldu lekeler daha da koyulaşti doktor kontrolüne gittim kalbi durmuş kese küçülmüş iki gün bekledik dusuremedim kürtaj oldumKeseyi gördükten sonra ne zaman lekelenme oldu canım
Canım ilk hamile kaldığımda söyledim buda ölürse test isterim tedaviye başlarım dedi onun için ben dün başka doktora gittim o tedaviye baslicakti ama beta öyle çıktı yarın gel kürtaja dediDur bakalım doktorla bi konuş ne diyecek burada da baksınlar kesene belki büyümüştür. Daha önceki dusuklerinide söyle doktora belki kan sulandırıcı falan bisey başlar
Ama canım bende daha bebek yok kalp atışı da yok şuan daha yeni 5. Haftaya girmistim daha öncede kürtaj oldum inşallah güzel sonuçlar alırımCanım ben evde testle öğrendim biraz bekleyip doktora gidecektim hemen kahverengi lekelenme başladı o gece hastanede bana düşük önleyici iğne yaptılar kesem göründü ama lekeler hep devam etti kalp atışı duyuldu lekeler daha da koyulaşti doktor kontrolüne gittim kalbi durmuş kese küçülmüş iki gün bekledik dusuremedim kürtaj oldum
İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah şuan bakıcaklar keseye değil miIki gun once 4 mmdi canım gelişmişse inşallah ümit vardir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?