Hastane farklı ondan olabilir mi

Yarın o kürtaj diyen doktora gidicem canım sonuçları göstericem bakım ne dicek çok merak ediyorum çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Git kuzum ama kötü bisey derse moralini bozma ben kötü olacağını düşünmüyorum. Bi de tekrar bakar ultrasonla sor bakalım yolk falan oluşmaya başlamış mi diye

Git kuzum ama kötü bisey derse moralini bozma ben kötü olacağını düşünmüyorum. Bi de tekrar bakar ultrasonla sor bakalım yolk falan oluşmaya başlamış mi diye
Yok canım bozmam beklerim yine baktım olmadı ona gitmem bı daha bende evet canım ultrasondan bakar gelişme var mı diye ay inşallah yine güzel haberlerle gelirim saol canım

Canim doktora geldim şok oldu nasıl böyle hata oldu dedi az kalsın kürtaja alicaktim dedi herşey çok iyi kese çok iyi gelişmiş dedi bebek de gözüküyor dedi beslenme yolkda gözüküyor dedi haftaya cuma gel kalp atışına bakalım dedi

Yaaaa allahın hikmeti ol derse olmayacak bisey yok çok şükür yarabbim inşallah haftaya bebisininkalp atışlarını duyarsın. Kan sulandırıcı iğne verdi mi?

Yaaaa allahın hikmeti ol derse olmayacak bisey yok çok şükür yarabbim inşallah haftaya bebisininkalp atışlarını duyarsın. Kan sulandırıcı iğne verdi mi?
Allah razı olsun canım siz bana umut oldunuz çok teşekkür ederim Verdi canım evet corasprin verdi enox iğne ve poregestan verdi

Allah razı olsun canım siz bana umut oldunuz çok teşekkür ederim Verdi canım evet corasprin verdi enox iğne ve poregestan verdi
Iyi bari çok şükür hemen ilaçlarına da başla aksatma sakin bende kullanıyorum. Inşallah güzel olacak ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…