- 28 Ekim 2021
- 70
- 66
- 8
- 29
Amin inşallah sizden de güzel haberler bekliyorumBizede haber ver canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah Rabbim kucağımizi boş bırakmasın inşallah
Inşallah canım benimAmin inşallah sizden de güzel haberler bekliyorum
Canım bu akşam beta testi yaptırim miAmin amin inşallah
Canim bugün beta yaptırsam mi yükselme var mı diyeAyyy canım çok sevindim iş miş yapma git uzan hemen evinde, sıvı gıdalar tüket ki tuvaletini yaparken zorlama olmasın. İlişkiye ara verin bir süre. Bir de bol bol dua et
Bugün yaptırma artık kuzum yarın yaptirirsinen azından 2 gunde ne kadar arttı onu görürüz doktorlar zaten 2 gunde bir yaptırın diyorlarCanım bu akşam beta testi yaptırim mi
Ben geç saatte yaptırıyorum canım aksam 9 da yaptiyorum ama o zaman beklim canımBugün yaptırma artık kuzum yarın yaptirirsinen azından 2 gunde ne kadar arttı onu görürüz doktorlar zaten 2 gunde bir yaptırın diyorlar
Bekle bekle iyice kafan karışır. Artıyordur allahin izniyle sen içini ferah tut.Ben geç saatte yaptırıyorum canım aksam 9 da yaptiyorum ama o zaman beklim canım
Tamam canım benim teşekkür ederimBekle bekle iyice kafan karışır. Artıyordur allahin izniyle sen içini ferah tut.
Canım 8777 olmuş iki kat artmış sanki iyi gibi demi kötü olsa artmazdiBekle bekle iyice kafan karışır. Artıyordur allahin izniyle sen içini ferah tut.
Yaaa canım gözün aydın gayet güzel artmış ❤Canım 8777 olmuş iki kat artmış sanki iyi gibi demi kötü olsa artmazdi
Yarın o kürtaj diyen doktora gidicem canım sonuçları göstericem bakım ne dicek çok merak ediyorum çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunYaaa canım gözün aydın gayet güzel artmış ❤
Git kuzum ama kötü bisey derse moralini bozma ben kötü olacağını düşünmüyorum. Bi de tekrar bakar ultrasonla sor bakalım yolk falan oluşmaya başlamış mi diyeYarın o kürtaj diyen doktora gidicem canım sonuçları göstericem bakım ne dicek çok merak ediyorum çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Yok canım bozmam beklerim yine baktım olmadı ona gitmem bı daha bende evet canım ultrasondan bakar gelişme var mı diye ay inşallah yine güzel haberlerle gelirim saol canımGit kuzum ama kötü bisey derse moralini bozma ben kötü olacağını düşünmüyorum. Bi de tekrar bakar ultrasonla sor bakalım yolk falan oluşmaya başlamış mi diye
Canim doktora geldim şok oldu nasıl böyle hata oldu dedi az kalsın kürtaja alicaktim dedi herşey çok iyi kese çok iyi gelişmiş dedi bebek de gözüküyor dedi beslenme yolkda gözüküyor dedi haftaya cuma gel kalp atışına bakalım dediGit kuzum ama kötü bisey derse moralini bozma ben kötü olacağını düşünmüyorum. Bi de tekrar bakar ultrasonla sor bakalım yolk falan oluşmaya başlamış mi diye
Yaaaa allahın hikmeti ol derse olmayacak bisey yok çok şükür yarabbimCanim doktora geldim şok oldu nasıl böyle hata oldu dedi az kalsın kürtaja alicaktim dedi herşey çok iyi kese çok iyi gelişmiş dedi bebek de gözüküyor dedi beslenme yolkda gözüküyor dedi haftaya cuma gel kalp atışına bakalım dedi
Allah razı olsun canım siz bana umut oldunuz çok teşekkür ederim Verdi canım evet corasprin verdi enox iğne ve poregestan verdiYaaaa allahın hikmeti ol derse olmayacak bisey yok çok şükür yarabbiminşallah haftaya bebisininkalp atışlarını duyarsın. Kan sulandırıcı iğne verdi mi?
Iyi bari çok şükür hemen ilaçlarına da başla aksatma sakin bende kullanıyorum. Inşallah güzel olacak ❤❤Allah razı olsun canım siz bana umut oldunuz çok teşekkür ederim Verdi canım evet corasprin verdi enox iğne ve poregestan verdi
Çok dikkat edicem canım bugün başladım kullanmayaIyi bari çok şükür hemen ilaçlarına da başla aksatma sakin bende kullanıyorum. Inşallah güzel olacak ❤❤
Sifa olsun inşallahÇok dikkat edicem canım bugün başladım kullanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?