Hastane farklı ondan olabilir mi

Inşallah canım çok şükür çok teşekkür ederim o kadar mutluyum ki
Ne kadar güzel mutluluğun bebeğine de yansır stres yapma bende cuma günü gidicem doktora inşallah betam yükselmiştir iki gün önce sağlık ocağında verdim kan ama hala sonuç e nabozda gmzükmüyor randevu alıp gitmem gerekiyormuş ama randevu da gözükmüyor artık cuma günü öğrenicem inşallah adetinden 3 gün önce yapmıştım acil de test onda 35 çıkmıştı cuma gidersem sence kese gözükür mü 2 Kasım'da adet olmam gerekiyordu

1000 ve 3000 arasında kese gözüküyor canım senin cumaya günü 1000 geçmiş oluyor mu canım serum ve iğne yedim sersem gibiyim hesap yapamıyorum şuan beynim durdu canım sağlık ocağini aradın mi peki sordun mu hiç

Aldım canım taktırdım şimdi inşallah iyi olur ya çok teşekkür ederim size sizin sayenizde umudum oldu yemin ederim öyle mutlu oldu ki eşimle çok sevindik Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınız
Senden de allah razı olsun kuzum inşallah bisey olmayacak bebeğine tutunacak sana ben inanıyorum sende ferah tut kalbini allahım yardım etsin herşey olur inşallah

Anladım canım bende hiç bilmiyorum geçecek mi bini ama sağlık ocağını aradığımda randevu alıp gelip alıcaksınız sonucu dediler bekliyorum bakalım artık cumayı nasipse görürüm erkense de randevu verirler herhalde hayırlısıyla kucağımıza alalım da

Senden de allah razı olsun kuzum inşallah bisey olmayacak bebeğine tutunacak sana ben inanıyorum sende ferah tut kalbini allahım yardım etsin herşey olur inşallah
İnsallah canım çok şükür Rabbime şükürler olsun artık stres yapmicam canım pazartesi tekrar gidicem canım inşallah güzel haberle yine alırım Rabbim bebek isteyen bütün annelere nasip etsin inşallah bebek bekleyen bütün annlerede kucağına almayi nasip etsin inşallah

Dur hesaplama yapım canım bakım

Bu cuma mi gidiceksin canım

Bak gördün mü rabbimin mucizeleri çok çok büyük hayırlısı olsun inşallah sağlıkla devam etsin çok sevindim sizin adınıza bizler içinde dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim isteyen herkese nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür Rabbim bebek isteyen bütün anne adaylarına bebek nasip etsin inşallah Rabbim kucağımizi boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda sizdende güzel haberler alırız canım bende sizin için çok çok dua edicem söz veriyorum

Canım gittiğinde göremiyebilirsin çünkü değerin 2 kat artiyorsa 250 civarı olmuş oluyor kesede 1000 den sonra gözükmeye başlıyor canım yani gormesende üzülme canım ama inşallah değerlerin daha çok artmıştır ve görürsün cuma günü senden haber bekliyorum bebişin sağlıklı olsun canım bişi olmaz biraz daha geç gor İnan ben hemen gördum 2.gebeligimde keseyi bak kalbi durdu önemli olan sağlıklı olması Rabbim sanada sağlıkli hamileliğinin devam etmesini nasip etsin inşallah güzel haberle gel canım inşallah Rabbim kucağımizi boş bırakmasın inşallah

Amin canım tabi zamanın önemi yok sağlıklı olsunda sağlıklı devam etsin de işte insan en ufak bişey de strese giriyor. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı haberler verelim inşallah

Amin amin inşallah

Amin canım tabi zamanın önemi yok sağlıklı olsunda sağlıklı devam etsin de işte insan en ufak bişey de strese giriyor. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı haberler verelim inşallah
Tabi canım hepimiz öyleyiz stres çok yapıyoruz üzülüyoruz çok istiyoruz ya canım elimizde değil aslında inşallah canım çok güzel haberle dönüş yaparız birbirimize

Ooo maşallah canım çok iyi çıkmış artmış güzel olmuş çok sevindim valla gözümüz aydın inşallah hep böyle devam eder bence pazartesi tam olarak keseyi görürsün canım
İnşallah canım hepimiz için güzel devam etsin cuma ya randevu almıştım artık ne zaman gel derse sonrasında o zaman görürüm inşallah keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…