Ne saçma sapan biseymis o ya öyle. Neyse dur bakalım önce bi nedeni falan görelim sonra onu düşünürüzCanım ilk hamile kaldığımda söyledim buda ölürse test isterim tedaviye başlarım dedi onun için ben dün başka doktora gittim o tedaviye baslicakti ama beta öyle çıktı yarın gel kürtaja dedi
Tamam canımNe saçma sapan biseymis o ya öyle. Neyse dur bakalım önce bi nedeni falan görelim sonra onu düşünürüz
Evet canım bilerek çok az leke geldi dicem ki baksın yoksa bu doktorda hemen beta derİnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah şuan bakıcaklar keseye değil mi
Çünkü bana 10 gün sonra gel demiştiİnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah şuan bakıcaklar keseye değil mi
İnsallah canım dualarım seninle bebeğin sana tutunur bende deniyorum ama maalesef tekrar hamile kalamadimAma canım bende daha bebek yok kalp atışı da yok şuan daha yeni 5. Haftaya girmistim daha öncede kürtaj oldum inşallah güzel sonuçlar alırım
Evet bence de keseye baktır eğer gelişme olursa bi sıkıntı olmadığı sürece kanama felan on gün sonra tekrar kontrole gidersin şuan on gün zaten bu stresle bekleyemezsinÇünkü bana 10 gün sonra gel demişti
Evet canım doktorda haftaya cuma gel dedi bide serum verdi düşük önleyiciEvet bence de keseye baktır eğer gelişme olursa bi sıkıntı olmadığı sürece kanama felan on gün sonra tekrar kontrole gidersin şuan on gün zaten bu stresle bekleyemezsin
Canım benimde aklıma o geliyor diğer doktor dünkü yani öyle dedi canım şuan geldim 1 2 mm büyümüş dedi hayla yerinde duruyor dedi bide geçen karnimdan görmemişti şimdi karnimdan baktığı gibi gördüCanim degerler 2 gunde bir iki kattan fazla artmis.cogul gebelik olmus olabilir ve birisi ölmüş olabilir. Doktor neye göre kurtaj dedi.
hadi gözün aydın dikkat et ağır kaldırma ilişkiye girme ,Kızlar kese iyi dedi yerinde duruyor hatta 1-2 mm büyüme olmuş dedi serum verdi ben çok az leke diyince bunu kesin al dedi haftaya cuma gel dedi suanlik sıkıntı yok dedi
Ayyy canım çok sevindim iş miş yapma git uzan hemen evinde, sıvı gıdalar tüket ki tuvaletini yaparken zorlama olmasın. İlişkiye ara verin bir süre. Bir de bol bol dua etKızlar kese iyi dedi yerinde duruyor hatta 1-2 mm büyüme olmuş dedi serum verdi ben çok az leke diyince bunu kesin al dedi haftaya cuma gel dedi suanlik sıkıntı yok dedi
Ay hadi çok şükür bence sen yine tedbir amaclı o dediği serumu al zararı olmazKızlar kese iyi dedi yerinde duruyor hatta 1-2 mm büyüme olmuş dedi serum verdi ben çok az leke diyince bunu kesin al dedi haftaya cuma gel dedi suanlik sıkıntı yok dedi
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunhadi gözün aydın dikkat et ağır kaldırma ilişkiye girme ,
Ay canım Allah razı olsun çok dualar ettiniz Rabbim kabul etti belkide çok teşekkür ederim hepinize Rabbim sizinde bebislerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAy hadi çok şükür bence sen yine tedbir amaclı o dediği serumu al zararı olmaz
Aldım canım taktırdım şimdi inşallah iyi olur ya çok teşekkür ederim size sizin sayenizde umudum oldu yemin ederim öyle mutlu oldu ki eşimle çok sevindik Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınızAy hadi çok şükür bence sen yine tedbir amaclı o dediği serumu al zararı olmaz
Yok canım daha çok dikkat ederim artık çok şükür Rabbime çok teşekkür ederim Rabb'im seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah razı olsunAyyy canım çok sevindim iş miş yapma git uzan hemen evinde, sıvı gıdalar tüket ki tuvaletini yaparken zorlama olmasın. İlişkiye ara verin bir süre. Bir de bol bol dua et
Hayır. Ben 6 haftalıkken kimyasal gebelik geçirdim. Kanla beraber atıldı. Ama onda bile sürekli beta takibi yaptık sıfırlanana kadar. Kese mese hiç bsey yoktu. Seninki büyükmüş. Kendiliğinden düşmez. Kürtaj olması gerekir düşmüşse bileBeklesem zaten düşüş olmuşsa düşmez mi canım kendiliğinden acaba
Çok sevindimm ya inşallah hayırlısıyla alıcaksın kucağına içini ferah tutKızlar kese iyi dedi yerinde duruyor hatta 1-2 mm büyüme olmuş dedi serum verdi ben çok az leke diyince bunu kesin al dedi haftaya cuma gel dedi suanlik sıkıntı yok dedi
Inşallah canım çok şükür çok teşekkür ederim o kadar mutluyum kiÇok sevindimm ya inşallah hayırlısıyla alıcaksın kucağına içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?