Merhaba canim bende canta hazırığındayim bence sabahlik koymadıysan koy.
Ben 36 haftaliğim ve ben kizima kiyafet almadım herkes cok erken diyor izin vermiyor. Sizce erkenmi?
Kizim doğarsa ciplak kalmasından korkuyorum ilk gün.
Çıplak kalmaz merak etmeyin. Hastanede vardır acil durumlar için.
Ayrıca geç bile kalmışsınız. Ben daha cinsiyeti belli değilken bile kıyafet almıştım bi sürü.
Sen hamilemisin? Yoksa doğurdunmu doğumun sezaryanmi? normalmi oldu? Şimdiden kusura bakma bu kadar soru sorduğum için ama cok heyacanliyim ve endişeli.
Peki iyleşme sürecin ne kadar sürdü? Ve sezaryanla doğumda kilo vermek zor oloyormuş hamilelik kilolarni vere bildinmi? Ve ne kadar zamanda verdim? Şimdiden teşekkür.Ben çoktaaan doğurdum. Oğlum 3 yaşında neredeyse.
Sezeryan oldu açılmam olmadığı için.
Özelde yapacağım canım ama doğum şekli henüz belli değil teşekkür ederim sürekli birşeyler eksik gibi geliyorNormal doğum ve devlet ise yeterli hatta fazla bile çünkü sadece 24 saat tutuyorlar hatta daha az ... Özel ise yeterli canım
Peki iyleşme sürecin ne kadar sürdü? Ve sezaryanla doğumda kilo vermek zor oloyormuş hamilelik kilolarni vere bildinmi? Ve ne kadar zamanda verdim? Şimdiden teşekkür.
Sağol canımBir de emzik fazla gibi geldi bana çünkü almıyorlar ilk günden emziği
Ay evet onlarida koyayım unuttumBence de yeterli.. Lohusa pedi koyabilirsin.. bebeğin altını temizlerken kullanacağın, ıslak mendil yahutta pamuk.. ve alt değiştirme örtüsü alabilirsin..
Canım 36 hafta Doğum haftası artık her an doğurabilriain evet bu gidişle çıplak kalır git al millete ne bakıyorsun almaya başlayınca bitmiyor alma işiMerhaba canim bende canta hazırığındayim bence sabahlik koymadıysan koy.
Ben 36 haftaliğim ve ben kizima kiyafet almadım herkes cok erken diyor izin vermiyor. Sizce erkenmi?
Kizim doğarsa ciplak kalmasından korkuyorum ilk gün.
Aslında şu depentin iç çamaşırı var onlardan almayı düşünüyorum bu pakette 10 tane falan var hastane için fazlasıyla yeter gibi dış fırçası ni hatirlattigin için teşekkür ederim tamamen unutmuşumDiş fırçası macunu ve havlu
Ayrıca biraz daha fazla külot alabilirsin canım velki kanaman fazla olur sızıntı olur falan. Ama bebek için herşey fazlasıyla yeterli bence
Teşekkür ederim canım sağol ilk doğumum tecrübesizim ne koysam ne kadar koysam bilemedimİki emzirme sütyeni fazla canım bence bi gün iki gün için bi tane yeter gerisi yeterli
Hiç bilmiyorum var mı gerçektenPisik kendine gerek var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?