Hastane için yeterli mi

Pijama modelleri biri sabahlikli canim bence al artık birşeyler

Banu cifcinin bir programi var orada yazmış genel hatlariyla ne lazim oldugunu

İznin olursa bu soruda ben sorabilir miyim doğumda kaç kilo gidiyor

Canım 36 hafta Doğum haftası artık her an doğurabilriain evet bu gidişle çıplak kalır git al millete ne bakıyorsun almaya başlayınca bitmiyor alma işi
Haklısın ama 38 önce doğursam evde doğurmak zorunda kalıcam zaten şimdiki dr doğuma girmediği için 38 sonra doğum yapıcağim hastaneyi ve doktoru 38 sonra secmem gerekiyormuş ya 37 de doğmak isterse yandım.

Eşini al ve hafta sonu alışverişini yap. Doğum bu ne olacağı belli olmaz canım . Bebiş doğduktan sonra alışveriş yapamazsın zaten başkasının beğenip aldıklarını giydirmek zorunda kalırsın. Kız gizli gizli alaydın keşke ben doldurdum evi annem görse kafamı kırar doğmamış çocuğa don biçme diye

Kayın valıdemle yaşadığım için eşimle bi yere gitmemiz münkün değin zaten gitmezde kendine kiyafet almiyor alış. Veriş hiç sevmiyor

Se
Sende hamilemisin? kac haftalık?

Kayın valıdemle yaşadığım için eşimle bi yere gitmemiz münkün değin zaten gitmezde kendine kiyafet almiyor alış. Veriş hiç sevmiyor
Annen yakın değil mi kızım sana . Canım ya . Bende 2. Yolda 27. Haftamdayım bi kızım var 2 yaşında

Benimde ablam var kizların cok şansli başkası olsa doğurmaz bende kizima 4 yil sonra falan kardeş istiyorum. Ama benim tam 4 gorumcem var bu yuzde kayınvalide erkek olmasını istiyordu ama sağlıklı olsunda.
Kayınvaliden kendi doğursaymış ben ikisi hep arka arkaya olsun istedim zaten ikiden fazla istemiyorum . Kız anası oldum valla ilersi için nasıl bi anne olurum çok meraklardayım.

Iki tane 10lu takim gerekli mi bilmiyorum ben bir takim koydum 10lu.
Onun disinda 2li pijama takimlari var bazilarinin sapkasi da oluyor. Onlardan koyucam 3 4 takim.

Nasıl yani ya bu zamanda evde dogummu olur anlamadım kimseyi elestirmek haddim değil ama neden böyle düşünüyorsun ki

Benimkiler benden daha hevesli valla seneye kısa giyilecek kıyafetleri bile aldilar

Benimkiler benden daha hevesli valla seneye kısa giyilecek kıyafetleri bile aldilar
Benim annemde kendi alıyor aldıklarını söylüyor ama bana vermiyor . Doğunca sağlıklına hepsini getirecekmiş :)) ilk kızımda da Doğum yaptım ben hastaneden gelene kadar bi dünya evi doldurmuşlardı :) bebeğe Allah korusun bişey olursa üzülürüm diye korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…