Pijama modelleri biri sabahlikli canim bence al artık birşeylerMerhaba canim bende canta hazırığındayim bence sabahlik koymadıysan koy.
Ben 36 haftaliğim ve ben kizima kiyafet almadım herkes cok erken diyor izin vermiyor. Sizce erkenmi?
Kizim doğarsa ciplak kalmasından korkuyorum ilk gün.
İznin olursa bu soruda ben sorabilir miyim doğumda kaç kilo gidiyorİyileşme sürecim çok kısa sürdü. Hastaneden çıktıktan sonra dikişlerimle alakalı bir ağrı sızı hissetmedim, normal yaşamıma geri döndüm eve girer girmez.
Sadece anesteziden kaynaklı çok yoğun baş ağrım oldu 2-3 gün.
Kilo konusunda maalesef hiç veremedim. Zaten kilolu hamile kalmıştım, şu an Doğumdan çıktığım kilodayım 3 yıldır
Teşekkür ederim canım bakayımBanu cifcinin bir programi var orada yazmış genel hatlariyla ne lazim oldugunu
İznin olursa bu soruda ben sorabilir miyim doğumda kaç kilo gidiyor
Teşekkür ederim canım çok sağol ben 14 kilo aldım şimdilik 35 haftalık oldum daha ne kadar alırım bilmiyorumBenim 6,5 kilo falan gitmişti sanırım. Oğlum 3,5 kilo doğdu.
Haklısın ama 38 önce doğursam evde doğurmak zorunda kalıcam zaten şimdiki dr doğuma girmediği için 38 sonra doğum yapıcağim hastaneyi ve doktoru 38 sonra secmem gerekiyormuş ya 37 de doğmak isterse yandım.Canım 36 hafta Doğum haftası artık her an doğurabilriain evet bu gidişle çıplak kalır git al millete ne bakıyorsun almaya başlayınca bitmiyor alma işi
Eşini al ve hafta sonu alışverişini yap. Doğum bu ne olacağı belli olmaz canım . Bebiş doğduktan sonra alışveriş yapamazsın zaten başkasının beğenip aldıklarını giydirmek zorunda kalırsın. Kız gizli gizli alaydın keşke ben doldurdum evi annem görse kafamı kırar doğmamış çocuğa don biçme diyeHaklısın ama 38 önce doğursam evde doğurmak zorunda kalıcam zaten şimdiki dr doğuma girmediği için 38 sonra doğum yapıcağim hastaneyi ve doktoru 38 sonra secmem gerekiyormuş ya 37 de doğmak isterse yandım.
Kayın valıdemle yaşadığım için eşimle bi yere gitmemiz münkün değin zaten gitmezde kendine kiyafet almiyor alış. Veriş hiç sevmiyorEşini al ve hafta sonu alışverişini yap. Doğum bu ne olacağı belli olmaz canım . Bebiş doğduktan sonra alışveriş yapamazsın zaten başkasının beğenip aldıklarını giydirmek zorunda kalırsın. Kız gizli gizli alaydın keşke ben doldurdum evi annem görse kafamı kırar doğmamış çocuğa don biçme diye
Sende hamilemisin? kac haftalık?Eşini al ve hafta sonu alışverişini yap. Doğum bu ne olacağı belli olmaz canım . Bebiş doğduktan sonra alışveriş yapamazsın zaten başkasının beğenip aldıklarını giydirmek zorunda kalırsın. Kız gizli gizli alaydın keşke ben doldurdum evi annem görse kafamı kırar doğmamış çocuğa don biçme diye
Annen yakın değil mi kızım sana . Canım ya . Bende 2. Yolda 27. Haftamdayım bi kızım var 2 yaşındaKayın valıdemle yaşadığım için eşimle bi yere gitmemiz münkün değin zaten gitmezde kendine kiyafet almiyor alış. Veriş hiç sevmiyor
Allah bağişlası 2 de sağiıkla kucağina almayı nasip etsin allahAnnen yakın değil mi kızım sana . Canım ya . Bende 2. Yolda 27. Haftamdayım bi kızım var 2 yaşında
Amin CAnım oda kızAllah bağişlası 2 de sağiıkla kucağina almayı nasip etsin allah
Yoldakini ginsiyeti ne?
Benimde ablam var kizların cok şansli başkası olsa doğurmaz bende kizima 4 yil sonra falan kardeş istiyorum. Ama benim tam 4 gorumcem var bu yuzde kayınvalide erkek olmasını istiyordu ama sağlıklı olsunda.Amin CAnım oda kız
Kayınvaliden kendi doğursaymışBenimde ablam var kizların cok şansli başkası olsa doğurmaz bende kizima 4 yil sonra falan kardeş istiyorum. Ama benim tam 4 gorumcem var bu yuzde kayınvalide erkek olmasını istiyordu ama sağlıklı olsunda.
Nasıl yani ya bu zamanda evde dogummu olur anlamadım kimseyi elestirmek haddim değil ama neden böyle düşünüyorsun kiHaklısın ama 38 önce doğursam evde doğurmak zorunda kalıcam zaten şimdiki dr doğuma girmediği için 38 sonra doğum yapıcağim hastaneyi ve doktoru 38 sonra secmem gerekiyormuş ya 37 de doğmak isterse yandım.
Benimkiler benden daha hevesli valla seneye kısa giyilecek kıyafetleri bile aldilarEşini al ve hafta sonu alışverişini yap. Doğum bu ne olacağı belli olmaz canım . Bebiş doğduktan sonra alışveriş yapamazsın zaten başkasının beğenip aldıklarını giydirmek zorunda kalırsın. Kız gizli gizli alaydın keşke ben doldurdum evi annem görse kafamı kırar doğmamış çocuğa don biçme diye
İlk doğum canım ne lazım bilmiyorum o yüzden 2 tane aldım fazlami olmuş kiIki tane 10lu takim gerekli mi bilmiyorum ben bir takim koydum 10lu.
Onun disinda 2li pijama takimlari var bazilarinin sapkasi da oluyor. Onlardan koyucam 3 4 takim.
Benim annemde kendi alıyor aldıklarını söylüyor ama bana vermiyor . Doğunca sağlıklına hepsini getirecekmiş :)) ilk kızımda da Doğum yaptım ben hastaneden gelene kadar bi dünya evi doldurmuşlardı :) bebeğe Allah korusun bişey olursa üzülürüm diye korkuyorBenimkiler benden daha hevesli valla seneye kısa giyilecek kıyafetleri bile aldilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?