Kayınvaliden kendi doğursaymış ben ikisi hep arka arkaya olsun istedim zaten ikiden fazla istemiyorum . Kız anası oldum valla ilersi için nasıl bi anne olurum çok meraklardayım.
Benim annemde kendi alıyor aldıklarını söylüyor ama bana vermiyor . Doğunca sağlıklına hepsini getirecekmiş :)) ilk kızımda da Doğum yaptım ben hastaneden gelene kadar bi dünya evi doldurmuşlardı :) bebeğe Allah korusun bişey olursa üzülürüm diye korkuyor
Benim de ilk dogum.
Ben 10lu takimi satin alirken ordaki kadina sordum. Bana 1 tane yeterli onun disinda tulum ve alt ust pijamalardan koyarsin dedi.
Satici oldugu halde ikinciyi satmaya kalkmadi yani ki ben alacaktim :)
Onun disinda yeni dogum yapan bir arkadasim da 1 takim yeterli deyince ikinciyi almadim.
Aslında şu depentin iç çamaşırı var onlardan almayı düşünüyorum bu pakette 10 tane falan var hastane için fazlasıyla yeter gibi dış fırçası ni hatirlattigin için teşekkür ederim tamamen unutmuşum
Benim de ilk dogum.
Ben 10lu takimi satin alirken ordaki kadina sordum. Bana 1 tane yeterli onun disinda tulum ve alt ust pijamalardan koyarsin dedi.
Satici oldugu halde ikinciyi satmaya kalkmadi yani ki ben alacaktim :)
Onun disinda yeni dogum yapan bir arkadasim da 1 takim yeterli deyince ikinciyi almadim.