- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
sosyal güvenceniz yokmuydu??
Sanırım Ankara da yaşıyorsunuz.Zübeyde Hanım etlik den bahsediyorsanız ben bir kere gittim,bir daha asla dediğim bir hastane.Sadece bir muayene ve ultrasona girmek için tüm günüm gitti,tıklım tıklım ve hijyenden eser yok.
işe yeni girdim henüz başlatmadılar eşim de bağkurlu ödemeleri malesef aksadı dolayısıyla güvencesiz oldum
Bursa sanırım diyecektim, öyleymiş..
3. ayıma kadar 4 dr değiştirmiştim ve hastanedeki tüm dr'ları denemiştim (inegöldeyim)
Sonra 6. aya kadar özel muayenehanesine gittim bi dr'un (özeller vardı o zaman)
Kasılmam oldu gittim, kadın "bana sorumluluk yüklüyorsun" dedi tersledi. Özel dr'um değil misin dedim, kızdım çıktım..
Hastanenin doğum katı da kapalıydı virüs muhabbeti vardı..
Özele gitmicem dedim asla!! Öyle kızdım ki..
Görümcem Zübeydede yaptı doğumunu, gayet iyi demişti.. Lüks olmasa da ilgi falan güzel dedi..
Yenidoğan ünitesi var, çocuk dr falan var..
Gittim, çatır çatır doğurdummasrafsız ve memnun da kaldım inan ki..
Özelde olsa yine ben yırtınacaktım sonuçta
Üstelik bir diş hastanesinde çalışıyorum ve kesinlikle devlet hastanelerinin laboratuvarlarının daha güvenli olduğuna inanıyorum..
Artı ben hemşire falan değilim, ama hemen hemen herkes de bunun doğruluğunu onaylıyor sağlık personeli olarak..
Hakkınızda hayırlısı olsun, gönlünüze göre bulun inşalah doktorunuzu..
Bir de gaza geldim, çok uzattım kusura bakmayın :)))
çok tşk ederim bu konuda beni çok rahatlattınız.bende sanırım öyle yapacağım.eşimde diyorki zübeydehanım doğumevinin drlarından birinişn özel muayenesine gideriz doğumu hastanede yaparsın diyor.bakalım kısmet.daha hamilelik yok.olmadan bunları düşiünüyoruz bizde
Rica ederim estağfirullah..
Ama Bahar ya da Doruk da seçeneklerin arasında olabilir..
Çok çok memnuniyet duyuyorum, söylemek istedim.. Umarım kafanı karıştırmam...
Tabii ki düşüneceksin, öyyyyle normal ki :)))
Bir de diğer mesajında bahsettiğin konu çoook çok normal..
Artık düşünmeye başlıyorsun, göreve dönüşüyor (aslında kendimiz öyle hissediyoruz)..
Normalde gaaayet iyi giden bir cinsel hayat, çat diye duruveriyor
Hayırlı bir zamanda gönlünüze göre, sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah Rabbim
Doktorun istedigi tahlilleri sadece anlastigi laboratuvar mi yapabiliyormus? Dolandirma buradan basliyor. Tahliller icin size verdigi formla -tekrar muayene ücreti ödemeden- istediginiz laboratuvarda yaptirabilirsiniz. Tahlil ve testleri istedigine dair mutlaka bir kagit doldurup kaseli imzali vermek zorunda. Size veya laboratuvara. Saglik bakanliginn sitesinde online ihbar hatti var. Üsenmeyin yazin oraya hatta devlet hastanelerinin bu tahlilleri düzgün yapamadigini söyledigini de yazin. Meslegini düzgün ve dürüstce yapan dr arkadaslar üzerine alinmasin ama iste bu yüzden herkes doktorlara karsi önyargili.
İnşallah en kısa sürede anne olursun canım.Özel hastahanede doktora kontrol olduktan sonra tahlillerini dışarıda yaptırabilirsin yaşadıgım şehirdeki özel has.doktorlar illa burada yaptıracaksınız demiyorlar testleri dışarıyada kabul ediyorlar sağlık ocagınada gidebilirsin artık bir çok tahlil sağlık ocagında da yapılıyor hormon tahlilleri falan yapılıyor.
Özel has.bir dolu bir boş olayı yok yukarıda bir arkadaşımızda açıklamış zaten ilk 10 gün için geçerlidir ilk 10 günde giderseniz ücret almazlar ama 11.gün giderseniz ücret alıyorlar.Talil ücretli alınabilir ilk 10 gün içinde Özel has.gittigim bir gün bir amca gelmişti kızıyla beraber doktoru bir ilaç vermiş ve bir hafta sonra hastahanye çagırıyor tabi ilk 10 gün dolmadıgı için ücret ödenmez ama bu amca 1ay sonra gelmiş ve görevli bayanla tartışıyor bir dolu bir boş olması gerek diye tabi yarım saat dil döktüler ilk 10 gün için geçerli diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?