hastane masrafı bir soygun :(((( 500 tl üzeri masraf çıktı

İnşallah en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz . Ama bu kadar stres yapıp kafaya takmayın. Yok şu günler bu günler diye şartlanmayın. İnanın eşinizin ve sizin birbirinizi şartsız şurtsuz istediğiniz ilk gün oluyor o bebek :) kendimden biliyorum. Bebek yapmaya karar verdikten sonra bende de sizin gibi oldu .Adetler düzensizleşti .Her defasında ümitlendik ama olmadı .Hatta bir defasında 2 ay gecikti. Acaba üstüne mi görüyorum muhabbetine başladık. Meğersem bizim oğluş yerini hazırlıyormuş :)) Dediğim gibi sakin .Stres yok. elbet gelecek o bebek Allahın izniyle :))

Doktor olayına gelince özeldeki doktor resmen seni sömürmüş. Ben ankara da yaşıyorum. Muayene için özele gidiyorum. Sadece her muayene için gittiğimde 42 TL ödüyorum. Doktor tahlilleri verirken kendi söylüyor. "İstersen burda yaptır , ister devlette. Bana sonuçları mail atarsın . Özel bir durum varsa haberleşiriz" diye. İlk tahlillerimi orda yaptırsaydım 280 tl tutacaktı. Aldığımız maaş neki sonuçta.
Devlete gittim tahliller için ama büyük konuşmayım doğum için devleti tercih etmem. Ultrason odasının kapısı 2 mt kuyruktu. Zor Allah yardımcıları olsun bekleyenlerin.

Lafı uzattım ama bence Bursa nın bütün doktorları aynıysa (ki bilmiyorum) sen atla otobüse gel ankaraya .İnan daha ucuza çıkar .

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.İnşallah en kısa bebiş aranıza kavuşur

hangi şehirdesin bilmiyorum ama Ankaradaysan 29 mayıs hastanesine bir uğra derim.Tavsiye :)

bu hastane masraflarından müzdarip olmayan varmı acaba

vakit gidiyo o ayrı birde birsürü masraf
hem devlete bi ilaç bile yazdırmya gitsen aynı

şimdi yeni bi yasa çıkacakmış ağrı kesiciyi dsahi reçetesiz alamayacaksın diye

ben stok yapmaya karar verdim ağrı kesicileri
nasıl olsa 3 sene ömürleri var
bu hormon testleri dediğiniz

lh
fsh

bunlarmı başka testlermi

benimde adetimin o kadar uzadığı oluyor ondan soruyorum
var başka bi testte yapmadılar
ve hemen hemen hep normal çıktı

eğer bunlarsa
bunu yapmayan hastane yok galiba:26:

direkt olarak ticari bi hastaneymiş demekki
var böyleleri

ama başka bi test ise bilemem tabi

Özel sağlık güvencesi yaptırın önce biraz para veriyosun ama özel hastanede doğum yapabiliyosun herşeyin karşılanıyo refakatçinin ücretini bile karşılıyolar.

allahım ne güzel bir cevap öyle huzur ve heves doldumki anlatamam belkide bizim de bebişimiz yerini hazırlıyordur çunku ilkokul 5.sınıftan beri ilk kez böyle bir gecikme yasadım hadi inş.2 gunde 1 birlikte olmaya özen göstermeye çalışacağız bu ay.rutin yarından başlar herhalde :) ama çok fena gaza geldim ben şimdi annem ve kayınvalidem de demişti sekmeler olur sonra gebe kalınır diye hadi inş allahım :)

hormon testleri dediklerinizden ama 7 ayrı şeye baktı sormayın gitsin paraları bayıldık geldik :s

evet özel hastanelerde ve özel biyokimya laboratuarları pahalı böyle maalesef...

Bugün çok sevdiğim, yıllardır samimi olduğum bir arkadaşımın 1,5 aylık hamile olduğu haberini aldım. Kısa bir süredir yumurtalıklarını çatlatmaya çalışıyorlardı . çok şükür güzel haberi bugün aldık. ::) Darısı sizinle beraber tüm isteyenlerin başına inşallah

çok şükür pkolu mu?ne zamandır deniyorları paylaşmış mıydı sizinle?darısı tüm isteyenlerin başına inşallah tez zamanda benimde önce karnım sonra kucağım dolar :)
arkadaşınızında tek nefeste kucağında olmayı nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…