herkese merhaba
konu umarım doğru yerdedir şuanda bu benim derdim o yüzden burası uygun olur diye düşündüm.
önce sorumla başlayım. benim ön 4 üst dişimde 11 aydır tel var ve ben şuanda dişçi(üni hastanesinde tedavi görüyorum) değiştirmek istiyorum, daha doğrusu hastaneyle bağımı koparıp özelde tedavi olmak istiyorum. bunu yapmam için dişçiyi aramam yeterli mi yoksa hastanede yapmam gereken işlemler varmı? tellerimin çıkmasını istemiyorum çünkü telleri ben aldım ve çıkarmaya kalkarlarsa 1 ay sonraya gün vericekler.
hastanede çalışanlar ya da bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?
diş telleriyle ilgili konuda yazdığım mesajlarımı alıntılıyorum neden tedaviyi bırakmak istediğim sorulursa diye;
umarım yardımcı olan çıkar. bugün randevu vardı gitmedim cevaplarınıza göre arayarak ya da öğlende giderek bu konuyu halletmek istiyorum.
şimdiden çok teşekkürler yardımınız için.opuyorumnanaktan
konu umarım doğru yerdedir şuanda bu benim derdim o yüzden burası uygun olur diye düşündüm.
önce sorumla başlayım. benim ön 4 üst dişimde 11 aydır tel var ve ben şuanda dişçi(üni hastanesinde tedavi görüyorum) değiştirmek istiyorum, daha doğrusu hastaneyle bağımı koparıp özelde tedavi olmak istiyorum. bunu yapmam için dişçiyi aramam yeterli mi yoksa hastanede yapmam gereken işlemler varmı? tellerimin çıkmasını istemiyorum çünkü telleri ben aldım ve çıkarmaya kalkarlarsa 1 ay sonraya gün vericekler.
hastanede çalışanlar ya da bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?
diş telleriyle ilgili konuda yazdığım mesajlarımı alıntılıyorum neden tedaviyi bırakmak istediğim sorulursa diye;
kızlar çok moralim bozuk dişçim 4 ayda şuandaki tedavi biter(ön 4 dişim yukarı kaldırılıyor) sonra bütün telleri takarız dedi ama 7 ayı geçti hala bir taraf yükseldi diğer taraf aynı. o kısmı birtürlü yapamadı. geçen hafta gittim teldeki kuvveti arttırdı 5 dk sonra tel yerinden çıktı(tel çıktığı için gitmiştim zaten) birdaha gittim yine taktı, bikaç saat sonra yine çıktı. evime uzaklığı da 1,5 saat sinirlendim gitmedim bida. ne olcak bilmiyorum ama çok sıkıldım heran çıkar telleri diyebilirim.
bu telleri takmak için de 2-3 ay boş boş bekletmişti beni artık katlanamıyorum şimdi tedavinin sonlarında olmam gerekiyordu ilk başta dediğine göre.
keşke özelde yaptırsaydım çok pişmanım.
canım sorun dişimde değil telde.
yani her takışında çıkıyor o tel diğeri gibi sağlam ayarlayamadı. sonuçta taktı 5 dk sonra yine çıktı yine aynı şekilde taktı sorunu çözmek için uğraşmadı.
diğer taraf gibi taksa sorun kalmıcak ama o şekilde takamadı birtürlü bu teli.
çıkınca arıyorum gel takalım diyo, ulaşamadığımda mesaj atıyorum geri dönmüyo.
şuan biraz sinirliyim o yüzden belki de bu kadar tepki gösteriyorum ama sonuçta 1 değil 2 değil hep çıkıyor bu tel. aramızda sorun da olsun istemiyorum daha en az 1 yıl ayda 1-2 kere görüşcez ve dişlerim ona emanet.yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olcak. bide tel çıkınca dişim eski haline dönüyor ufacık düzelme de yok oluyor
umarım yardımcı olan çıkar. bugün randevu vardı gitmedim cevaplarınıza göre arayarak ya da öğlende giderek bu konuyu halletmek istiyorum.
şimdiden çok teşekkürler yardımınız için.opuyorumnanaktan