- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Aynen öyle gerçekten. Ali babanın çiftliği mübarek. Saat 15.45 oldu dün sonuç çıktı mı diye bi daha hideyim hem şunların isimlerini öğreneyim dedim danışmadaki adam kimse kalmadı dükkan kapandı erken gel diye kovdu beni. Ben anlam veremiyorum artık bazı şeylere gerçekten resmen yaşamaya çalışıyoruz.Allah Allah kasap gibiler
Hastaneden almaya bakin isimlerini.
Ne desem bilemedim ..
Ove ove bitiremedikleri saglik sistemimiz bu iste..
Bimere yazın zaten cocugunuz için üzgünsünüz bide bunların tripleriylemi ugrasacaksınızSelamlar kızlar. Dün kızımı hastaneye götürdüm 1 yasında. Anemi rahatsızlığı olduğu için kan aldırıyoruz üç haftada bir. Hastaneye gittiğimde lab.daki kadın ben alamam bebek olduğu için bilmem kim hanıma gidin dedi iyi dedik çıktık kadının odasına. 3 tane beceriksiz kadın kızımın koluna kelebek dahi takmadan kocaman iğneyle damar yolu açmaya çalıştılar 3. De buldular. İğneyi takıp kan tüpünü altına tuttular damla damla kan tüpe akıyor yani kelebek takmak yok kolunu sıka sıka kan damlatıyorlar kelebek takın dedim vay bana işimi öğretme tribine girdiler. Neyse o damla damla kan tüpe denk gelmedi. Yerler, sedye, kızımın üstü hep kan oldu. Bırakın almayın dememe rağmen devam ettiler. Tüplerin kapakları yere düştü alelale utanmadan bana su kapağı vereleeee dedi o kapakların rengi çok önemli kafasına göre taktılar. Çocuğun bugün kolu mosmor. Aradım sabime şikayet ettim ama bir türlü sakinleşemiyorum. Sizce yetkililer gerçekten uyarı verir mi? Yoksa yaptıkları yanlarına kalır mı? Bugün benim çocuğuma yarın başka bir çocuğa bu muamele edilecek ve ben hazmediyorum.
Aynen. Bir de öyle bir şey ki kızımın takip ettiği doktor özel bir hastanede ancak akadeniz anemisi taşıyıcısı olduğu için özel bir tahlil gerekiyor onu da ya devlet hastanesi Ya da fakülte yapabiliyor. Resmen çaresiz kaldım.ahhh ahhh allah kimseyi devlet hastanelerine düşürmesin
ne zaman gitsem ağlaya ağlaya çıkıyorum
insanca muameleyi unutmuşlar
Bırak alma kan istemiyorum dedim devam etti ben de iğneyi gelişi güzel çekip çocuğumu ordan alamam ki. Başhekim yoktu ayrıca aradım onu da. Devlet hastenesinde burası oranın uzantısı dediler gidemedim.Orda azarlayip çocuğu alsaydiniz hemen keşke. Oradan da dogggruuuuu başhekime. Yukardaki yoruma katılıyorum bazı hastaneler hakkaten kahvehane gibi iş bilmez ukalalarla dolu!
Aynen öyle. Ya hani elim kolum kalkmıyor canım sıkkın derler Ya doğruymuş. Yemin ediyorum size elim kolum kalkmıyor bugün inanılmaz kötüyüm. Bir de korktu kızım hep kucağımdaydı tükendim sabaha kadar.Bimere yazın zaten cocugunuz için üzgünsünüz bide bunların tripleriylemi ugrasacaksınız
Başhekimi bulamadım.O anda cocuguda ustu basi kan olmusken bashekime ciksaydiniz bence
Gerçekten mi? Şimdi rahatladımBen daha önce sağlık ocağında çalışan hemşireyi sağlık bakanlığına şikayet etmiştim. Adını da bilmiyordum. Gün, saat, eşkal tarifi verince buldular.Haftada bir arayıp şikayetimle ilgili neler yapıldığını öğrendim. 3 hafta sonra yazılı kınama cezası almıştı. Peşini bırakmayın.
Öncelikle geçmiş olsun .Selamlar kızlar. Dün kızımı hastaneye götürdüm 1 yasında. Anemi rahatsızlığı olduğu için kan aldırıyoruz üç haftada bir. Hastaneye gittiğimde lab.daki kadın ben alamam bebek olduğu için bilmem kim hanıma gidin dedi iyi dedik çıktık kadının odasına. 3 tane beceriksiz kadın kızımın koluna kelebek dahi takmadan kocaman iğneyle damar yolu açmaya çalıştılar 3. De buldular. İğneyi takıp kan tüpünü altına tuttular damla damla kan tüpe akıyor yani kelebek takmak yok kolunu sıka sıka kan damlatıyorlar kelebek takın dedim vay bana işimi öğretme tribine girdiler. Neyse o damla damla kan tüpe denk gelmedi. Yerler, sedye, kızımın üstü hep kan oldu. Bırakın almayın dememe rağmen devam ettiler. Tüplerin kapakları yere düştü alelale utanmadan bana su kapağı vereleeee dedi o kapakların rengi çok önemli kafasına göre taktılar. Çocuğun bugün kolu mosmor. Aradım sabime şikayet ettim ama bir türlü sakinleşemiyorum. Sizce yetkililer gerçekten uyarı verir mi? Yoksa yaptıkları yanlarına kalır mı? Bugün benim çocuğuma yarın başka bir çocuğa bu muamele edilecek ve ben hazmediyorum.
Sizin gibiler yüzünden sağlıkta şiddet bir türlü son bulmuyor Zaten !O esnada nasıl sakın kalabildnz ben kafalarını gözlerini patlatmstm yani geçmiş olsn bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?