- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Aynen katılıyorum size bayan anemiden kansızlıktan bahsediyor üç haftada bir kan aldırıyoruz diyor o şekilde daha da zor olur ki aman ne desek boş herkes asmak kesmek ten bahsetmiş madem beğenmediniz kusura bakmayın ben başkasına aldırmak istemiyorum deyin zorla alacak değillerKan zaten o şekilde alınıyor yani benim yiğenim var kan aldırdık yeni doğdu sarılık şüphesi vardı 5 günlükke gittik aynı o şekilde bir eldivenle bileğinden sıktılar tüpü de altına koydular damla damla o şekilde aktı ama bebek hareket halinde olduğu için tabii ki zor oluyor biz aldırırken de bebeği tutmama rağmen çok zorlandılar. Neden mosmor oldu onu da anlamadım ne kadar sürdü ki. Ayrıca renkleri bile önemli alelade bir renk aldılar diyorsunuz da tüpün hangi renginin ne için olduğunu siz biliyor musunuz ki hemşireye yanlış renkte tüpü aldı diyorsunuz. 1 yaşında çocuk hareketli olur kolay değl ki bu işler sağlıkçılar ne yapsa yaranamıyor zaten. Sağlıkçı değilim bu arada.
Olurken dehşete kapılıyorum: ben olsam iki tane geçirmiştim yok patlatmıştım bilmem ne. Şu sağlık çalışanlarına cidden çok acıyorum. Bu şiddet tavsiyelerinde bulunanlar kendi işlerinde hiç mi beceriksizlik gösterdikleri an olmuyor acaba. O sırada onlara da iki tane patlatılsa onaylayacaklar mı.Sizin gibiler yüzünden sağlıkta şiddet bir türlü son bulmuyor Zaten !
Birincisi lab.daki kadın sizin çocuğunuzdan kan almak zorunda değil Çünkü o onun görevi değil 2.öyle pat diye ilk girişte damaryolu açılmıyor bebeğinizin damarları belirgin değildir kolay değil yani o işten şuradaki anlatımınızdan ben strese girdim kim bilir oradakiler ne yaptı evet siz insanlara işini öğretemezsiniz ilk defa sizin çocuğunuzdan kan alınmıyor akşama kadar yüzlerce kişiden alınıyor hepsi sizin anlattığınız gibi olsaydı orda hem işler yürümez işçilerde hala orda olmaz dı
:) gülünç bir durum neden se bizm millet bankaya gider saatlerce bekler başka bir kuruma gider hastaneye geldim mi aslan kesilir beklemek istemez herkes hastadır sorsan bir aydır öksüren çocuğunu acile getirir sonrada vay efendim bizi bekletiyorlar dalcam vurcam kırcam hepsinden iğreniyorum ben bir hemşire yim günde böylelerini defalarca görüyorum yazık gerçekten yazık bunlar gibi düşünen zihniyetler yüzünden kaç tane arkadaşımız mağdur olduOlurken dehşete kapılıyorum: ben olsam iki tane geçirmiştim yok patlatmıştım bilmem ne. Şu sağlık çalışanlarına cidden çok acıyorum. Bu şiddet tavsiyelerinde bulunanlar kendi işlerinde hiç mi beceriksizlik gösterdikleri an olmuyor acaba. O sırada onlara da iki tane patlatılsa onaylayacaklar mı.
Yavrum benim minicik bebek yaBırakır mıyım hiç. Öyle canı yanıyor ki cocugun hala sakinleşemedi. Sürekli kucağımda çok korktu. O kadar üzülüyorum ki sakinleşemiyorum. Çok öfkeliyim.
Lab daki almamış zaten başka birisine göndermiş ne alakası var işinde iyi olmadığıyla siz işinizde profesyonelmisnizKan almak kimin görevi
Madem görevi değil belli ki bu işte çok iyide değil neden o kan almış ki ?
Ben taşıyıcı olduğum için kızım da taşıyıcı dolucan malesef. Çok önceden kan tahliliyle fark edildi. Biz damla kullanmıyoruz iğne yaptılar önce hergün üst üste 5 gün boyunca. Daha sonra şurup başladılar.Öncelikle geçmiş olsun .
Kan damlası kullanamazsınız mı ?
Anamı olduğunu nasıl fark ettiniz benim de öyle bir sıkıntim var .
Kan damlaları dokunuyor bebeğime keçi boynuzu pekmezi veriyorum oda dokunuyor .
Ağlıyor sürekli ne yapıcam şaşırdım kaldım.
Yaşayan biri olarak sizden de bilgi almak istedim.
Sakin kalmadım ki. Bi tek tekme tokat girmediğim kaldı.O esnada nasıl sakın kalabildnz ben kafalarını gözlerini patlatmstm yani geçmiş olsn bu arada
Benim kızım 1 yaşında ve 3 haftada bir düzenli olarak kan aldırıyoruz, kelebek takılır ve bebeğin kanı sedyeye, yere oraya buraya buraya dökülerek kan alındığını ilk defa gördüm. Tut ki almayın istemiyorum dememe rağmen bebekler için olmayan o iğneyle kolunu sıka sıka devam ettiler. Morardı evet çünkü minik iğne değildi. Haliyle canı çok acıyor ve hala kolu agrıyo inanılmaz mutsuz. O kadınların ki üç koca kadından bahsediyorum hemen terslemeleri de normal size göre sanırım. Sağlıkçılar ne yapsa yaparanamıyorlar bize çok doğru söylüyorsun. Söyle biz karşı çıkıncaya ağzımıza sa çaksalar, çocuğun damarını da zedeleseler hiçbir şey olmaz ne olur ki. Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum ama siz de aynı duruma düşerseniz hiç sesinizi çıkarmadan izleyin o halde. Bunda anormal bir durum olmasa gerekli merciler şikayet dilekçesini neden işleme koysunlar!!Kan zaten o şekilde alınıyor yani benim yiğenim var kan aldırdık yeni doğdu sarılık şüphesi vardı 5 günlükke gittik aynı o şekilde bir eldivenle bileğinden sıktılar tüpü de altına koydular damla damla o şekilde aktı ama bebek hareket halinde olduğu için tabii ki zor oluyor biz aldırırken de bebeği tutmama rağmen çok zorlandılar. Neden mosmor oldu onu da anlamadım ne kadar sürdü ki. Ayrıca renkleri bile önemli alelade bir renk aldılar diyorsunuz da tüpün hangi renginin ne için olduğunu siz biliyor musunuz ki hemşireye yanlış renkte tüpü aldı diyorsunuz. 1 yaşında çocuk hareketli olur kolay değl ki bu işler sağlıkçılar ne yapsa yaranamıyor zaten. Sağlıkçı değilim bu arada.
Almayın istemiyorum dememe rağmen devam ettiler. Ben de hiç meraklısı değilim üç tane kadının çocuğumu bagırttıra bagırttıra kan almasını izlemeyeAynen katılıyorum size bayan anemiden kansızlıktan bahsediyor üç haftada bir kan aldırıyoruz diyor o şekilde daha da zor olur ki aman ne desek boş herkes asmak kesmek ten bahsetmiş madem beğenmediniz kusura bakmayın ben başkasına aldırmak istemiyorum deyin zorla alacak değiller
Tamam gidin hastanede hasta haklarına şikayet edin anında bulurlar orda da beraber yazarsınız şikayet dilekçeniziAlmayın istemiyorum dememe rağmen devam ettiler. Ben de hiç meraklısı değilim üç tane kadının çocuğumu bagırttıra bagırttıra kan almasını izlemeye
Ben zaten şikayet ettim. Ben sonucunu bekliyorum şimdi. İnsanlara bu şekilde davranılmasından bıktım usandım artık İnan'ın. Umarım neyse gereği o yapılır.Tamam gidin hastanede hasta haklarına şikayet edin anında bulurlar orda da beraber yazarsınız şikayet dilekçenizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?