Hastanede başıma gelenler...

Aynen katılıyorum size bayan anemiden kansızlıktan bahsediyor üç haftada bir kan aldırıyoruz diyor o şekilde daha da zor olur ki aman ne desek boş herkes asmak kesmek ten bahsetmiş madem beğenmediniz kusura bakmayın ben başkasına aldırmak istemiyorum deyin zorla alacak değiller

Yazık günah çocuk zaten sürekli iğneye maruz kalıyor böyle insanlara tahammül edemiyorum benzer bir olayı yaşadık bırakın almayın dediğim halde bırakmıyor eşim ve kv araya girmeseydi şiddet gösterecektim
Sonra birde ben suçlu olacaktım

Burada ki cogu hastane ayni sekilde kan aliyor bebeklerden
Bende ozelde kan aldirirken bu sekilde aldilar daha 40 gunluk var yok yani cani acimazmis felan filan ben birakin istemiyorum dememe ragmen birakmadilar ama neyse ki aradan 6 yil gecti unutmustum daha da oraya goturmedim baska ozelde gul gibi aldilar. O zamanlar bu kadar bilmis degildim simdi kafa goz dalarim herhalde.

Sizin gibiler yüzünden sağlıkta şiddet bir türlü son bulmuyor Zaten !
Olurken dehşete kapılıyorum: ben olsam iki tane geçirmiştim yok patlatmıştım bilmem ne. Şu sağlık çalışanlarına cidden çok acıyorum. Bu şiddet tavsiyelerinde bulunanlar kendi işlerinde hiç mi beceriksizlik gösterdikleri an olmuyor acaba. O sırada onlara da iki tane patlatılsa onaylayacaklar mı.

Kan almak kimin görevi
Madem görevi değil belli ki bu işte çok iyide değil neden o kan almış ki ?

:) gülünç bir durum neden se bizm millet bankaya gider saatlerce bekler başka bir kuruma gider hastaneye geldim mi aslan kesilir beklemek istemez herkes hastadır sorsan bir aydır öksüren çocuğunu acile getirir sonrada vay efendim bizi bekletiyorlar dalcam vurcam kırcam hepsinden iğreniyorum ben bir hemşire yim günde böylelerini defalarca görüyorum yazık gerçekten yazık bunlar gibi düşünen zihniyetler yüzünden kaç tane arkadaşımız mağdur oldu

Çok afedersiniz bunların aptallığı yüzünden çocukta hastahane fobisi olabilir! Doktor ve Hemşireler cocukları korkutmadan guleryuzlu davranarak işini yapmalı!
Benim kolumda da hep damar yolumu patlattilar bir dönem.
Bebeğim 1 yaşnda ve tahlil oluyormuş bu dönemde düşünün kıyıp ta goturemedim. .. topuk kanında da çocuğumu çok ağlatmislardi . Az kalsın hemşire döven kadın olarak haberlere konu olucaktim!
İyi yapmişsiniz ardına düşün bunun kii diğer çocuklara da böyle muamele edemesin ler. .. çoğu hemşire sanirsın kendini doktor saniyor onlardaki çalım doktorda yok.
Tıp bayramini bile doktordan çok hemşireler kutluyor

Bırakır mıyım hiç. Öyle canı yanıyor ki cocugun hala sakinleşemedi. Sürekli kucağımda çok korktu. O kadar üzülüyorum ki sakinleşemiyorum. Çok öfkeliyim.
Yavrum benim minicik bebek ya
Kesinlikle bimere yazın. Nasıl etkili olur bilmiyorum ama yazın. Böyle herşeye sessiz kala kala insanın değeri kalmadı

Bimer'e muhakkal sikayet edin.
Bir defa ben de rastladim ayni duruma.

Hamileyken tahlil vermeye gittim sirada bekliyordum. O sirada hemsire kadinin kucagindaki cocuktan kan almaya calisiyordu. Ayni bahsettiginiz sekilde damla damla. Cocuk engelliydi ve bilekleri falan cok inceydi. Ben bilmedigimden usulu bu herhalde diye dusundum ama icim de sizladi. Simdi sizin konunuzu okuyunca dank etti ve daha da uzuldum.

Ben taşıyıcı olduğum için kızım da taşıyıcı dolucan malesef. Çok önceden kan tahliliyle fark edildi. Biz damla kullanmıyoruz iğne yaptılar önce hergün üst üste 5 gün boyunca. Daha sonra şurup başladılar.

Ortalığı, yeri göğü yıkın. Gerçi sağlık bakanlığına sanırım yazmışsınız ama yarın da çocuğu alıp başhekime gidin derim ben. Gösterin çocuğun kolunu, böyle böyle yaptılar deyin. İsmini verin o hemşirelerin. Hatta evde dilekçe yazın, başhekime öyle gidin. Sizi dinlemek istemezse bile yazılı dilekçeyi alıp işleme koymak zorunda. Evde iyice düşünüp taşınarak, ayrıntılarıyla yazın günlü, saatli, tarihli, isimli. Ayrıca öbür şikayet ettiğiniz yerleri de tekrar arayın ne zaman şikayetime dönersiniz bahanesiyle. Ki bakalım şikayetiniz kayıtlara geçmiş mi. Devletin işi belli olmaz.

Benim kızım 1 yaşında ve 3 haftada bir düzenli olarak kan aldırıyoruz, kelebek takılır ve bebeğin kanı sedyeye, yere oraya buraya buraya dökülerek kan alındığını ilk defa gördüm. Tut ki almayın istemiyorum dememe rağmen bebekler için olmayan o iğneyle kolunu sıka sıka devam ettiler. Morardı evet çünkü minik iğne değildi. Haliyle canı çok acıyor ve hala kolu agrıyo inanılmaz mutsuz. O kadınların ki üç koca kadından bahsediyorum hemen terslemeleri de normal size göre sanırım. Sağlıkçılar ne yapsa yaparanamıyorlar bize çok doğru söylüyorsun. Söyle biz karşı çıkıncaya ağzımıza sa çaksalar, çocuğun damarını da zedeleseler hiçbir şey olmaz ne olur ki. Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum ama siz de aynı duruma düşerseniz hiç sesinizi çıkarmadan izleyin o halde. Bunda anormal bir durum olmasa gerekli merciler şikayet dilekçesini neden işleme koysunlar!!

Almayın istemiyorum dememe rağmen devam ettiler. Ben de hiç meraklısı değilim üç tane kadının çocuğumu bagırttıra bagırttıra kan almasını izlemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…