Hastanede başıma gelenler...

Şiddet hiçbir şeyin çözümü değildir. Şiddetle falan işim olmaz benim. Mağdursam gerekli mercilerde ararım hakkımı. Beni mağdur eden insan karşılığı neyse bı şekilde görür elbet.

Evet kendimi çok zor tuttum hem de çok zor ama yapmadım. Gidip doğru düzgün şikayetimi ettim. Soruyorsanız beni tersleyen avaz avaz bağıran da onlardı. Ama pardon Ya ondan bir şey olmuyordu demi.
Siz insanlara işini yaparken psikolojik baskı yaparsanız tersleyebilirler herkes aynı değil kii susup devam edecek amaa neyse yeterli bu kadar gelmiş olsunn iyi günler

Siz insanlara işini yaparken psikolojik baskı yaparsanız tersleyebilirler herkes aynı değil kii susup devam edecek amaa neyse yeterli bu kadar gelmiş olsunn iyi günler
Ben onların hemşire olduğundan beri şüpheliyim işini nasıl yaptıklarını da gördüm. Bi kelebek takmak çok zor değildi ayrıca kelebek de orda vardı duruyordu. Ben kimseye psikolojik baskı falan yapmadım. Herkes de aynı değil ki sussun da koyun gibi izlemesi beklensin napacaksın işte. Saolun size de iyi günler.

O zaman alıp siz taksaydınız madem çok zor değilmiş

Kelebekle kan alamayan doktor arkadaşlarım var. Enjektörle kendini daha iyi hissediyor onunla alıyor alması gerekirse.. öyle bir durum olmuş bence, onunla da zorlanmışlar ama bebekten kan almak zor iş gerçekten..

Canım biz de Ona benzer bi sıkıntı yaşadık. Arkadaşımın bebeği rahatsızlandı. Gece özel bi hastaneye gittik. Küçücük çocuğu üstü kanlı sedyeye yatırmak istediler. Arkadaşım iZin vermedi. Ya örtüyü değişin ya da doktorun odasında iğnesini yapsanız. Hemşire triplere girdi. Yarım ağız olur dedi. Orda sinirini çocuğuna bacağına iğneyi yorgana iğne saplar gibi saplayarak çıkarmaya çalıştı/ tabi çocuk fizzahı bastı. İğne bacağında öylece kaldı. Biz can havliyle bağırmaya başladık. Bizi güvenlikle birlikte dışarı attılar. Ve naptık eve gelir gelmez şikayet ettik. Bi kaç gün sonra ben rahatsızlandım. Eve yakın olduğu için direk oraya gitmek zorunda kaldım. Hastanede çalışanlar bi telaşlı ki. Her yeri pürü pak olmuş/ aralarında konuşurlarken duydum. Sağlık bakanlığından teftişe geliyorlar şikayet etmiş birileri diye. İçimin yağları eridi. Evet biz kimseye işini öğretemeyiz ama işini yapan düzgün yapmıyorsa çocuğumuz için sağlığımız için müdahale etmek zorundayız.

Kızınızı devlet hastanesinde beceriksiz doktorlara bırakmayın özel lab araştıracaksınız sırf bebek üzerine uzman olanlar var ayrıca bebekten kan almak çok sor damarları belli olmuyor pratik de yapamıyorlar ancak ellerine düşen bebek hastalardan kan alırken denek gibi yapıyorlar sırf bu yüzden 1 yaş oldu korkuyorum kan testi yaptırmaya

Oldu canım dengesizin biri bilincsiz iş yapsın bende ayy canim olsn senden önemlimi der geçerim bu benim dusuncem senin haddine değil beni yargılamak benim yorumum konu sahibine
Bilinçsiz iş yaptığını nerden biliyorsun yanlarındamıydın ? Herkes her işin uzmanı olmuş Zaten haddime olup olmadığına nerden karar verdin burda herkes herşeye yorum yapabilir bunu yargılamak senin haddine mi

Başhekim de süs biberi ben anlamadım hiçbir hasta ulaşamıyor şu başhekimlere

Sadece konu sahibine yorum yapabilirsin senin gibi bende millete atliyodum kaç kez ban yedim ordan biliyorum :) ayrıca acaba çocuktan kan alan hemsire senmsn merk ettm:) pek bi savunuyosunda. Kuzenlerim de sağlık sektöründe aynı şeyi onlar yapsa tepkim yine aynı olur.

Her taraf kan dolarken tüpün içini kan dolduramıyorsa hem bilinçsiz hem de beceriksiz olduğunu gösterir! Böyle bir durumda başka bir yere yönlendirebilir veya bakın bebeklerde kan alırken böyle sorunlar olabilir diye hastayı bilgilendirebilir. Bunları yapmayı fa beceremiyorsa şiddeti değil o mesleği yapmayı hak etmez kazandığı para boğazında kalsın bir zahmet

:) doğrudur herkesin canı ciğeri çocuğu kimse kıyamıyor ama bizlerde zevk almıyoruz kimsenin Canının yanmasından acı Çekmesinden İnanın bebeklerden kan almak oldukça zor ilk denemede alabilirsek şükür çekiyorum ayrıca ben değilim bugün çalışmadım :)

Maalesef hiçbir şey olmaz.bi daha yapmayın derler ve konu kapanır.
İşini layıkiyle yapmayan şahsiyetler yüzünden güzel ülkemiz bu halde

Heralde bu bayandı kan alan ne bileyim çok kapattı kendini saldırıyor öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…