- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
İnşallahBen zaten şikayet ettim. Ben sonucunu bekliyorum şimdi. İnsanlara bu şekilde davranılmasından bıktım usandım artık İnan'ın. Umarım neyse gereği o yapılır.
Çok gerdim gerilmek değil onların hak ettikleri. inşallah hak ettiklerini bulurlar.Bebek ve çocuklardan bu şekilde kan alınabilir
Anlatım şekliniz çok gergin buradan ben bile gerildim oradakileri ne germişsinizdir kimbilir
Şiddet hiçbir şeyin çözümü değildir. Şiddetle falan işim olmaz benim. Mağdursam gerekli mercilerde ararım hakkımı. Beni mağdur eden insan karşılığı neyse bı şekilde görür elbet.:) gülünç bir durum neden se bizm millet bankaya gider saatlerce bekler başka bir kuruma gider hastaneye geldim mi aslan kesilir beklemek istemez herkes hastadır sorsan bir aydır öksüren çocuğunu acile getirir sonrada vay efendim bizi bekletiyorlar dalcam vurcam kırcam hepsinden iğreniyorum ben bir hemşire yim günde böylelerini defalarca görüyorum yazık gerçekten yazık bunlar gibi düşünen zihniyetler yüzünden kaç tane arkadaşımız mağdur oldu
Şiddet hiçbir şeyin çözümü değildir. Şiddetle falan işim olmaz benim. Mağdursam gerekli mercilerde ararım hakkımı. Beni mağdur eden insan karşılığı neyse bı şekilde görür elbet.
Çooook belli ediyorsunuzSakin kalmadım ki. Bi tek tekme tokat girmediğim kaldı.
Evet kendimi çok zor tuttum hem de çok zor ama yapmadım. Gidip doğru düzgün şikayetimi ettim. Soruyorsanız beni tersleyen avaz avaz bağıran da onlardı. Ama pardon Ya ondan bir şey olmuyordu demi.Çooook belli ediyorsunuz
Siz insanlara işini yaparken psikolojik baskı yaparsanız tersleyebilirler herkes aynı değil kii susup devam edecek amaa neyse yeterli bu kadar gelmiş olsunn iyi günlerEvet kendimi çok zor tuttum hem de çok zor ama yapmadım. Gidip doğru düzgün şikayetimi ettim. Soruyorsanız beni tersleyen avaz avaz bağıran da onlardı. Ama pardon Ya ondan bir şey olmuyordu demi.
Ben onların hemşire olduğundan beri şüpheliyim işini nasıl yaptıklarını da gördüm. Bi kelebek takmak çok zor değildi ayrıca kelebek de orda vardı duruyordu. Ben kimseye psikolojik baskı falan yapmadım. Herkes de aynı değil ki sussun da koyun gibi izlemesi beklensin napacaksın işte. Saolun size de iyi günler.Siz insanlara işini yaparken psikolojik baskı yaparsanız tersleyebilirler herkes aynı değil kii susup devam edecek amaa neyse yeterli bu kadar gelmiş olsunn iyi günler
O zaman alıp siz taksaydınız madem çok zor değilmişBen onların hemşire olduğundan beri şüpheliyim işini nasıl yaptıklarını da gördüm. Bi kelebek takmak çok zor değildi ayrıca kelebek de orda vardı duruyordu. Ben kimseye psikolojik baskı falan yapmadım. Herkes de aynı değil ki sussun da koyun gibi izlemesi beklensin napacaksın işte. Saolun size de iyi günler.
Kelebekle kan alamayan doktor arkadaşlarım var. Enjektörle kendini daha iyi hissediyor onunla alıyor alması gerekirse.. öyle bir durum olmuş bence, onunla da zorlanmışlar ama bebekten kan almak zor iş gerçekten..Ben onların hemşire olduğundan beri şüpheliyim işini nasıl yaptıklarını da gördüm. Bi kelebek takmak çok zor değildi ayrıca kelebek de orda vardı duruyordu. Ben kimseye psikolojik baskı falan yapmadım. Herkes de aynı değil ki sussun da koyun gibi izlemesi beklensin napacaksın işte. Saolun size de iyi günler.
Benim işim olsaydı yapardım. siz çok haklısınız.O zaman alıp siz taksaydınız madem çok zor değilmiş
Oldu canım dengesizin biri bilincsiz iş yapsın bende ayy canim olsn senden önemlimi der geçerim bu benim dusuncem senin haddine değil beni yargılamak benim yorumum konu sahibineSizin gibiler yüzünden sağlıkta şiddet bir türlü son bulmuyor Zaten !
Bilinçsiz iş yaptığını nerden biliyorsun yanlarındamıydın ? Herkes her işin uzmanı olmuş Zaten haddime olup olmadığına nerden karar verdin burda herkes herşeye yorum yapabilir bunu yargılamak senin haddine miOldu canım dengesizin biri bilincsiz iş yapsın bende ayy canim olsn senden önemlimi der geçerim bu benim dusuncem senin haddine değil beni yargılamak benim yorumum konu sahibine
Başhekim de süs biberi ben anlamadım hiçbir hasta ulaşamıyor şu başhekimlereBaşhekimi bulamadım karşımdan hiç muhatap bulamadım kızlar. Araştırma hastanesinin polikliniği. Başhekim devlet hastanesinden dediler ben çok uzaktaydım arabamız da yok henüz yağmurlu havada gidwmedim. Kızım çok ağlıyordu üstelik. Peşini Asla bırakmayacam.
Sadece konu sahibine yorum yapabilirsin senin gibi bende millete atliyodum kaç kez ban yedim ordan biliyorum :) ayrıca acaba çocuktan kan alan hemsire senmsn merk ettm:) pek bi savunuyosunda. Kuzenlerim de sağlık sektöründe aynı şeyi onlar yapsa tepkim yine aynı olur.Bilinçsiz iş yaptığını nerden biliyorsun yanlarındamıydın ? Herkes her işin uzmanı olmuş Zaten haddime olup olmadığına nerden karar verdin burda herkes herşeye yorum yapabilir bunu yargılamak senin haddine mi
Her taraf kan dolarken tüpün içini kan dolduramıyorsa hem bilinçsiz hem de beceriksiz olduğunu gösterir! Böyle bir durumda başka bir yere yönlendirebilir veya bakın bebeklerde kan alırken böyle sorunlar olabilir diye hastayı bilgilendirebilir. Bunları yapmayı fa beceremiyorsa şiddeti değil o mesleği yapmayı hak etmez kazandığı para boğazında kalsın bir zahmetBilinçsiz iş yaptığını nerden biliyorsun yanlarındamıydın ? Herkes her işin uzmanı olmuş Zaten haddime olup olmadığına nerden karar verdin burda herkes herşeye yorum yapabilir bunu yargılamak senin haddine mi
:) doğrudur herkesin canı ciğeri çocuğu kimse kıyamıyor ama bizlerde zevk almıyoruz kimsenin Canının yanmasından acı Çekmesinden İnanın bebeklerden kan almak oldukça zor ilk denemede alabilirsek şükür çekiyorum ayrıca ben değilim bugün çalışmadım :)Sadece konu sahibine yorum yapabilirsin senin gibi bende millete atliyodum kaç kez ban yedim ordan biliyorum :) ayrıca acaba çocuktan kan alan hemsire senmsn merk ettm:) pek bi savunuyosunda. Kuzenlerim de sağlık sektöründe aynı şeyi onlar yapsa tepkim yine aynı olur.
Maalesef hiçbir şey olmaz.bi daha yapmayın derler ve konu kapanır.Selamlar kızlar. Dün kızımı hastaneye götürdüm 1 yasında. Anemi rahatsızlığı olduğu için kan aldırıyoruz üç haftada bir. Hastaneye gittiğimde lab.daki kadın ben alamam bebek olduğu için bilmem kim hanıma gidin dedi iyi dedik çıktık kadının odasına. 3 tane beceriksiz kadın kızımın koluna kelebek dahi takmadan kocaman iğneyle damar yolu açmaya çalıştılar 3. De buldular. İğneyi takıp kan tüpünü altına tuttular damla damla kan tüpe akıyor yani kelebek takmak yok kolunu sıka sıka kan damlatıyorlar kelebek takın dedim vay bana işimi öğretme tribine girdiler. Neyse o damla damla kan tüpe denk gelmedi. Yerler, sedye, kızımın üstü hep kan oldu. Bırakın almayın dememe rağmen devam ettiler. Tüplerin kapakları yere düştü alelale utanmadan bana su kapağı vereleeee dedi o kapakların rengi çok önemli kafasına göre taktılar. Çocuğun bugün kolu mosmor. Aradım sabime şikayet ettim ama bir türlü sakinleşemiyorum. Sizce yetkililer gerçekten uyarı verir mi? Yoksa yaptıkları yanlarına kalır mı? Bugün benim çocuğuma yarın başka bir çocuğa bu muamele edilecek ve ben hazmediyorum.
Heralde bu bayandı kan alan ne bileyim çok kapattı kendini saldırıyor öyleSadece konu sahibine yorum yapabilirsin senin gibi bende millete atliyodum kaç kez ban yedim ordan biliyorum :) ayrıca acaba çocuktan kan alan hemsire senmsn merk ettm:) pek bi savunuyosunda. Kuzenlerim de sağlık sektöründe aynı şeyi onlar yapsa tepkim yine aynı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?