- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Kontrolsüz bir şekilde konu saptırıldı . Bence açıklama yapıp yormayın kendinizi görünen köy kilavuz istemez.Tabi ki değil. Ben bunu mu söyledim? Benim neden şikayetçi olduğum ortada ama konuya göre yorum göremiyorum. Resmen tartışma çıktı ve İnan'ın üzülüyorum.
Konu buralara neden geldi biliyor musunuz cunku insanlar eften puften artik herseyi sikayet mercilerine bildirmeye basladi ve emin olun bu durum bizleri calismaktan soguttuTabi ki değil. Ben bunu mu söyledim? Benim neden şikayetçi olduğum ortada ama konuya göre yorum göremiyorum. Resmen tartışma çıktı ve İnan'ın üzülüyorum.
ynen ya. Başım ağrıdı takip edemiyorum yorumları ard arda geliyor benden bağımsız.Kontrolsüz bir şekilde konu saptırıldı . Bence açıklama yapıp yormayın kendinizi görünen köy kilavuz istemez.
Ama benim de bazen çocuk damarını üç kerede actigim oluyor.Nasil kisisellestirmeyeyim.Tum hemşirelerin oluyorki.Herkesin açamadığı bir damar oluyor illa.Meret %100u tutmuyor işte keşke tutsa inanki laf duymak biz de istemeyiz.Hosumuza gitmez can acıtmak.Kişiselleştirmeyelim lütfen. Ben tüm sağlık çalışanlarına itham etmedim konuyu. Ben sizi elbette anlıyorum 3 haftada bir görüyorum zaten aöa bu seferki durum çok farklı. Daha önce hiçbir şekilde yaşamadım bu durumu.
Konu saptı takip etmekte zorlanıyorum.Konu buralara neden geldi biliyor musunuz cunku insanlar eften puften artik herseyi sikayet mercilerine bildirmeye basladi ve emin olun bu durum bizleri calismaktan soguttu
Inanki bir kk keyfim vardı.O da berbat oldu.Cok acımasız yorumlar yapılmış.Bu haksızlığa nasıl geleyim.Benim de durumu açıklamam bu taraftan da bakmanızı sağlamam lazımdı.ynen ya. Başım ağrıdı takip edemiyorum yorumları ard arda geliyor benden bağımsız.
Canim maalesef saglik calisanlari arasindaki mesleki dayanisma cok yuksektir ve sıkca hastanin sagliginin ustune de ciktigi gorulur. Agiz ucuyla bir gecmis olsun kapabilirsen kendini sansli sayarsin. Maalesef durum bu.Tabi ki değil. Ben bunu mu söyledim? Benim neden şikayetçi olduğum ortada ama konuya göre yorum göremiyorum. Resmen tartışma çıktı ve İnan'ın üzülüyorum.
Valla haksızlığa gelememe konusunda hemfikiriz. empati kuramayınca böyle yorumlar oluyor. Ben sizi anlarım da siz de beni anlarsanız bir anlaşma olur. Sadece sizin için demiyorum bu uç noktadaki tüm yorumlara nazaran yazıyorum.Inanki bir kk keyfim vardı.O da berbat oldu.Cok acımasız yorumlar yapılmış.Bu haksızlığa nasıl geleyim.Benim de durumu açıklamam bu taraftan da bakmanızı sağlamam lazımdı.
Zaten ben de burda yorumlarda aktif biriyim.Bunu mu gözardı edeyim
Ne yuzu 2000... Hepsi magdur, hepsi pisman. Saglik sektorunde calisacagimiza magazada tezgahtar, markette kasiyer olsaydik diyorlar.Hemşirelerin hepsi birer melektir ve işlerini her zaman doğru ve hakkaniyetli yaparlar. Onların hastalara bağırıp azarlamaları haklarıdır çünkü babalarının hayrına günde en az 100 hastaya bakarlar ve yıpranma payları vardır. Şimdi tartışmayı bırakın çünkü anlayamazsınız
Bakin...Anlatmaya yoruldum.Suan çok sevdiğim bir soluk aldığım kk dan da soğudum.Ki bildiğim sevdiğim üyeler.Orda size hakaret yok.verele itici kabul hep dedim..Uc kerede damar açılmış.Ve her biriniz astınız kestiniz hakaret ettiniz.yerden yere vurdunuz.Siddet normal dediniz.Dalarim mahvederim dediniz.Hakaret olmuşmu size?Şuan bizden de olmuş mu?Bir tek siz mi insansiniz?Bizlerin onuru yok mu?DIYECEGINIZI ASIP KESMEDEN MAHVETMEDEN DÜZGÜNCE INSANCA SOYLEYINBakın hemşire hanım aynı zihniyettesiniz. Siz niye bu kadar savunmaya geçtiniz biz anladık zaten tamam okey sizin işiniz zor, sizin mesleğiniz insanları asağılamaya bağırmaya halledemediğiniz işler olunca da zor şartlar veryansınına müsait. Anladık daaaa tamam yeri gelir su gapaaaaa verele baaaahale gibi avam tavırlar da çok yerinde. Siz su an mesleğinizin önemini değil, meslektaşınızın mesleğinize yaptığı terbiyesizliği savunuyorsunuz. Siz niye üstünüze alınıyorsunuz????
Ne yuzu 2000... Hepsi magdur, hepsi pisman. Saglik sektorunde calisacagimiza magazada tezgahtar, markette kasiyer olsaydik diyorlar.
Tşk ede im sağlık personeline baskı yapan işini yaptırmayan biri değilim merak etmeyin. Benim gerilmem artık son aşamaydı. Öyle bir tip olsam her ay bi vakam olurdu zaten bunu bi anlatamadım.1 yasindaki bebenin kanı damar yolundan şarıl şarıl akmaz.mecburiyetten sıkıyorlar.
Evet o görüntü kötü hic kimse istemez ama siz sakin olursaniz hemşirelerde işini daha sakin yapar.geçmis olsun tez zamanda iyi olsun bebeginiz
Ben su an konu sahibine gercekten uzuldum zaten bebegiyle kotu bir hadise yasadi magdur oldu hemsirenin kaba ve avam konusmalarina maruz kaldi bir de burada saglik calisanlarinin tacizine tribine maruz kaldi. Aciz durumdaki hastalara yaptiklari afrayi tafrayi klavye basinda da surdurebileceklerini dusunuyorlar. Gercekten cok yazik. Kimse yasina, meslegine saygi beklemesin. Saygi hakedilir.Allah'ım ne yüce meslek ve kanatsız melekler...
Bu hemşirelere kin niye kirpicik?Kin nefret tohumlarini atin bakalim hep beraber.Ne işinize yarayacaksa.Okadar anlattim kendimi bir hemsire olarak bizim tarafımızdan da bakin istedim ama kime anlatiyorum kafalar sabit.Herbiriniz hemşire düşmanıymış.Drlara nasılsınız peki.Iyi madem sizler ve bizler oluruz.Hosunuza gitti mi?Ne yuzu 2000... Hepsi magdur, hepsi pisman. Saglik sektorunde calisacagimiza magazada tezgahtar, markette kasiyer olsaydik diyorlar.
O zamn şikayetci olun inşallah sonuc alirsiniz.Tşk ede im sağlık personeline baskı yapan işini yaptırmayan biri değilim merak etmeyin. Benim gerilmem artık son aşamaydı. Öyle bir tip olsam her ay bi vakam olurdu zaten bunu bi anlatamadım.
Valla ben yalan söyleyim tam da söylediğiniz gibi. Su an basım çok agrıyor ve acıtıgım konudan yoruldum.Ben su an konu sahibine gercekten uzuldum zaten bebegiyle kotu bir hadise yasadi magdur oldu hemsirenin kaba ve avam konusmalarina maruz kaldi bir de burada saglik calisanlarinin tacizine tribine maruz kaldi. Aciz durumdaki hastalara yaptiklari afrayi tafrayi klavye basinda da surdurebileceklerini dusunuyorlar. Gercekten cok yazik. Kimse yasina, meslegine saygi beklemesin. Saygi hakedilir.
Damar yolu acildiktan sonra igne olmuyor orda parcalayamaz yani damarirahmetli annemi bir operasyon için götürmüştük
elinden damar yolu açacaklardı
annem çok hastaydı ve damarları çok zor bulunuyodu
neyse zorla dele dele buldular
sonra o hortumun bağlı olduğu bir askı vardı tekerlekli (serumun takıldığı)
ondaki başka bir hortumu da başka kadına takacaklardı
hemşire öyle bir çekti ki askıyı anneciğimin damarını nerdeyse parçalayıp çıktı elindeki iğne
zaten kadıncağız konuşamıyobağırdı artık canı nasıl yandıysa
hemşire hanım da pişkin bir şekilde ayy görmedim diyo
ben tepki gösterince doktor geldi taktı tekrar
elletmedim bi daha hemşireye
hata her zaman olur ama neden bi özür dilemiyor?
bu kadar sert olmaya gerek var mı?
empati yapılsın demiyorum, sağlık görevlisi hastayla empati yapacak olsa o işlemleri zaten yapamaz.
ama karşıdakinin de acı çeken, korkan, derdi olan hasta bir insan olduğunu unutmamak lazım.
duyarsızlaşma da bir yere kadar.
18 sayfa bu kadar tarafli ve varsayimlar uzerine kurulu yoruma tahammul edebildigine gore ben senin gercek hayatta kimsenin isine mudahale edecegine hele ki saldiracagina ihtimal vermem.Tşk ede im sağlık personeline baskı yapan işini yaptırmayan biri değilim merak etmeyin. Benim gerilmem artık son aşamaydı. Öyle bir tip olsam her ay bi vakam olurdu zaten bunu bi anlatamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?