- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Yerinde bir karar olurYa tamam bana işimi öğretme kısmına yeniden dönmek istemiyorum.
Boşuna uğraşıyorsun inan küçücük çocukla herhalde bir alıp veremediğimiz var sanıyorlar ya da bilerek yapıldığını. Serviste topuk kanı alana kadar neler çekiyorum, anlatıyorum canı yanmıyor uyaran verdiğim için tepki olarak ağlıyor dediğim halde yaptırmak istemeyen o kadar aile var ki birde topuk kanının ne kadar önemli olduğunu anlasalar ama yok. Burayı okuyunca bazı şeyler için zorlamamak lazım onu anlıyorum istemiyor mu yapmayacaksın kendi çocuğu kendi kararı bırak ama ileride bir sorun çıktı mı benim vicdanım rahat.Empati de cok güzel yaparım ben .Bu işleri bildiğim için normal karşılarım.Bebegim olsa ben alırım zaten.Bilmiyorsam da bilene birakirim.Onyargilisiniz burda tüp atıp tutanlar.Sikayet edilecek yadırganacak şey var yardirganmayacak şey var.Damar yolun iyidir yaparım diye düşünürsün çoğu zaman kotu damarlari da bir kerede girersin nadiren de bir kerede giremediğin olur ama girmek zorundasın sonuçta.En başta çalışma arkadaşları tolere etmez size gelene kadar.
En basta calisma arkadaslari tolere etmez falan hikaye zaten de ben konuya gore yorum yapiyorum cok buyuk rezillik var. Yuzde bir fire de cok buyuk bir rakam. Kucumsuyorsan bu sayiyi ve o sayinin bir insani temsil ettigini dusunmuyorsan bosa konusmayalim. Hastadan tarafa bir empati goremedim sende.Empati de cok güzel yaparım ben .Bu işleri bildiğim için normal karşılarım.Bebegim olsa ben alırım zaten.Bilmiyorsam da bilene birakirim.Onyargilisiniz burda tüp atıp tutanlar.Sikayet edilecek yadırganacak şey var yardirganmayacak şey var.Damar yolun iyidir yaparım diye düşünürsün çoğu zaman kotu damarlari da bir kerede girersin nadiren de bir kerede giremediğin olur ama girmek zorundasın sonuçta.En başta çalışma arkadaşları tolere etmez size gelene kadar.
Ya başınız sağ olsunAyni sey on gun kadar once benim basima geldi ... ben birbucuk yasinda evladini kaybetmis bi anneyim simdi kizim tam birbucuk yasnda tavuk yedigi aksami kusmaya basladi sabahta kusma devam efince yakinimizdaki devlet hastanesi aciline goturdum 6 da idrar testi filan verildi cocuk 7 saat yapmadi utrasyon kan istedi foktor perisan olduk hastane koselerindesonra kan alirken ayni anlattiginiz gb kan aldilar ben titremeye basladim zaten kotuydum o gunlerde tipki zeynebimin yasinda diye bide hasta olunca korkudan olcem sandim esim de yktu yanimda orucluydumda agliyorum diye tip tip bakmalar alamadolar bi turlu damla damla tup dolduruyolar sıkiyolar kolunu benim jafa gitti buyun vucudumdan ter fiskiriyo agliyorum cocuk aglarken bole perisan kucahimda gucum kalmadi birakin dedim biraktilar bi hava alin gelin yetmez bu kan dedilr cocukla kendimi emzirme odasina attim sarildim optum sakinlestirmeye calistim mecbur yine gittim devam ettiler ayni sekil olcektim o kadar perisan okdum cocuk bitince kollarimda aglamaktan sizdi da o zamandir uyku yok surekli agliyo uykusunda tahliller temiz cikti ama dvlet hastanedine gityigime perisan oldum pisman oldum... o gece kurdesan doktum daha yeni geciyo kasintilarim butun vucudum kabardi ari sokmus gb sisti kizardi allahim cok kotuydu
Tamam yani illa kıyacağım diyorsunuz..Biz bilmiyoruz sanki bunları.Iyiki söylediniz.Biz bilerek yapıyoruz zaten.Hosumuza gidiyor.Zevk aliyoruz.Sizler insansiniz biz değiliz.Onun insan olduğunu bilmiyoruz.Ay kiyamam dersen bu meslegi asil ozaman yapamazsın
Bak canımGunde 2000 hastadan kan alip bu kadar rezillige sebep olmak zor zanaat olsa gerek.
Bence de öyle. Su zihniyetteki biriyle tartışmaya girmek bile gereksiz.Yerinde bir karar olur
Herkes isini yapsa boyle rezillik yasanmazdi zaten. Insani anne olmak hakli yapmiyorsa sartlari bahane etmek hic hakli cikarmaz saglik calisanlarini. Bunyesi kaldirmayan is degisimi yapsin.Bak canım
Orda çalışan da memnun değil, buna sebep nedir? Bu şartlar niye var?
Anne olunca her yönden haklı olunmuyor ne yazık.
öyle ya da böyle. Kan alındı
Kimse çocuğun Çan'ını almak istemedi, herkes işini yapıyor.
Kişiselleştirmeyelim lütfen. Ben tüm sağlık çalışanlarına itham etmedim konuyu. Ben sizi elbette anlıyorum 3 haftada bir görüyorum zaten aöa bu seferki durum çok farklı. Daha önce hiçbir şekilde yaşamadım bu durumu.Bir kerede aldığını bildiğiniz bir yer varsa oraya götürün madem risk almak istemiyorsunuz.Bir kerede alınır diye bir şey yok.Biz istiyor muyuz can yakmayı . Aklınız alıyor mu?Çocuk damarında usta olduğum halde nadiren bir kerede bulamadığında bu direnclerle karşılaşıyorum.Direnc hadi normal yine.Laflara bak ya..Yerin dibine sokulmuşuz ne beceriksizligimiz kalmış ne insanlığımız.Onyargi hep önyargı.Bizde de onur var sizin hastanız varsa.Biz de kıymetsiz değiliz.Onura saygısızlık hicbir meslekte bukadar yoktur.Insanin özgüvenini çokertırsınız ya.
Şikayet edilecek ne var üç kerede alındığında ayrıca.Damari kotu değil mi?Hep kolay mi bulunuyor?Bir tek bu hemsire mi uc kerede girdi.?Ah keşke hemşire olsaydınız da bu işi yapsaydınız.Coluk çocuğunuz birgün hemşire olur nasılsa.
Evet kim babasının hayrına çalışmış ki bizler de babamızın hayrına çalışalım akşama kadar binlerce hasta hastanın yakınları milyonlarca soru cevap tavır trip Çekiyoruz sizin gibileri olduğu kadar teşekkür eden mutlu ayrılanlarda bir o kadar çok, bizlerde herhangi bir çocuğun ağlamasından rahatsız olmasından zevk almıyoruz mazoşist değiliz tamam mı anemiymiş çocuk yaşı da küçük o İşler öyle duygusallıkla olmuyor ay kıyamam edemem yavrum cicimlede olmuyor ay bunu beğenmedim bunun damarı belirgin. Ben alamam demekle de olmuor yapacaksın mecbur işin herkes bir profesyonel Veya beceriksiz değil dimi bu yaşanılanlar normal şeyler yeter artıkTamam yani illa kıyacağım diyorsunuz..
Az öncede yazdım zorla veya babanızın hayrına çalışmıyorsunuz!!
Aaa sizin zihniyetiniz mükemmel Zaten döverimm bir dalmadığım kaldılar falanlar pardon siz haklısınızBence de öyle. Su zihniyetteki biriyle tartışmaya girmek bile gereksiz.
Ee yapsın, bana niye çemkiriyorsun?Herkes isini yapsa boyle rezillik yasanmazdi zaten. Insani anne olmak hakli yapmiyorsa sartlari bahane etmek hic hakli cikarmaz saglik calisanlarini. Bunyesi kaldirmayan is degisimi yapsin.
+ 1 milyonHer meslekte iyisi de var kötüsü de. Burda sırf meslektaşı diye hemşireyi evladı gibi savunanlar neyin kafasında? Ben milyon tane iş ahlakı olmayan hemşire gördüm. Hatta bu oran en fazla hemşirelerde. Şu yorum yapan hemşireler de muhtemelen hastayı azarlayan tiplerden. Ama biz çok kötü şartlarda çalışıyoruz diyorsanız da istifa ediverin. Hayrına yapıyorsunuz sanki
Biz emeğinizin karşılığını alıyoruz sizler gibi.Valla kan alınacak denmiş alınacak yani.Birkac kerede alınamazsa risk alır aldırmazsınız kanı.O tahlil yapilmamis olur.Zaten bir kerede de yapsan acıtan bir işlem.El mahkum kiyiyoruz sizin anlayışınıza göre.Ne istiyorsunuz bizden söyleyin onu yapalım.Damari kötü çocuk var bir kerede de girebilirim üç kerede de.Belli olmaz.Diger arkadaşlarım da böyle.Alamayacak olsam zaten bulasmam:Hakaret duymaya niyetim de yok zaten.Napalim söyle?Tamam yani illa kıyacağım diyorsunuz..
Az öncede yazdım zorla veya babanızın hayrına çalışmıyorsunuz!!
Bakın hemşire hanım aynı zihniyettesiniz. Siz niye bu kadar savunmaya geçtiniz biz anladık zaten tamam okey sizin işiniz zor, sizin mesleğiniz insanları asağılamaya bağırmaya halledemediğiniz işler olunca da zor şartlar veryansınına müsait. Anladık daaaa tamam yeri gelir su gapaaaaa verele baaaahale gibi avam tavırlar da çok yerinde. Siz su an mesleğinizin önemini değil, meslektaşınızın mesleğinize yaptığı terbiyesizliği savunuyorsunuz. Siz niye üstünüze alınıyorsunuz????Aaa sizin zihniyetiniz mükemmel Zaten döverimm bir dalmadığım kaldılar falanlar pardon siz haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?