Neee ego mu kusura bakmayın da benim meshebim geniş değil ego değil bunun adı.
Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin burada madur olan benim gelmişssiniz bana hala hastasıyla irtibata geçmeye çalışan bir adamı savunuyorsunuz.
Hergün neler duyuyoruz neler görüyoruz . 50-60 yasındaki adamların 4 yasındaki çocuklara tecavüz etmesi de iğrenç bir durum anlatsalar inanmayız yok artık deriz. Ama şu hayatta insanın başına hersey gelebiliyor.
Bu sabah da hastaneye gittim acile. 3 kişi vardı zaten ikisi cumartesi günü gördüklerimdi yani bi bayan hemşire diğeri de o çocuk. Öbürü de yine bir erkek hemşirdi. O çocuk bu sabah beni görür görmez kayboldu ortalıktan hastane kalabalık olmasına rağmen... Ben bi kantine gideyim dedi hemen. Sıra vs. işi olsa o kadar kalabalıkta oradan gitmezdi bu sabah.
Ayrıca bu sabahta bayan hemşire yoğundu hastalarla ilgileniyodu bana geçin uzanın deidler diğer erkek hemşir gelmedi iğne vurmaya 15 dk boyunca bayan hemşirenin işinin bitmesini bekledim.
Kafamdan uydurmuyorum bişeyleri.
Bu arada ben popomdan etkilendi demiyorum çoğu yorumda da yazdım bunu nerden çıkarttınız anlamıyorum.
Sadece eklediğini görür görmez çok utandım o kişinin benim popomu gören birisi olmasından dolayı.
Bu mu ego bravooooooo