Hastanede karşılaştığım terbiyesizlik !

Gunde 100 popo goren birinin poponuzdan degilde sizden hoslabilecegini dusunseniz brlki bu kadar yaygara

Mahremiyetinize olan hassasiyeyinize saygim sonsuz ama durumu farkli dusunseniz olmaz degil mi

Tamam meslek etigine uymamis olabilir ams bi akliniza getirin Allah askina poponuzdan degilde sizden etkilenmis olamaz mi

Elinixe tutturduklari barkotada baksaniz zaten medeni haliniz yazar

Haaa isin kasitli mi olarak geldi boyutuna gelirsek orda bayan hemsirenin acil servisinin hemsiresi oldugunu ne biliyorsunuz belki baska servisten arkadasinin yanina gelmisti yada arkadasi cok yorulmustuda onu yormamak icin kendi geldi yada ikisi nobetci sirayla yapiyorlar enjeksiyonlari sira ondaydi

Ufak bi hatirlatma gunde 100 kere kalca giren insan sapik degilse en ufak birsey hisseymemisyir zaten camasir komple cikarilmiyor sadece ignenin yapilabilecegi kadar alan sıyrılıyor

Karsinizdaki insana sapik yaftasini yapisyirmadan once duygularinin olabileceginide dusunun bi zahmet susayim sudayim diyorum da dayanamadim arkadas

Nasil bi ego varsa sizdede yok kasitli gelmis falan filan
Neee ego mu kusura bakmayın da benim meshebim geniş değil ego değil bunun adı.
Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin burada madur olan benim gelmişssiniz bana hala hastasıyla irtibata geçmeye çalışan bir adamı savunuyorsunuz.
Hergün neler duyuyoruz neler görüyoruz . 50-60 yasındaki adamların 4 yasındaki çocuklara tecavüz etmesi de iğrenç bir durum anlatsalar inanmayız yok artık deriz. Ama şu hayatta insanın başına hersey gelebiliyor.
Bu sabah da hastaneye gittim acile. 3 kişi vardı zaten ikisi cumartesi günü gördüklerimdi yani bi bayan hemşire diğeri de o çocuk. Öbürü de yine bir erkek hemşirdi. O çocuk bu sabah beni görür görmez kayboldu ortalıktan hastane kalabalık olmasına rağmen... Ben bi kantine gideyim dedi hemen. Sıra vs. işi olsa o kadar kalabalıkta oradan gitmezdi bu sabah.
Ayrıca bu sabahta bayan hemşire yoğundu hastalarla ilgileniyodu bana geçin uzanın deidler diğer erkek hemşir gelmedi iğne vurmaya 15 dk boyunca bayan hemşirenin işinin bitmesini bekledim.
Kafamdan uydurmuyorum bişeyleri.
Bu arada ben popomdan etkilendi demiyorum çoğu yorumda da yazdım bunu nerden çıkarttınız anlamıyorum.
Sadece eklediğini görür görmez çok utandım o kişinin benim popomu gören birisi olmasından dolayı.
Bu mu ego bravooooooo :skandal:

İlk önce dr dan iyi bilemezsiniz heralde serum iğne olayını geçelim :) ama hemşiredeki cesaret acayip yani serumda taksaydı bence gene sizi eklerdi totonuzla alakası olduğunu hiç sanmiyorum belli ki beğenmiş sizi ;)

He bide bu konuyu bana iğne yapan hemşireyi arıyorum diye açsaydınız herkese sevimli gelirdi ve bulman için uğraşılırdı, o yüzden çok takılma olabilicek birşey sevgiline demeseydin iyiydi onuda bilerek söylediğini düşünüyorum ben zaten :KK48:

parmağında alyans olmasa bu tür cüretler normal mi oluyor? ya da kıçın yarısı görüldü diye adamın ekleme talebi yollaması tanışmak için atılan masum bir adım mı?
Konu sahibi 20 li ya da 30 lu yaşlardadır muhtemelen alyansı evli ya da nişanlı olduğu anlamına gelir ki yapmaması gerekir ama yoksa şansını denemiştir. Bence masumane bi adım peri padişahının kızı değil ya görmüş beğenmiş o kadar kıçla alakalı olduğunu sanmıyorum.

Yaptığı şey açıkça görevi kötüye kullanmak, şikayet edin, etmediğiniz taktirde bu olaylar gittikçe normalleşecek, yarın bir gün facebook'tan eklemeyecek de başka bir kadını evine kadar takip edecek, belki daha da ileri gidecek.

Sizi orada görüp, beğenip eklemesi için normal bir psikolojiye sahip olmaması gerek. Toplam kaç dakika sürdü münasebetiniz ? en uzun olsa olsa 10 dakikadır, yaptığı şey asla etik değil. Şikayet edin, ceza alır en fazla, işinden olmaz. Geçen gün acil hastalarının resmini çekip paylaşan terbiyesiz hala devam ediyor çalışmaya.

Ayyy yok istersem ceza alayim ama acik acik soyleyecdgim burada çok sayıda ilginç kadın var !

sevgili konu sahibesi, bu herife haddini bildirdiğiniz için kendi adıma teşekkür ederim. eminim bu vaka sonrasında bir daha poposunu görüp ayhh pardon poponun yarısını görüp (!) birilerini sosyal medyadan sağık gibi aratamayacağını, bunun yaptığı mesleğin etiğine aykırı olabileceğini ve başının derde girebileceğini öğrenmiştir!!

farkında olarak veya olmayarak pek kadını benzer bir tacizden korudunuz... teşekkürler

ben konudan çıkıyorum. dayanamıycam.

ya ne kadar saçma yorumlar var. yok genç çocukmuş, yok egoymuş falan. bir sağlık çalışanının başka mesleklere göre çok daha hassas olması gerekiyor yahu o insanlar en savunmasız hallerinde kendilerini hastaneye emanet ediyorlar. ne demek hasta dosyasından adını bulup eklemek? bu ne cesaret??? burda konu sahibinin ne suçu var hiç anlayamadım iyi ki de sevgilisine söylemiş iyi ki de şikayet etmişler madem bunda sorun yok adam niye önce inkar etti sonra şikayet etmesinler diye yalvardı?? bunu normal görenler de baya geniş insanlar herhalde, kızın kalçasını açmaktan utanması da çok anormal sanki her gün kalçamızı açıyoruz ya ona buna.

Onun için ekledi demiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece o çocuğun eklediğini gördüğümde aklıma ilk gelen şey popoma iğne vurması oldu. Allah'ım bu çocuk benim popomu da gördü dedim utançtan yerin dibine girdim kendi kendime

anlıyorum haklısın.bence bu durumun hastanede hastalarla foto paylaşıp koyan o hemşire olayından bi farkı yok.ikisi de hasta haklarını ve kişisel bilgi güvenliğini ihlal ediyor.mantıken aynı şey.bence de şikayet etmelisin.

Ayyy yok istersem ceza alayim ama acik acik soyleyecdgim Yalnizkelebek Yalnizkelebek sen ozellikle nisanlini kislandirmak icin bu durumu kullandin

Basindada dedigim gibi hassasiyetine olan saygim sonsuz ama ben bu durumu nisanlina karsi kullandigini dusunuyorum

Yoksa bunu nisanlina yansitacagin yerde burda konuyu acar rahatsizligini belirtir bu konu karsosonda ne yapabilirim diye fikir danisirdiniz hukuki yada sikayet hakkinizin olup olmadiginizi danisirdiniz

Nisanliniz bi daha mi hastaneye git demis yok yogundu ilgilenemediler yok cok rahatsizim gidemiyorum yok daha kotu olursam giderim gibi bahaneler uydurabilirdiniz sizin konuyu kasitli olarak nisanliniza yansitgiginizi dusunuyorum ve dusuncemin arkasındayım

Haaa bu arada o erkek hemşireler kalcadan igne yaptiklari hastaya karsi birsey hissedemezler asik olamazlar etkilenemezler degil mi

Neden cunku kalcadan igne yapmak gorevleri
Bu kadar yatgara kopulacak bisey yoktu okumus yazmis insansin pekala rahatsiz olduysan jendi hakkini kendin savunabilirdin

Kendi haklarini bilmiyorsan sorup sorusturabilirdin

Nisanlinda baya baya polis kimligini olaya dahil etmis resmi 2.3 kisileri olaya dahil etmeden resmi yollarla isinizi halledebilirsiniz

Son sozum poponuzdan degilde sizden hoslanmis olabilirdi

Nwymis meslek etigi tovbe estf sanki taciz etmiş
Yahu bana sokakta baksalar sevgilim kıyameti kopartıyor zaten kıskanç bi insan ve ben bu durumdan çok rahatsız olduğum için defalarca buraya konu açtım.
Bilip bilmeden yorum yapmayın rica ediyorum.
Ben sevgilimden bile utandım bir anlık sinirle söyledim zaten, oldukça yoğun bir işi var bide bana kafa takmasını istemem
Ama ağzımdan çıkıverdi.
Ayrıca suanda iyiki de anlatmışım diyorum ya daha sonra rahatsız etseydi bu sefer de madem bu çocuk seninle daha önceden iletişim kurmaya calıstı neden bana anlatmadın diyecekti haklı olarak.
Bu arada kalçadan iğne yapmak görevleri ya hani bu sabah 15 dk bayanın işinin bitmesini bekledim, beni görür görmez kantine gidiyorum dedi gitti çocuk anlıcağınız ne beni tedavi etti nede orda oturan diğer erkek hemşir iğne vurmaya geldi.
Demek ki yapmasalar da oluyormuş dğeil mi bu sabah 15 dk boyunca yanıma kmse gelmedi bayan işi bitince geldiğine göre...
Bu arada elalemin adamı hemşir kimliğini kullanarak benimle sosyal medyadan irtibata geçmeye çalışırken problem yok da sevgilimin polis kmliğini kullanarak ismini öğrenmesi mi tuhaf

Kişisel verilerin korunması kanunu çıktı geçen ay.

Kişisel verilerin ne şekilde saklanacağı ve kimlerin erişebileceğini düzenliyor. Bu kanuna göre hemşirenin yaptığı yasal olarak suç. "Birileri demiş" değil yani, yasa diyor.

Ayrıca insanları ne güzel yaftalıyorsunuz öyle. Siz olsanız hoşunuza gidecek olması herkesin hoşlanmasını gerektirmez.

Shotçum öyle diyorsun ama o taciz bu taciz şu taciz insanlar beğendiklerini nasıl belli edicekler hadi o nu geçtim burda milyon tane kadın beğendiği polis dr vs.. gibi bir çok kişiyi beğenip konu açtı nasıl ulaşabilirim diye herkes de yardım etti kimse taciz olarak görmedi ki bende görmüyorum çok da güzel sevimli geliyor herkese belki sen bile yazmışsındır o konulara ;)

Daha önceden hiç bir şekilde görmedim konuşmadım, sadece giriş yapıldıktan sonra ateşime bakıp şikayetin ne diye sordu bayan hemşire o sırada yanında o çocukda vardı.
Sonra bana doktoru bekleyin dediler bekledim doktor geldi boğazlarıma baktı iğne vuırulcak uzanın ded çocuk geldi iğneyi vurdu gitti ertesi günde ekledi. Serum taksaydı bu kadar sorun etmezdim dememde ki sebep en azından namahrem bir tarafımı görmüyor. Tabiki de ondan da hoşnut olmazdım ama şöyle düşünün misal benzer durum başınıza gelmiş olsa sizi bir kadın hastalıkları doktoruyla, ortepedi doktorunun eklemesi aynı şey mi olurdu ?
Benım ıcın hangı alan oldugu farketmez ıkısıde şıkayet edılmelı.

Yaptığı şey açıkça görevi kötüye kullanmak, şikayet edin, etmediğiniz taktirde bu olaylar gittikçe normalleşecek, yarın bir gün facebook'tan eklemeyecek de başka bir kadını evine kadar takip edecek, belki daha da ileri gidecek.

Sizi orada görüp, beğenip eklemesi için normal bir psikolojiye sahip olmaması gerek. Toplam kaç dakika sürdü münasebetiniz ? en uzun olsa olsa 10 dakikadır, yaptığı şey asla etik değil. Şikayet edin, ceza alır en fazla, işinden olmaz. Geçen gün acil hastalarının resmini çekip paylaşan terbiyesiz hala devam ediyor çalışmaya.
Çocuk sevgilime ulaşmış önce inkar etmiş ben kmseyi eklemedim böyle birşeyi kabul etmiyorum diye instagram da kullanıcı adını , açıklamalarda yazan yazılarını, fotosunu falan hep değiştirmiş muhtemelen tanımayayım diye.
Sevgilimde elimizde kanıt var ekran görüntüsü aldık diyince korkmuş hastane polisine aratmış sen konuşuver şikayet etmesinler diye. Çok korkmuş hastane polisi öyle demiş sevgilime ben kulaklarını çekerim güzelcede fırçaladım kusuruna bakmayın bidaha tedavi bile edemez arkadaşını demiş çocuk da özür dilemiş ... Hakikaten de bu sabah acil de beni gördüğü gibi gitti çocuk :)

Ayyy yok istersem ceza alayim ama acik acik soyleyecdgim burada çok sayıda ilginç kadın var !

sevgili konu sahibesi, bu herife haddini bildirdiğiniz için kendi adıma teşekkür ederim. eminim bu vaka sonrasında bir daha poposunu görüp ayhh pardon poponun yarısını görüp (!) birilerini sosyal medyadan sağık gibi aratamayacağını, bunun yaptığı mesleğin etiğine aykırı olabileceğini ve başının derde girebileceğini öğrenmiştir!!

farkında olarak veya olmayarak pek kadını benzer bir tacizden korudunuz... teşekkürler

ben konudan çıkıyorum. dayanamıycam.
Burada anormal düşünceler çok fazla maalesef ki :KK57:
Rica ederim kendize iyi bakın sevgiyle kalın :KK25:

Çocuk sevgilime ulaşmış önce inkar etmiş ben kmseyi eklemedim böyle birşeyi kabul etmiyorum diye instagram da kullanıcı adını , açıklamalarda yazan yazılarını, fotosunu falan hep değiştirmiş muhtemelen tanımayayım diye.
Sevgilimde elimizde kanıt var ekran görüntüsü aldık diyince korkmuş hastane polisine aratmış sen konuşuver şikayet etmesinler diye. Çok korkmuş hastane polisi öyle demiş sevgilime ben kulaklarını çekerim güzelcede fırçaladım kusuruna bakmayın bidaha tedavi bile edemez arkadaşını demiş çocuk da özür dilemiş ... Hakikaten de bu sabah acil de beni gördüğü gibi gitti çocuk :)

Güzel, neticede bir daha böyle bir şey yapmaya cesaret edemez, oldukça korkmuşa benziyor. Bu tarz durumlarda tepkisiz kalmak doğru değil. Geçmiş olsun size de iyileşirsiniz inşallah en kısa sürede :KK54:

ya ne kadar saçma yorumlar var. yok genç çocukmuş, yok egoymuş falan. bir sağlık çalışanının başka mesleklere göre çok daha hassas olması gerekiyor yahu o insanlar en savunmasız hallerinde kendilerini hastaneye emanet ediyorlar. ne demek hasta dosyasından adını bulup eklemek? bu ne cesaret??? burda konu sahibinin ne suçu var hiç anlayamadım iyi ki de sevgilisine söylemiş iyi ki de şikayet etmişler madem bunda sorun yok adam niye önce inkar etti sonra şikayet etmesinler diye yalvardı?? bunu normal görenler de baya geniş insanlar herhalde, kızın kalçasını açmaktan utanması da çok anormal sanki her gün kalçamızı açıyoruz ya ona buna.
Kesinlikle size katılıyorum, kalça ya bu kol değil bacak değil anneme bile açamam ki ben hani iğne yerine bakayım dedi de kadın utandım açamadım boşver anne oldu bitti dediö. Zaten utangaç birisiyimdir kişilik olarak... Bu sabah çocuğu görünce bile utandım Allah'dan beni görür görmez gitti hemen kayboldu ortalıktan pislik

Benım ıcın hangı alan oldugu farketmez ıkısıde şıkayet edılmelı.
Çocuk haklı olsaydı şikayet ederdi heralde değil mi ?
Hangi yüzle şikayet edecek ben hastaneye gelen bi hastanın kimlik bilgilerini alıp kıza sosyal medyadan ulaştım sevgilisi de burayı arayıp adımı öğrenmiş şikayet ediyorum mu diyecekti.
Ne yüzle yani ?

Çocuk haklı olsaydı şikayet ederdi heralde değil mi ?
Hangi yüzle şikayet edecek ben hastaneye gelen bi hastanın kimlik bilgilerini alıp kıza sosyal medyadan ulaştım sevgilisi de burayı arayıp adımı öğrenmiş şikayet ediyorum mu diyecekti.
Ne yüzle yani ?
Pardonda ben sizin şikayet etmenız gereklılıgınden söz edıyorum karsılastıgınız durum haksız ve olmaması gereken bır durum sız sıkayet etmelısınız neden anlamadınız anlamadım banane karsı taraftan karsı taraf zaten benım gözümde suclu.

Valla kusura bakmayın da bana hiç de masumca görmüyor evet beğenmiş olabilir ama ben oraya bir hasta olarak gittim.
Ne cesaretle benimle iletişim kurmaya çalışıyor o bir hemşir ben ise bir hastayım.
Hastanede bile böyle olacaksa sokağa çıkmayalım biz.
Nerden bileyim daha sonradan beni taciz etmeyeceğini ileri seviyeye gitmeyecğini.
Ben iğneyi erkek hemşir vuruyo diye bile utandım, geçtim bide beni eklemiş yerin dibine girdim o an utançtan
Düşünsenize diyelim ki kabul ettim ve o adam benim popomu gördü sizce bu onun aklında sadece hastanedeki bi mevzu olarak mı kalcaktı
Bu zamanda iğneyi kadın mı yapmış erkek mi onun zihniyetindeysek hayatta hiç bir şey aşamayız.İnsanlar medeni bi şekilde biryerde tanışır iletişim kurarlar.Sarkıntılık yok taciz yok rahatsızlık yok.Sadece milyon kez yaptığı işini yapmış.Varsayımlarla hareket edip ya taciz ederselere takıldıysan çok basit ya engelleyeceksin.Dünya kadar dr hasta hemişre hasta öğretmen öğrenci ilişki örnekleri var.
Burda zaten asıl mevzu,sevgilinin kalkıp hastaneyi arayıp iftira atması.Bu daha terbiyesizce bence.İstemiyorsan engellersin.Bu derece büyük bir mevzu yok ortada.

Açıkçası ben şimdiye kadar herhangi bir kadının bir adama aşık olup, sevip, beğenip sonrasında karşılık göremeyince onu sokak ortasında dövdüğünü, bilmem kaç yerinden bıçakladığını, hatta öldürdüğünü görmedim. Buna karşın Türkiye'de kadına karşı sözlü, fiziksel taciz ya da şiddet çok yüksek boyutlarda. Kaldı ki bu adam epi topu 10 dakika görmüş konu sahibini, herhangi bir konuşma geçmemiş arada, bana çok ürkütücü geliyor bu zihniyet. Adam kızı beğenmiş, adını öğrenmiş, sonrasında sosyal medyada aratmış, bulmuş. Türkiye şartlarında bu olay şirin ve tatlı olmaktan çok uzak. Daha çok korkutucu geliyor bana, konu sahibinin olayı oralara varmaz, adam oldukça korkmuşa benziyor. Ama ben böyle bir olayın normal karşılanmasını çok garipsiyorum. Adam da bu olaya yazık beğenmiş ama olabilir diyenler de normal değil...

Back
X