- Konu Sahibi teachercnn
-
1 gecelik 1 pijama
bebegin zıbını battanıyesı ve 1 takım elbıse bebek bezı sarı tülbent
kadın pedi kolonya bıde bebesımız ıcın nazarlıgı unutmayın
fotograf makınası tarak istege baglı makyaj malzemesı
ben bunları aldım yettı
kendime öncelikle bol bol çamaşır aldım çok lazım olucağını düşündüm..ped aldım bi kaç paket....uzun bir gecelik (alttan muayane için )...birtakım pijama...iki çift çorap...ıslak mendil...bi kaç tane poşet kirliler için....birtane saç tokası...şimdilik koyduklarım bunlar gerekli olan unuttuğum bişey kalmışsa bacılar yazsınlar bilgim olsun :)
aslına bakarsan ben bebek bezını kullandım çükü daha güvenli oluyo ama her ınsan bır olmuyo tercıh meselesı
evet bende aldm bol bol iç çamaşırı?
bak uzun gecelk düşünmemiştim?
alttan muayenede hastane önlüğü giyilmiyor mu acaba
o zaman ped alma bebek bezı hem bebegıne hem sana ,
yetıcektır bu senın ılk bebegın olcak sanırım
....
bu arada aldıklarında hayırlı olsun cnm..pijamanın sanırım emzirmek için yerleride war yoksa ben mi yanlış biliyorum...çok rahat olur onlar
normal doğum olacaksa uzun elbise tarcı gecelik iyi oluyor sancı çekerken..ama sezeryansa alt üst pijama takımı kullanışlı.. benim ilk sezeryandı uzun geceliği hiç giyinmedim arada gelip dikişlere bakıyorlar karından bakıldığı için pijama olunca heryanını açmak zorunda kalmıyorsun..her iki doğumda da doğum sonrası alt üst pijama takımı daha kullanışlı benceArkadaşlar bir sorum var. Ben bir pijama takımı aldım sabahlıklı, bir de elbise tarzı gecelik. İkisinde götüreceğim ama doğumdan sonra hangisini giymeliyim?
Aslında benim ikinci doğum olacak ama birinci tansiyondan erken olmuştu, hazırlıksız yakalanmıştım. şimdi bunda biraz daha hazırlıklı olmak istiyorum.
normal doğum olacaksa uzun elbise tarcı gecelik iyi oluyor sancı çekerken..ama sezeryansa alt üst pijama takımı kullanışlı.. benim ilk sezeryandı uzun geceliği hiç giyinmedim arada gelip dikişlere bakıyorlar karından bakıldığı için pijama olunca heryanını açmak zorunda kalmıyorsun..her iki doğumda da doğum sonrası alt üst pijama takımı daha kullanışlı bence
hastane çantamı biraz hazırladım.
doktorum acıbadem de çalışıyor. doğumum acıbam de olacağı için oranın doğum koçu ile görüştüm.
doğum koçuna zaten son haftlarda yönlendiriyorlarmış ben biraz önce davrandım:)
bebeğimin biraz aceleci olduğunu ve olurda erken doğum yaparsam çantam da neler getirmeliyim diye sordum.
oda kendiniz için pijama-gecelik ne giymek isterseniz onu getirin.bolca iç çamaşırı ve bebeğede iki takım kıyafet koyun. onun dışında
bebek pedi,emzik,mama,şampuan,yağ,kendinize hasta pedi örtü,havlu bardak,çatal kaşık tabak,çarşaf vb. hiçbirşey getirmeyin dedi. birde doğumun olacağı zaman onlar bana tek kullanımlık gecelik ve terlik vericekmiş. öyle dedi.
bebeği ilk olarak orası acıbadem baskılı tulumlarını giydiriyorlarmış. taburcu olacağı gün sizin getirdiklerinizi giydirirz dedi.
bir de humana still tree diye anne sütü arttırıcı çaya 39.hafta başlamamı söyledi. ve meme ucu için bir krem önerdi ona 36. hafta başlamamı istedi.
işte böyle...
ama be yinede çantama bir gecelik-sabahlık bir kısa kollu pijama takım. bir uzun kollu pijama takım çorap-patik bebeğe iç zıbın-dış zıbın hastane çıkışı 1 takım daha yedek kıyafet.
ıslak mendil-bebek bezi göğüs pedi kendime terlik koydum:)
rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?