hastanede lazım olacaklar ve aldıklarımız

canım bende acıbademde yapıcam nasipse özlem hanıma gidiyorum günlerimizde yakın belki aynı zamanda dogum yapmak nasip olur bugun akşam kontrolumuz var dogum koçlugu oldugunu duymamıştım bende hastaneye ne götürcez diye merak edip duruyordum sagolasın iyi oldu yazdıgın canım

oo günlerimizde yakınmış.
belkide aynı güne denk gelir doğumlarımız tanışırız ne güzel olur :)

danışmaya söyle doğum koçu ile görüşmek istiyorum de. zaten hemen odası giriş katta alıyorlar yanına. çok tatlı bir bayan.

kızlar merhaba ben de bakırköy acıbademde doğum yapıcam ben de hiç duymadım doğum koçunu çok saol arkadaşım güzel bir bilgi olmuş. ben de yarın kontrole gidicem. sormayı düşünüyordum zaten doktoruma bu arada ben de Gül hanıma gidiyorum. 35.+3 yarın bakalım durum ne:)

bizimki eskişehir acıbadem canım:)

ama aynı hizmetler belki daha fazlası vardır bakırköy acıbadem de de...

Rabbim hayırlısıyla kurtarsın bizleri ve yavrularımızı...

bizimki eskişehir acıbadem canım:)

ama aynı hizmetler belki daha fazlası vardır bakırköy acıbadem de de...

Rabbim hayırlısıyla kurtarsın bizleri ve yavrularımızı...

Özlem hanım falan görünce bakırköyde var diye atladım ben de neyse:)) önemli olan dediğin gibi hayırlısıyla sağlıkla bitsin bu süreç hadi bakalım:))

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun az kaldı artık günler rabbim hepimize hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin bakalım ne zaman olucak dogumlar oglumda 40+4 de zorla olmuştu bu bekliycekmi bakalım o kadar sancılarım başladı gibi

Doğuma sayılı günler kala benede nihayet çantamı bugün hazırladım. Baya geç kaldım ama hala eksiklerim var. G
gecelik bende almadım o konuda karasız kaldım kimisi kullanılıyo diyo kimisi hiç kullanmadım diyo gün azaldıkça çok heyecanlanıyorum. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize:)

Kızlar,

eğer hala benim gibi dışarı çıkabiliyorsanız :) pelin den pijama aldım. %70 indirim e girmiş.. 1 gecelik, sabahlığı ve de alt üst pijama takımını 67 TL ye aldm..
bu arada batik tarzında çoraplar var penti de onların da fiyatları çok uygundu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…