Tanımaya gerek kalmıyor:) hemşire olan kadın bile size yazmış böyle böyle olur diye. Siz ısrarla hayır öyle olmaz böyle olur diyorsunuz. İşin içinde olan, bizzat yaşayan gören insanların elbet bir bildiği var ki size yorum olarak anlatıyorlar. Siz anladığım kadarıyla pohpohlanmak istiyorsunuz. Evet, bulantı çekmiş olmanız gerçekten üzücü. Cook geçmiş olsun. Ama ısrarla reddediyorsunuz. Tamam sensin denmesini bekliyorsunuz. İnsnain yapısı az çok belli ediyor mesajlardan kendisini. Maksadım kalbimizi kırmak değil de yani yorum yaptım zaten. Yorumları da okudum, insan bir yerden sonra hayret ediyor. Benim anneannem kanser geçirdi, ben de zamanında lösemi teşhisi ile hastaneye yatmış ve doktor ve hemşirelerle cooook uzun zaman bir arada olmuş ve şahit olmuş biri olarak yapıyorum yorumu. Hadi beni kale almayın ben dış kapının mandaliyim da, işin içinde olan insanlara bile hayır diyorsunuz. Tecrübe konuşuyor ama siz ısrarla reddediyorsunuz. Konuyu açma amacınız dediğim gibi pohpohlama isteginizmiş gibi geliyor. Ve nazlı bir "hasta" olduğunuz da buradan kendisini belli ediyor.