Hastanedeki bilgilerin alakasız kişilere ulaştırılması

Alo 184 saglik bakanligi sikayet hatti.ara isim ve tarih vermen gerek.cezasini verirlrr.bence guzel bir fırça ceker bashekim

Farkeder mi? Herhalükarda benim özelimi paylaşmış. Ama eşim çalışan arayıp söylemiş dedi

Kusura bakmayın olayı ilk okudugum da yanlış anlayıp davalık bir şey göremedim yazdım.
Ben kaynınızın da işin içinde olduğunu düşündüm 2. kez okuduğum da..

Kişisel verilerin korunması kanuna göre bu kişisel Bilgin'in paylaşılmasının yaptırımı hapis cezası. Kanun çok yeni olduğu için kimse yaptırımlarını bilmiyor ve bu kişinin yaptığı bilgi paylaşımından hastanede sorumlu yani çok güzel hastane yetkilisini de bu çalışanı da hapse arttırabilirsin ama kanıtın varsa. Öncelikle hastaneye başvur ve dilekçende bu kişisel veri paylaşımının cezasından bahset ki iyice korksunlar

Bu problemin hastane ile alakası yok bence. Tamamen tanıdık olan kişinin orda çalışması talihsizliği var. Yani sorun kişisel.

Ne bos bogaz ne cahil insanlar vsrmis ya. Gercekten o adamin gözünü korkut davaylan felan sonuna kadar götürmessen bile adam birdaha baska insanlarin mahremiyetini anlatmasin elaleme. Yuh yani kaynina bu yetirtirmek nedemek ben o adamlan iyice bir kavga ederdim sanirim adam işsiz kalirsa hak etmisdir

Kişisel verilerin korunması kanuna göre bu kişisel Bilgin'in paylaşılmasının yaptırımı hapis cezası. Kanun çok yeni olduğu için kimse yaptırımlarını bilmiyor ve bu kişinin yaptığı bilgi paylaşımından hastanede sorumlu yani çok güzel hastane yetkilisini de bu çalışanı da hapse arttırabilirsin ama kanıtın varsa. Öncelikle hastaneye başvur ve dilekçende bu kişisel veri paylaşımının cezasından bahset ki iyice korksunlar
Delil olayı nasıl olur acaba? Dava sözkonusu olduğunda kaynım eminim benim haberim yok der..hastaneye gidip tanışma bahanesiyle orda kendi ağzıyla söyletsem önce eşimin yanında felan diyorum ama. Arama kaydı işe yarar mı acaba

Bi yolunu öğrensem, adliyeye mi gitsem acaba. İçin içimi yedi walla
bir yolunu bilmiyorsaniz bile ben size sayayım
1. hastaneye git bağır çağır herkesin içinde rezil et ahlaksız nasıl özelimı paylaşırsın diye
2. kimseyle muhatap olmadan direk hastane müdürüne çık anlat hastanenize dava açacağım özel hayatımı nasıl benden habersiz paylaşırsınız de atarıni yap
3. bir avukatlık bürosuna git sor
bu kız daha çok kişinin başını yakar böyle ya çok ciddi olsaydı kimsenin asla bilmemesi gereken bir şey olsaydı bu kız yetiştirşeydi ayıp ya vallahi sinir oldum kıza

Oraki memurun yaptigi hasta haklarina aykiri.
Bashekime sikayet edebilirisniz keisnlikle dikkate alinir.
Hastahanenin sikayet kutusuna not olarak yazabilirisniz.
Hastahaneye gidip direk adami bulup hesap sorabilriisniz.
Veya dava acabilirisniz ama delil ya da sahitiniz varmi.
Adami sikayet edince ailedekilerle araniz acilabilir bizden neden sakliyorsun diyebilirler.
Adam in yaptigi boabogazlik yaptiginin suc oldugunun bile farkinda degil.

bir yolunu bilmiyorsaniz bile ben size sayayım
1. hastaneye git bağır çağır herkesin içinde rezil et ahlaksız nasıl özelimı paylaşırsın diye
2. kimseyle muhatap olmadan direk hastane müdürüne çık anlat hastanenize dava açacağım özel hayatımı nasıl benden habersiz paylaşırsınız de atarıni yap
3. bir avukatlık bürosuna git sor
bu kız daha çok kişinin başını yakar böyle ya çok ciddi olsaydı kimsenin asla bilmemesi gereken bir şey olsaydı bu kız yetiştirşeydi ayıp ya vallahi sinir oldum kıza
Allah korusun bilinmemesi gereken hastalık konusunu falan düşünemiyorum bile kendi adıma değil, kimbilir kaç kişiye yaptı böyle şeyleri.
Tavsiyeler için teşekkürler:KK200:

Oraki memurun yaptigi hasta haklarina aykiri.
Bashekime sikayet edebilirisniz keisnlikle dikkate alinir.
Hastahanenin sikayet kutusuna not olarak yazabilirisniz.
Hastahaneye gidip direk adami bulup hesap sorabilriisniz.
Veya dava acabilirisniz ama delil ya da sahitiniz varmi.
Adami sikayet edince ailedekilerle araniz acilabilir bizden neden sakliyorsun diyebilirler.
Adam in yaptigi boabogazlik yaptiginin suc oldugunun bile farkinda degil.
Aileyle aram açılabilir evet ama ben bu davayı açıcam. Zaten 25 fün sonra yurtdışına çıkıyorum. Onları da umursamıyorum. Kürtaj olduğumda kv arayıp hemen toparlan da yenisini düşün demişti. Sürekli bunu hatırlayıp duruyorum akşamdan beri:( sinirlerime bi haller oldu walla. Allah korusun öyle bişey olursa da böyle abuk sabuk tepkilere de maruz kalmak istemediğimden söylemek istemedim.

Aileyle aram açılabilir evet ama ben bu davayı açıcam. Zaten 25 fün sonra yurtdışına çıkıyorum. Onları da umursamıyorum. Kürtaj olduğumda kv arayıp hemen toparlan da yenisini düşün demişti. Sürekli bunu hatırlayıp duruyorum akşamdan beri:KK43: sinirlerime bi haller oldu walla. Allah korusun öyle bişey olursa da böyle abuk sabuk tepkilere de maruz kalmak istemediğimden söylemek istemedim.
Bosver ya sikma canini bebis hisseder gerginligini.bu arada hayirli olsun allh anali babali buyutsun.
Bu mutlulugun tadini cikar bir dengesiz yuzunden hirpalama kendini

Bosver ya sikma canini bebis hisseder gerginligini.bu arada hayirli olsun allh anali babali buyutsun.
Bu mutlulugun tadini cikar bir dengesiz yuzunden hirpalama kendini
Teşekkür ederim. Bugün olan birçok can sıkıcı şeyin son noktasıydı bu. Dava açıcam ama :sopa: kendim için değil sadece eminim o hastanede sürekli yapılan bişey bu..belki boşboğazlarını açarken iki düşünürler

yapmaması gerekrdi . ama eğer arkadaşı flnsa bnce gayet normal söylemesi .. bunu biliyorsan senin tedbiri alıp başka hastaneye gtmen gerekrdi. ha 3 ay önce ha 3 ay snra öğrenmşler. boşversene..

@prayforlosers ve Jessey Jessey sanırım avukattı. Yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Oncelikle başhekim şikayete gidin
daha sonra özel hayatın gizliligini ihlalinden savcılığa şikayet edebilirsinuz dayanağı yani gerekçesi de Anayasanın 20 maddesi ve Avrupa İnsan Hakları sözleşmesinin 8 maddesi diye belirtmelisiniz

siz nasıl onların iletişimde olduğunu ogrendiniz bunu kanitlamaniz lazım

bence dava vs işi büyütürseniz öfkeniz biraz yatıştığında pişman olabilirsiniz, özellikle iş ciddiye binerse vs.Ama boş boğazlık yapmış ve yanlış bir hareket güzel bir fırça çekin çatır çatır haketmiş çünkü.

Ben de hakkınızı hukuk yoluyla aramanızı öneriyorum. 18 yaşını doldurmuş bir kişinin hasta bilgilerini annesi, kardeşi, eşi bile bilemez, bildirilemez hasta izni olmadan. Etik de değil zaten. Siz haklınızı arayın ki kimse kafasına göre hukuksuzluk, haksızlık yapamasın bir daha.

Back
X