Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkeder mi? Herhalükarda benim özelimi paylaşmış. Ama eşim çalışan arayıp söylemiş dediKonu sahibi kaynınız o çalışana sormuş olabilir mi?
öğrenemez misiniz?
Farkeder mi? Herhalükarda benim özelimi paylaşmış. Ama eşim çalışan arayıp söylemiş dedi
Delil olayı nasıl olur acaba? Dava sözkonusu olduğunda kaynım eminim benim haberim yok der..hastaneye gidip tanışma bahanesiyle orda kendi ağzıyla söyletsem önce eşimin yanında felan diyorum ama. Arama kaydı işe yarar mı acabaKişisel verilerin korunması kanuna göre bu kişisel Bilgin'in paylaşılmasının yaptırımı hapis cezası. Kanun çok yeni olduğu için kimse yaptırımlarını bilmiyor ve bu kişinin yaptığı bilgi paylaşımından hastanede sorumlu yani çok güzel hastane yetkilisini de bu çalışanı da hapse arttırabilirsin ama kanıtın varsa. Öncelikle hastaneye başvur ve dilekçende bu kişisel veri paylaşımının cezasından bahset ki iyice korksunlar
bir yolunu bilmiyorsaniz bile ben size sayayımBi yolunu öğrensem, adliyeye mi gitsem acaba. İçin içimi yedi walla
Allah korusun bilinmemesi gereken hastalık konusunu falan düşünemiyorum bile kendi adıma değil, kimbilir kaç kişiye yaptı böyle şeyleri.bir yolunu bilmiyorsaniz bile ben size sayayım
1. hastaneye git bağır çağır herkesin içinde rezil et ahlaksız nasıl özelimı paylaşırsın diye
2. kimseyle muhatap olmadan direk hastane müdürüne çık anlat hastanenize dava açacağım özel hayatımı nasıl benden habersiz paylaşırsınız de atarıni yap
3. bir avukatlık bürosuna git sor
bu kız daha çok kişinin başını yakar böyle ya çok ciddi olsaydı kimsenin asla bilmemesi gereken bir şey olsaydı bu kız yetiştirşeydi ayıp ya vallahi sinir oldum kıza
Aileyle aram açılabilir evet ama ben bu davayı açıcam. Zaten 25 fün sonra yurtdışına çıkıyorum. Onları da umursamıyorum. Kürtaj olduğumda kv arayıp hemen toparlan da yenisini düşün demişti. Sürekli bunu hatırlayıp duruyorum akşamdan beriOraki memurun yaptigi hasta haklarina aykiri.
Bashekime sikayet edebilirisniz keisnlikle dikkate alinir.
Hastahanenin sikayet kutusuna not olarak yazabilirisniz.
Hastahaneye gidip direk adami bulup hesap sorabilriisniz.
Veya dava acabilirisniz ama delil ya da sahitiniz varmi.
Adami sikayet edince ailedekilerle araniz acilabilir bizden neden sakliyorsun diyebilirler.
Adam in yaptigi boabogazlik yaptiginin suc oldugunun bile farkinda degil.
Öncelik hastaneye gidip rezil etmek olacak galiba184 u ara
Bosver ya sikma canini bebis hisseder gerginligini.bu arada hayirli olsun allh anali babali buyutsun.Aileyle aram açılabilir evet ama ben bu davayı açıcam. Zaten 25 fün sonra yurtdışına çıkıyorum. Onları da umursamıyorum. Kürtaj olduğumda kv arayıp hemen toparlan da yenisini düşün demişti. Sürekli bunu hatırlayıp duruyorum akşamdan berisinirlerime bi haller oldu walla. Allah korusun öyle bişey olursa da böyle abuk sabuk tepkilere de maruz kalmak istemediğimden söylemek istemedim.
Teşekkür ederim. Bugün olan birçok can sıkıcı şeyin son noktasıydı bu. Dava açıcam amaBosver ya sikma canini bebis hisseder gerginligini.bu arada hayirli olsun allh anali babali buyutsun.
Bu mutlulugun tadini cikar bir dengesiz yuzunden hirpalama kendini