Hastanedeyim duanıza ihtiyacım var.

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
Herkesin mutlaka bir yerlerde birşeylerle imtihanı oluyor şüphesiz. Hamileliğimle ilgili sağlık sorunlarım var 1 haftadır hastanede yatıyorum . Trombositlerimde çok fazla düşme var. Hastane kan bankasından kan talebinde bulundu. Preeklemsi gelişti. Kan değerlerimde de ciddi bozulmalar varmış.Lütfen benim için dua edin doğumum için daha 1 ay var ama pazartesi karar verilip sonlandırılacak galiba. Evde beni bekleyen bir çocuğum var, o yalnız kalmasın hayatta tutunabileceği bi kardeşi olsun çok istemiştim. Hayatımda ilk kez korkuyorum, kendim için değil, bi yanım evde benim dönmemi bekleyen çocuğumda diğer yanım bebekte. Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın.

Lütfen stres yapmayın. Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde şu süreci atlatmanızı nasip etsin. Umarım siz de bebek de çok iyi olursunuz. Kötü düşünmeyin ki güzel şeyler olsun.

Herkesin mutlaka bir yerlerde birşeylerle imtihanı oluyor şüphesiz. Hamileliğimle ilgili sağlık sorunlarım var 1 haftadır hastanede yatıyorum . Trombositlerimde çok fazla düşme var. Hastane kan bankasından kan talebinde bulundu. Preeklemsi gelişti. Kan değerlerimde de ciddi bozulmalar varmış.Lütfen benim için dua edin doğumum için daha 1 ay var ama pazartesi karar verilip sonlandırılacak galiba. Evde beni bekleyen bir çocuğum var, o yalnız kalmasın hayatta tutunabileceği bi kardeşi olsun çok istemiştim. Hayatımda ilk kez korkuyorum, kendim için değil, bi yanım evde benim dönmemi bekleyen çocuğumda diğer yanım bebekte. Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın.
Allah im yar ve yardimci n olsun insaAllah degeriniz normale doner ve evinize gidersiniz amin

Korkma kuzum bende preeklampsi ile doğum yaptım ve 1 ay vardı doğumuma normalde ama oğlum da bende ıyiyiz geçirdiğin dönemi 2 kez yaşadım ve en ağır şekilde..
Ama korkma Rabbine sığın o seni senden ıyi biliyor..
Evladinla evinize döneceksiniz merak etme dualarım seninle

Bende 32 hafta da gebelik zehirlenmesi sonucu acil doğum yaptım.simdi kızım üç yasinda çok sukur.Allahin izniyle alırsın bebisin kucağına.hicbisey olmaz korkma acil şifalar dilerim

insallah saglikla dogurursunuz , bebeginizle beraber cocugunuza kavusursunuz , acil aifa diliyorum

Hepsi gececek once onu bil ve dusun! Cocuguna biri bakiyosa cok dusunme, biliyorum elde degil. Cok sukur bebegin suan bile dogsa normal bi bebek gibi olabilir. Hersey guzel olacak insallah ve sen iyiki diyeceksin. Cok gecmis olsun

Öncelikle geçmiş olsun. İçinizi ferah tutun. Allah'ın izniyle her şey yoluns girecek. Bende oğlumu bir ay erken doğurdum. Şimdi. 21 yaşında. Şakın korkmayın.

:mad:Lütfen sakin ol bol bol dua et Allah seni ve yavrunu korusun yazdıklarına çok üzüldüm

Rabbim sana ve bebeğine şifa versin.

Allah seni ve evlatlarını korusun, sakın korkma pozitif düşünmeye çalış... dua etmekten vazgeçme

Back
X