Hastaneye gidebiliyor musunuz?

Vazelin005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
1.578
2.211
133
40
Merhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?

Gitmeyerek Allah korusun sağlığınızı daha da kötü etkileyebilirsiniz. Pandeminin tam başlangıc haftasında aşılama tedavim oldu, sonra hamile kaldım ve o zamandan beri 2 haftada bir gebelik takibim icin hastaneye gidiyorum, izlem ve bir takım gerekli tahliller için de sağlık ocağına gidiyorum. Genellikle çift kat maske kullanıyorum ve el hijyenine çok çok dikkat ediyorum.

Merhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?
Haftada 2 kere hemde gebelikten dolayı ve cok Kalabalik

Gidiyorum çocuğumu da götürüyorum

Kızım takipli hasta mecbur kendi bölüm kontrollerine gidiyoruz. Görünmemiz gereken bir iki bölüm var, kontrol amaçlı şimdilik beklemedeyiz.

Back
X