Hastaneye gidebiliyor musunuz?

Tiroit hastasıyım kontrolüm geldi ama gidemedim. Özel hastane aslında ama gitmedim. Bu kışı da atlatmadan gitmeyeceğim. Yaza inşallah

Dis muayenelri başladı mı :KK57:
vallahi devlette çalışan bir diş doktoru kuzenim var acil müdahalelere bakıyoruz acı veren çekimi acil olan hastalara müdahale ediyoruz ama risk tabii dedi. Bende acı vermediği için bekliyorum ne zaman ki bu 20likler dayanılmaz hal alırsa o zaman gideceğim. Ama mesela diş yapılacaktır protez takılacaktır taş temizlenecektir yapmıyorlarmış. Özeli araştırmadım.

Merhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?
Ben hamileyim mecbur gidiyorum şükür birşey olmadı. Maskenizi takıp önleminizi aldıktan sonra birşey olmaz çünkü bu hastalık öyle kolay kolay Bitecek gibi değil

vallahi devlette çalışan bir diş doktoru kuzenim var acil müdahalelere bakıyoruz acı veren çekimi acil olan hastalara müdahale ediyoruz ama risk tabii dedi. Bende acı vermediği için bekliyorum ne zaman ki bu 20likler dayanılmaz hal alırsa o zaman gideceğim. Ama mesela diş yapılacaktır protez takılacaktır taş temizlenecektir yapmıyorlarmış. Özeli araştırmadım.
Bende acil hariç açılmadı diyr biliyorim hala bir 15 gün öncesi baktım hala randevular yoktu

Mecbur kalınca gidiyoruz sağlık çünkü bu ihmale gelmez, kendim için de çocuk için de gittik üç dört defa. Önleminizi alın gidin. Çift kat maske, elleri dezenfekte etme, sosyal mesafe, bir yere dokunmamaya özen gösterme, eve girer girmez duş alma kıyafetleri yıkama sonrası da artık takdir.

Bende acil hariç açılmadı diyr biliyorim hala bir 15 gün öncesi baktım hala randevular yoktu
evet acil müdahaleler hariç dişe randevu alamıyorum bende. Acil işlemler için de önce gidiyorsun sıradan randevusuz orada acil olduğuna karar verirlerse randevu veriyorlarmış. Apse durumları filan acil sayılıyor.

evet acil müdahaleler hariç dişe randevu alamıyorum bende. Acil işlemler için de önce gidiyorsun sıradan randevusuz orada acil olduğuna karar verirlerse randevu veriyorlarmış. Apse durumları filan acil sayılıyor.
Anladım sağolun beklemeye devam ozaman :/

Gitmek de bir sey mi,5 yasindaki oglumu goturuyorum. Mecburi durumlar. Allah beterinden korusun,siz de gidin ki daha da kotulesmesin

Merhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?
Hamileyim ve malesef sık sık gidiyorum hastaneye.. Sizde tedbirinizi alıp gidin bence bir kerede bütün kontrollerini halledip dönün evinize.. Aldığım tedbirleri burada anlatmama gerek yok zaten biliyorsunuz hepsini.. Çok dikkatli olun ama sağlık işi de aksatmaya gelmez..

Önleminizi alıp gidiyoruz gidicemde çünkü bir süre yok su zaman virüs bitecek diye ertelemeye gelmez ilaçla tedavi edilecek bir durumu ameliyatlik bir duruma getirirsiniz sizde önleminizi alın gidin

Gidiyorum herkesde gidiyor emin ol hastaneler tıklım tıklım eskisinden hiçbir farkı yok cunku saglık ihmale gelmez

Back
X