- 14 Eylül 2014
- 20.982
- 100.471
- 798
- Konu Sahibi Vazelin005
Tiroit hastasıyım kontrolüm geldi ama gidemedim. Özel hastane aslında ama gitmedim. Bu kışı da atlatmadan gitmeyeceğim. Yaza inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dis muayenelri başladı mı![]()
Üniversite hastanesinden hala haber bekliyorum ben açılmadı diye:/Daha eylül başinda ilk randevumu almiştim dişlerimle ilgili, tabi ki başladi coktan.
vallahi devlette çalışan bir diş doktoru kuzenim var acil müdahalelere bakıyoruz acı veren çekimi acil olan hastalara müdahale ediyoruz ama risk tabii dedi. Bende acı vermediği için bekliyorum ne zaman ki bu 20likler dayanılmaz hal alırsa o zaman gideceğim. Ama mesela diş yapılacaktır protez takılacaktır taş temizlenecektir yapmıyorlarmış. Özeli araştırmadım.Dis muayenelri başladı mı![]()
Ben hamileyim mecbur gidiyorum şükür birşey olmadı. Maskenizi takıp önleminizi aldıktan sonra birşey olmaz çünkü bu hastalık öyle kolay kolay Bitecek gibi değilMerhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?
Bende acil hariç açılmadı diyr biliyorim hala bir 15 gün öncesi baktım hala randevular yoktuvallahi devlette çalışan bir diş doktoru kuzenim var acil müdahalelere bakıyoruz acı veren çekimi acil olan hastalara müdahale ediyoruz ama risk tabii dedi. Bende acı vermediği için bekliyorum ne zaman ki bu 20likler dayanılmaz hal alırsa o zaman gideceğim. Ama mesela diş yapılacaktır protez takılacaktır taş temizlenecektir yapmıyorlarmış. Özeli araştırmadım.
Üniversite hastanesinden hala haber bekliyorum ben açılmadı diye:/
evet acil müdahaleler hariç dişe randevu alamıyorum bende. Acil işlemler için de önce gidiyorsun sıradan randevusuz orada acil olduğuna karar verirlerse randevu veriyorlarmış. Apse durumları filan acil sayılıyor.Bende acil hariç açılmadı diyr biliyorim hala bir 15 gün öncesi baktım hala randevular yoktu
Anladım sağolun beklemeye devam ozaman :/evet acil müdahaleler hariç dişe randevu alamıyorum bende. Acil işlemler için de önce gidiyorsun sıradan randevusuz orada acil olduğuna karar verirlerse randevu veriyorlarmış. Apse durumları filan acil sayılıyor.
Bende öyle aynen beklemeye devam ne zaman acıdan kıvranırım o zaman çaresine bakarım artıkAnladım sağolun beklemeye devam ozaman :/
Geçmiş olsunBende öyle aynen beklemeye devam ne zaman acıdan kıvranırım o zaman çaresine bakarım artık
Ayagım kırılınca mecbur acile gittik kusura bakmayın hızlı yazıncaGeçmiş olsun. Soruyu tam anlayamadım
size de geçmiş olsun umarım hep sağlıklı olup ihtiyaç duymayız bu dönemler kritikGeçmiş olsun
Hamileyim ve malesef sık sık gidiyorum hastaneye.. Sizde tedbirinizi alıp gidin bence bir kerede bütün kontrollerini halledip dönün evinize.. Aldığım tedbirleri burada anlatmama gerek yok zaten biliyorsunuz hepsini.. Çok dikkatli olun ama sağlık işi de aksatmaya gelmez..Merhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?