Hastaneye gidebiliyor musunuz?

Iki tane maske ve uzerine siperlik tak git bence cok dusuk ihtimal boyle virus kapman isin bitince de hemen cik tam randevu saatinde hastanede ol erken gitme

Merhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?
Maske kolanya eldiven üçlüsü şeklinde gidip geliyoruz hastaneye

benim de hemoroidim azdı ama gidemedim. bitkisel bir set aldım gelcek onu da deneyim bakalım. krem fitil aldım onu kullanıyorum. oturmak için minder aldım oturma banyosu kantoron deniyorum. umarım geçer.
Siz bayağı bir önlem almışsınız, ben bu ek tedavileri hiç bir şekilde uyfulayamıyorum. Doktora giderim, ilaç verir, kullanırım, hepsi bu. Allah şifa versin size de

Siz bayağı bir önlem almışsınız, ben bu ek tedavileri hiç bir şekilde uyfulayamıyorum. Doktora giderim, ilaç verir, kullanırım, hepsi bu. Allah şifa versin size de
kabızlığı çözerseniz düzelir aslında. beslenmeye dikkat edin. Allah size de şifa versin. çok zor bir hastalık. oturamadım bir hafta mecburen ek tedavi deniyorum. artık ağrısından ağladım yani.

Merhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?
Mecbr gittim kan değerime baktırmak içşn vs. Çift katlı maske takıp gidin

Gittim hemde defalarca kan da verdim hatta maske el hijyenine ve mesafe olduktan sonra sorun olmaz bence

Back
X