evet çocuklarada kendimede zarar vermekten korkuyorum.Zarar vermekten korkuyorum kelimesini doktora kullandıysan ondan olabilir başka neden aklıma gelmedi diğer konunda yaşadıklarını yaşayan çok kişi var çünkü
biraz daha detaylı anlattım yaşadıklarımı hissettiklerimi... özel değil devlet hastanesiBaşka doktorlara gittiniz mi? Özel hastane mi burası ? Diğer konuda anlattıklarından daha ciddi şeyler olmalı böyle dediğine göre
şirket nasıl karşılar böyle birşeyi bilmiyorum. daha konuşmadım. şirketide geçtim 6 aylık bebeği kime bırakırım ki benAklıma geldi bir an, anneannemin komşusu bebeğini boğmuştu ya. O da dr. falan gitmiş, hatta dr. bebek ile anneyi yalnız bırakmayın demiş. Neden bıraktılar bilmiyorum. Kendi de intihar etmişti. Bence doktorunu dinlemen gerekiyor.
Durum ciddi Adigem,evet çocuklarada kendimede zarar vermekten korkuyorum.
ilk bebeğimde böyle değildim ki o zaman kaynanaım yanında oturuyordum borç içindeydik yinede güçlü kaldım bunda neden böyle oldum bilmiyorum.Adigem,
Diğer konunda anlattıkların ciddi şeyler aslında.
Arkadaşlar hepimiz yaşıyoruz demiş ama bebeğin ağladığında sinirlerinin tavan yapması çok abartı mesela. Normal değil. Bebek o yani. Ben lohusalığımda bunu yaşamadım ve arkadaşlarım da yaşamadı.
Evet lohusalıkta insan farklı hissediyor ama seninki gerçekten o boyutu aşmış bence. Çok geçmiş olsun. Yavruların için bir an önce şifa bulursun inşallah.
ilk bebeğimde böyle değildim ki o zaman kaynanaım yanında oturuyordum borç içindeydik yinede güçlü kaldım bunda neden böyle oldum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?