hastaneye yatmak

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-sonrasimi-depresyonmu-yardim-lutfen.877363/
kızlar merhaba
daha önceki konumu yukarı link yapıştırdım. bununla ilgili psikiyatriye gittim.
bugün kontrolum vardı. ve kadın bana en az 3 an fazla 5 hafta hastanede yatmam gerektiğini söyledi.
hatta bugün yatırıyordu ama ben çalıştığımı ve 2 küçük çocuğumun olduğunu söyledim.
banada yarın bir yakınınla gel onlarlada konuşmak istiyorum dedi.
ve durumunu ayarla yarın yatışını yapalım dedi.
bu ne ki şimdi ben ne yapacağım?

Sadece yukarıdaki konunda anlattiklarina dayanarak yatiracaksa seni hastaneye hepimiz yatalim 3-5 hafta. Ama anlattiklarindan fazlasiysa bilemem, tabiki en dogrusunu Doktorun bilir hakkinda hayirlisi olsun

Zarar vermekten korkuyorum kelimesini doktora kullandıysan ondan olabilir başka neden aklıma gelmedi diğer konunda yaşadıklarını yaşayan çok kişi var çünkü

Başka doktorlara gittiniz mi? Özel hastane mi burası ? Diğer konuda anlattıklarından daha ciddi şeyler olmalı böyle dediğine göre

Zarar vermekten korkuyorum kelimesini doktora kullandıysan ondan olabilir başka neden aklıma gelmedi diğer konunda yaşadıklarını yaşayan çok kişi var çünkü
evet çocuklarada kendimede zarar vermekten korkuyorum.

Başka doktorlara gittiniz mi? Özel hastane mi burası ? Diğer konuda anlattıklarından daha ciddi şeyler olmalı böyle dediğine göre
biraz daha detaylı anlattım yaşadıklarımı hissettiklerimi... özel değil devlet hastanesi

Ya yanlış anlama, kötü bir şey yazmak için yazmıyorum ama aklıma geldi bir an, anneannemin komşusu bebeğini boğmuştu ya. O da dr. falan gitmiş, hatta dr. bebek ile anneyi yalnız bırakmayın demiş. Neden bıraktılar bilmiyorum. Kendi de intihar etmişti. Bence doktorunu dinlemen gerekiyor.

şirket nasıl karşılar böyle birşeyi bilmiyorum. daha konuşmadım. şirketide geçtim 6 aylık bebeği kime bırakırım ki ben

Adigem,
Diğer konunda anlattıkların ciddi şeyler aslında.
Arkadaşlar hepimiz yaşıyoruz demiş ama bebeğin ağladığında sinirlerinin tavan yapması çok abartı mesela. Normal değil. Bebek o yani. Ben lohusalığımda bunu yaşamadım ve arkadaşlarım da yaşamadı.
Evet lohusalıkta insan farklı hissediyor ama seninki gerçekten o boyutu aşmış bence. Çok geçmiş olsun. Yavruların için bir an önce şifa bulursun inşallah.

Doktorlar hastaneye yatman gerektiğini düşünüyorsa lütfen yat. Lohusa depresyonu geçirip 5 çocuğunu da öldüren Andrea Yates gibi olmak istemezsin di mi? O yüzden doktorları dinle tedavini ol.

Çok geçmiş olsun.
Kendi aileniz ya da eşinizin ailesinden yardım isteyin.
Sizinle hastaneye gelsinler çocuklarınızı onlara emanet edin en mantıklısı bu.

ilk bebeğimde böyle değildim ki o zaman kaynanaım yanında oturuyordum borç içindeydik yinede güçlü kaldım bunda neden böyle oldum bilmiyorum.

ilk bebeğimde böyle değildim ki o zaman kaynanaım yanında oturuyordum borç içindeydik yinede güçlü kaldım bunda neden böyle oldum bilmiyorum.

birikim olmuş olabilir. çocuklarının ve kendi sağlığın için tadavi ol. eşin, annenle birlikte git. doktor onlarlada görüşsün... Allah şifa versin

Eski konuna da baktım ve ben de kendimden korkmaya başladım...
Bende çok daha fazlası var...
Zaten yakın zamanda bir gideyim diyordum okudum hemen gitmeliyim ben de...
Ben de aşırı bir tedirginlik havası var..
Örneğin banyodayım bi gümbürtü geliyor hemen beynim kuruyor şimdi bebeğin düştü kanlar içinde yerde babası gidecek sen banyodan bu halde çıkaaksın onu o halde göreceksin çığlık acı ne yapacım Allah'ım derken kendime tokat atıyorum saçmalama diye..
Bunun gibi günün her saatinde böyle oluyorum...
İşe yürüyerek gidiyorum saçma bir yere parkeden araç görüyorum şimdi yanından geçerken patlayaacak ben öleceğim sanırım telefonumdan arayıp söyleyecekler allah'ım oğluma kim nasıl bakacak kimse benim gibi onun dili anlayamaz ağlaacak beni arayacak hep diyorum bakıyorum gözlerim doluyor sonra diyorum delirdin mi sen perikanadi..

Bu şeyler beni çok rahattsız etmeye başladı ben de gitmek istiyorum..
Daha çnce de ufak bir tedavi gördüm ama geçmedi sanırım..

Merhaba. Özel hastaneler para kazanmak için gerek olmasa da yatış kararı verebiliyorlar. Ancak devlet hastanesinde kolay kolay bu kararı vermezler. Kaldı ki uç beş hafta uzun bir sure. Bu yüzden mutlaka dinle doktorunu. Psikolojik geçmişi pek parlak olmayan, seninle aynı durumda olan biri olarak söylüyorum bunlari.
Lutfen erteleme. Ben erteledim ve su anda kurtulamiyorum içinde bulunduğum ruh halinden. İşini aileni dusunme ve yat. Sen iyi olursan çocukların da iyi olur.

Eğer doktor, kendinize veya çocuklarınıza zarar verebileceğinize karar vermişse sizin rızanızı almak zorunda değil, inisiyatifini kullanarak sizi yatırabilir. Ama kendinizi bu konuma düşürmeyin ve lütfen tedavinizi olun. Hiçbir çocuk böyle bir anneliği haketmiyor, ağladığında sinirlenen anne, kendisine zarar verebilecek bir anne, yani insan annesinin yanında güvende değilse başka nerede olacak?

Arkasını dusunmeden once saglıgınızla ılgılenmenız gerekıyor acıl olarak, iş yerınıze durumu bildirin cocukları aılenıze bırakın.. Siz saglıksızken ısınıze ve cocuklarınıza zaten faydanız dokunmayacaktır. Gerısını dusunmeyın.. Gecmıs olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…