- 23 Ağustos 2012
- 51.889
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.743
- 898
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Goturunde guzel bi karnini doyurun. Hastanin yemeğine göz dikecek kadar aç kalmış. Nefret ediyorum düşüncesiz insanlardan.
Aslında daha yeni bir ilişki. Cimri olduğunu biliyorum çünkü daha önce hiç dışarıda yemek yemedik. Benle buluşmadan once belediyenin dağıttığı yiyecek kuyruklarına defalarca girip sayısız pogaca simit cay soda vb almış. Neyse dedim o zaman ögrenciydi belki bu yüzdendir. Yok yani ogrencilikle alakasi yok. Biz bir de uzak sehirlerdeyiz ayda bir görüşüyoruz.
Kız bu sana düğün bile yapmaz, gelinlik bile almaz dantelli elbise giy nolacak der :)Aslında daha yeni bir ilişki. Cimri olduğunu biliyorum çünkü daha önce hiç dışarıda yemek yemedik. Benle buluşmadan once belediyenin dağıttığı yiyecek kuyruklarına defalarca girip sayısız pogaca simit cay soda vb almış. Neyse dedim o zaman ögrenciydi belki bu yüzdendir. Yok yani ogrencilikle alakasi yok. Biz bir de uzak sehirlerdeyiz ayda bir görüşüyoruz.
+1
Çiğ bir davranış ben bu adamı hiç beğenmedim. Hayatında hiç mi yenek görnemiş nedir...
Yuh
O yiyecekler ihtiyacı olanlar için
1 tlnin hesabını yapan adamla mı berabersin , ?????
Kız bu sana düğün bile yapmaz, gelinlik bile almaz dantelli elbise giy nolacak der :)
Ayrılacaksın dimi?
Aynen evsizler, aç olan insanlar için olan yiyeceğe göz diken aç gözlü biriyle olmazdım ben. Ne kadar ayıp ya!Yuh
O yiyecekler ihtiyacı olanlar için
1 tlnin hesabını yapan adamla mı berabersin , ?????
Aynen evsizler, aç olan insanlar için olan yiyeceğe göz diken aç gözlü biriyle olmazdım ben. Ne kadar ayıp ya!
Her şeyi bedavaya getirmeye çalışıyor
Beleş mezar bulsa girer tövbeeee
Erkek arkadasin eski bir arkadaşımı hatırlattı. Üniversiteye yeni başlamıştım minik flortlesmeler falan biriyle tanismistim. Çocukla nereye gitsek toksun değil mi toksun değil mi ama bir soda iç sağlıklı soda içmek diye beş kuruş ödemekten kaciyordu bir gün Karnım aç dedim güzel bir yemek yedim acil mesaj geldi dedem kalp krizi geçirmiş diye hesabı ödemeden kacmisti
Ameliyatin bedava oldugunu duysa kesiverin burda beni diyip soyunacakmiş gibi.
Allahim arsiz insanlarla karsilastirma
Erkek arkadaşınız bir zahmet çıksın dışarıda yesin. zaten dedeniz Köfteden başka bir şey yemiyormuş, adamın yemeğine neden göz koyar anlamadım . Ben de olsam vermezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?