- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Tabi o ihtimal de var. Gerçekten şu hareketinin farkında olabilseydi zaten bu duruma gelinmezdi.Anlayacağını düşünsem söylerdim ama anlayacagini düşünmüyorum. Suçlu olan ben olacağım biliyorum.
Zannetmiyorum nedense yapmaz gibi geliyo. Cimri erkekler çok kovalamazlar. Siz sadece kararlı tutumunuzdan ödün vermeyin.Umarım peşimi bırakır. Umarım psikopat değildir.
Tabi o ihtimal de var. Gerçekten şu hareketinin farkında olabilseydi zaten bu duruma gelinmezdi.
Zannetmiyorum nedense yapmaz gibi geliyo. Cimri erkekler çok kovalamazlar. Siz sadece kararlı tutumunuzdan ödün vermeyin.
Canı çekmiştir ne var ki bunda? Benim nişanlım benden istese tadımlıkta olsa verirdim kiyamazdim ne bileyim . Hiç yoksa da en kisa zamanda bi şekilde yaparim ben sana falan derdim. Güzelce ifade ederdim kırmadan .
O köfteden ağzıma zorla tepsen utancımdan çiğneyip yutamazdım öyle bir ortamda. Erkek arkadaşınızda biraz yüzsüzlükte varmış.
Ama sizinde ben sana sonra yaparım demeniz gerekirdi. Adamın canı çekmiş biyerleri şişmesin yazzık
Cimri insanlara tahammülüm sıfır yeminle,vallahi bu adam bir süre sonra bir düğün salonunun önünden gecerken elinden tutup içeri de sokar,gel,masraf olmasin aradan bizim düğünde çıksın der...
Eski konularinizi okumamistim doğru tespit yapmisim demekki pes doğrusu,arkaniza bakmadan uzaklasin bu insandan..Ablasının gelinligini giyermisim masraf olmasınmış,sonra da şaka yapmışmış. Eski konularımda anlatmıştım.
Görmeden etmeden ne aç gözlülükmüş o zaman
Koşarak uzaklaş bu adamdan bacım çok tehlikeliymiş anlatikklarina göre
Aman bırak bırak huylu huyundan vazgecmezzUzaklastim zaten ayırdım. Uzaktayız diye diye sabrettim. Biraz daha taniyayim diye düşündüm. Ama yok hep aynı şey.
Sıcaktan başına güneş falan geçti galiba. Saçmalamış, o ne yahu çocuk gibi köfte köfte. Git bir yerde ye işte. Bir de üstüne vermedin diyormuş.Dedem gurbette hastanede yatıyor bizde başındayız. Erkek arkadaşım hastaneye ziyarete geldi. Sonra dedem hastane yemeklerini yiyemiyorum kofte yapmışlar onlari yiyorum dedi. Neyse geçmiş olsun diyip çıktılar. Çıktıktan sonra erkek arkadaşım, kofte mi yaptın getir de yiyelim dedi.Bende simdi getiremem ondan başka sey yiyemiyor ve az kaldı dedim. Hem neden getireyim ki hastane odasından. Dolaptan su istedi verdim. Neyse sonra konu açıldı. Tadımlık bile vermedin diyor. Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Hastanın yemeği o sonuçta. Hala bana trip atıyor haksız olan kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?