Hastanın yemeğinden isteyen erkek arkadaş

Canı çekmiştir ne var ki bunda? Benim nişanlım benden istese tadımlıkta olsa verirdim kiyamazdim ne bileyim . Hiç yoksa da en kisa zamanda bi şekilde yaparim ben sana falan derdim. Güzelce ifade ederdim kırmadan .

Cimri insanlara tahammülüm sıfır yeminle,vallahi bu adam bir süre sonra bir düğün salonunun önünden gecerken elinden tutup içeri de sokar,gel,masraf olmasin aradan bizim düğünde çıksın der...

O köfteden ağzıma zorla tepsen utancımdan çiğneyip yutamazdım öyle bir ortamda. Erkek arkadaşınızda biraz yüzsüzlükte varmış.
Ama sizinde ben sana sonra yaparım demeniz gerekirdi. Adamın canı çekmiş biyerleri şişmesin yazzık

Canı çekmiştir ne var ki bunda? Benim nişanlım benden istese tadımlıkta olsa verirdim kiyamazdim ne bileyim . Hiç yoksa da en kisa zamanda bi şekilde yaparim ben sana falan derdim. Güzelce ifade ederdim kırmadan .

Bence o düşünmeli bunlar gurbette dedesi cok hasta,hastane yemekleri kötü olur yemek yaptırayım demeli. Dışarıda bir sürü köfteci var... Canı dedemin sadece köfte yiyorum demesiyle çekiyor olamaz bence. Görmedi bile kofteyi.

Adam köfte görmedi ki. Dedem hastane yemegi yiyemiyorum sadece köfte yiyorum dedi. Canı isteyeceği bir ortam yoktu. Yerken gormedi, kokusunu duymadı.

Cimri insanlara tahammülüm sıfır yeminle,vallahi bu adam bir süre sonra bir düğün salonunun önünden gecerken elinden tutup içeri de sokar,gel,masraf olmasin aradan bizim düğünde çıksın der...

Ablasının gelinligini giyermisim masraf olmasınmış,sonra da şaka yapmışmış. Eski konularımda anlatmıştım.

Sıcaktan başına güneş falan geçti galiba. Saçmalamış, o ne yahu çocuk gibi köfte köfte. Git bir yerde ye işte. Bir de üstüne vermedin diyormuş.

Ama bi yeri şişmiştir (((((((anne: Aman sakın ha erkeklerin bi yerlerinin şişmesine izin vermeyelim ve her istediklerini yapalım noluuurrr bi yerleri şişmesin çünkü lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…