Hastanın yemeğinden isteyen erkek arkadaş

O ha ya tam ayı bu birde ilişkinin Başlarında böyle tamam benimki benden kısır sarma tarzı şeyler istiyor ama imkanı olmadığı tek yaşadığı için artı ilk başlarda her yerede giderdik o Zaman lar hesap ödemek nedir bilmezdim şuan şükrettim yani kendinle zorun ne bırak ayrıl

Evet bizim olayımız sizinki gibi degildi. Baştan beri cimriydi.Parasında da değilim deger veren insan böyle yapmaz. Ayrıldım umarım her şey güzel olur.

ilahi kızlar kaç sene öncesine götürdünüz beni
Benim de vardı cimri bir manitam, Adam; dışarda kahvaltı yaparız birgün dedi.
Meğer kast ettiği parkta çay termosundan tutunda haşlanmış yumurtasına varana kadar benim hazırlamammış.

Abartılacak bisey yok,konu sahibi tadımlık verebilirdi böyle ufak tefek şeylerden tartışma büyüyor sonra.bir tane getirip al aşkım sana ben daha güzel ve fazla yaparim deseydiniz belki bu kadar sorun etmezdiniz.

Abartılacak bisey yok,konu sahibi tadımlık verebilirdi böyle ufak tefek şeylerden tartışma büyüyor sonra.bir tane getirip al aşkım sana ben daha güzel ve fazla yaparim deseydiniz belki bu kadar sorun etmezdiniz.

Farklı görüşlere açığım. Aslında sorun köfte değil. Düşünmemesi sorun. Zamanında ona her seyi yaptım getirdim beleşçi olduğu için bir defa bile dışarıda yemedik. Belki başka biri olsaydı böyle düşünmezdim ama o olduğu icin davranışları gözüme batıyor.

Hahh birazcik dengesizlik bu bana

göre...dısarda gitsin yesin cani çektiyse hastanin yemegine niye

göz dikiyo yahu trip atıyo bide

vermedin diye yaşi kaçki kücük galiba

Biraz vermek (hasta adamın yemeği!) veya ben sana sonra daha güzelini yapıcam şeklinde kandırmak,(çocuk kandırır gibi),gönlünü hoş tutmak zorunda değilsin. Hastaneye geliyo sünnet evine değil. töbe töbee allah akıl fikir versin böylelerine

Erkek adam gidip dışarıda köfte yiyemiyor mu hastanın yemeğine göz dikiyor ayıp yaptığı. Ayrıca sen haklısın aZ kalmıştır, hastaya özel yapmışsınız falan. O köfteye mi kalmış? Hiç bir şey yapma arsizmış

Iliskini gözden gecirmelisin

Genel olarak tüm yorumlarınızı okumadım ama sadece hasta insanın yemeğinden istemesi ve vermediniz diye bir de kızması kabul edilebilir gibi değil. Katışıksız görgüsüz. İyi ki ayrılmışsınız z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…