- 1 Temmuz 2016
- 712
- 420
- 18
- 33
- Konu Sahibi cimcimelif
-
hadi evden getirmek bazen romantik otantik olurda adamı tanıyınca gıcık veriyor
Düşünsene elinde tencere buluşmaya gidiyosun
Romantiklikten çıkmış bu biraz sanırım
Olsun şimdi muyluysan sorun yok cnm kafan rahat
O ha ya tam ayı bu birde ilişkinin Başlarında böyle tamam benimki benden kısır sarma tarzı şeyler istiyor ama imkanı olmadığı tek yaşadığı için artı ilk başlarda her yerede giderdik o Zaman lar hesap ödemek nedir bilmezdim şuan şükrettim yani kendinle zorun ne bırak ayrılKabul etmiş götürmüş yedirmis falan... Benimkinde nerdeeee... yemeği dışarıda yiyelim dese para gidecek der açık açık söyler. Ama biz daha yeni tanışıyoruz. Biraz özenli olmalı bazı şeyler. Böyle düşünüyorum. Resmen parkta kendimiz döner yaptık. Bana evden yemek getir dedi. Suan ne salakmisim diyorum
iki cimri ada satın alır aç susuz otururlar :)Aynen normalde sorun yok ama adamın huyunu biliyorum. Neyse ya kendine cimrilik yapacak birini bulsun :) yalnızlık çok güzel.
O ha ya tam ayı bu birde ilişkinin Başlarında böyle tamam benimki benden kısır sarma tarzı şeyler istiyor ama imkanı olmadığı tek yaşadığı için artı ilk başlarda her yerede giderdik o Zaman lar hesap ödemek nedir bilmezdim şuan şükrettim yani kendinle zorun ne bırak ayrıl
iki cimri ada satın alır aç susuz otururlar :)
İnşallahEvet bizim olayımız sizinki gibi degildi. Baştan beri cimriydi.Parasında da değilim deger veren insan böyle yapmaz. Ayrıldım umarım her şey güzel olur.
Dedem gurbette hastanede yatıyor bizde başındayız. Erkek arkadaşım hastaneye ziyarete geldi. Sonra dedem hastane yemeklerini yiyemiyorum kofte yapmışlar onlari yiyorum dedi. Neyse geçmiş olsun diyip çıktılar. Çıktıktan sonra erkek arkadaşım, kofte mi yaptın getir de yiyelim dedi.Bende simdi getiremem ondan başka sey yiyemiyor ve az kaldı dedim. Hem neden getireyim ki hastane odasından. Dolaptan su istedi verdim. Neyse sonra konu açıldı. Tadımlık bile vermedin diyor. Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Hastanın yemeği o sonuçta. Hala bana trip atıyor haksız olan kim?
Abartılacak bisey yok,konu sahibi tadımlık verebilirdi böyle ufak tefek şeylerden tartışma büyüyor sonra.bir tane getirip al aşkım sana ben daha güzel ve fazla yaparim deseydiniz belki bu kadar sorun etmezdiniz.
ilahi kızlar kaç sene öncesine götürdünüz beni
Benim de vardı cimri bir manitam, Adam; dışarda kahvaltı yaparız birgün dedi.
Meğer kast ettiği parkta çay termosundan tutunda haşlanmış yumurtasına varana kadar benim hazırlamammış.
Hahh birazcik dengesizlik bu banaDedem gurbette hastanede yatıyor bizde başındayız. Erkek arkadaşım hastaneye ziyarete geldi. Sonra dedem hastane yemeklerini yiyemiyorum kofte yapmışlar onlari yiyorum dedi. Neyse geçmiş olsun diyip çıktılar. Çıktıktan sonra erkek arkadaşım, kofte mi yaptın getir de yiyelim dedi.Bende simdi getiremem ondan başka sey yiyemiyor ve az kaldı dedim. Hem neden getireyim ki hastane odasından. Dolaptan su istedi verdim. Neyse sonra konu açıldı. Tadımlık bile vermedin diyor. Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Hastanın yemeği o sonuçta. Hala bana trip atıyor haksız olan kim?
Anlamıyor işte ona gore ben kotu davrandim.
Iliskini gözden gecirmelisinFarklı görüşlere açığım. Aslında sorun köfte değil. Düşünmemesi sorun. Zamanında ona her seyi yaptım getirdim beleşçi olduğu için bir defa bile dışarıda yemedik. Belki başka biri olsaydı böyle düşünmezdim ama o olduğu icin davranışları gözüme batıyor.
Genel olarak tüm yorumlarınızı okumadım ama sadece hasta insanın yemeğinden istemesi ve vermediniz diye bir de kızması kabul edilebilir gibi değil. Katışıksız görgüsüz. İyi ki ayrılmışsınız zFarklı görüşlere açığım. Aslında sorun köfte değil. Düşünmemesi sorun. Zamanında ona her seyi yaptım getirdim beleşçi olduğu için bir defa bile dışarıda yemedik. Belki başka biri olsaydı böyle düşünmezdim ama o olduğu icin davranışları gözüme batıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?