- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Farklı görüşlere açığım. Aslında sorun köfte değil. Düşünmemesi sorun. Zamanında ona her seyi yaptım getirdim beleşçi olduğu için bir defa bile dışarıda yemedik. Belki başka biri olsaydı böyle düşünmezdim ama o olduğu icin davranışları gözüme batıyor.
27 yaşında: DHahh birazcik dengesizlik bu bana
göre...dısarda gitsin yesin cani çektiyse hastanin yemegine niye
göz dikiyo yahu trip atıyo bide
vermedin diye yaşi kaçki kücük galiba
Erkek adam gidip dışarıda köfte yiyemiyor mu hastanın yemeğine göz dikiyor ayıp yaptığı. Ayrıca sen haklısın aZ kalmıştır, hastaya özel yapmışsınız falan. O köfteye mi kalmış? Hiç bir şey yapma arsizmış
Biraz vermek (hasta adamın yemeği!) veya ben sana sonra daha güzelini yapıcam şeklinde kandırmak,(çocuk kandırır gibi),gönlünü hoş tutmak zorunda değilsin. Hastaneye geliyo sünnet evine değil. töbe töbee allah akıl fikir versin böylelerine
Amaan bu erkekler de iyice nazlandi. Hadi istedi ama verilmiyorsa da sus yani. Bu neyin tribi. Ne saçma bir trip cidden.
Genel olarak tüm yorumlarınızı okumadım ama sadece hasta insanın yemeğinden istemesi ve vermediniz diye bir de kızması kabul edilebilir gibi değil. Katışıksız görgüsüz. İyi ki ayrılmışsınız z
Yuh27 yaşında: D
Ayrıldınız mı şimdi?
Ne dediniz ayrılırken?
Yuh
Kocaman adam yol ver gitsin emin ol evlenseniz hiç bisey degişmez.kisilikte oturmştr artik
HAyir bide kız gibi trip atmak ne yaa
Bence aciklama asil nedenini çok zorlarsa sendende sogudum sevmiyorm dersin ugrasma bosver..istemiyorm de gitsinAynen oyle. Ayrıldım ama gercek nedenini soylemedim. Ders calismam lazım başka seylere yer yok hayatımda dedim. Nedenini soruyor nedeni bu olamaz diyor.söylemeli miyim? Onun anlayacağını düşünmüyorum.
Bence aciklama asil nedenini çok zorlarsa sendende sogudum sevmiyorm dersin ugrasma bosver..istemiyorm de gitsin
Aynen öyle yap. Gerçek nedeni duyarsa hırçınlaşabilir.Tamam öyle diyecegim. Soğudum istemiyorum diyeceğim. Nedenini sorarsa da belli bir nedeni yok diyerek başımdan atacağım.
Valla ben olsam söylerdim. Bir dahaki ilişkilerinde bu duruma düşmez en azından.Evet ayrıldım. Ders çalışmak istiyorum hayatımda başka şeylere yer veremeyeceğim dedim. Gerçek nedenini söylemeli miyim?
Size bi daha dönmeye çalışırsa ne kadar tuhaf olduğunu unutmayın ömür geçmez böyle biriyle.Kurtulmuşsunuz ne güzel
Sarayim mi burada mi yersin?
Lafa bak... Onun seni alip gel disarida bir yemek ye yoruldun hava al falan demesi gerekirken hastanin tek yiyebildigi yemegi istemesi tuhaf ötesi.
Ayrilman iyi olmuş. Neden olarak fazla bir sey soylemene gerek yok galiba. Bana kadar kofte var desen anlar.
Valla ben olsam söylerdim. Bir dahaki ilişkilerinde bu duruma düşmez en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?