Hastanın yemeğinden isteyen erkek arkadaş

Ha orasını bilemem cnm,ben konu köfte sandım:)

Evet ışte düşüncesiz ve bu kadar beleşçi,

Bende böyle düşünüyorum. Trip attığında sırf sussun diye özür diledim. Sonra konuşmama, görüşmeme kararı aldım.

Neden bittiğini sorup duruyor nedeninin bu olduğunu soyleyeyim mi? Yoksa bir bahane mi uydurayım.

Yuh
Kocaman adam yol ver gitsin emin ol evlenseniz hiç bisey degişmez.kisilikte oturmştr artik

HAyir bide kız gibi trip atmak ne yaa

Aynen oyle. Ayrıldım ama gercek nedenini soylemedim. Ders calismam lazım başka seylere yer yok hayatımda dedim. Nedenini soruyor nedeni bu olamaz diyor.söylemeli miyim? Onun anlayacağını düşünmüyorum.

Aynen oyle. Ayrıldım ama gercek nedenini soylemedim. Ders calismam lazım başka seylere yer yok hayatımda dedim. Nedenini soruyor nedeni bu olamaz diyor.söylemeli miyim? Onun anlayacağını düşünmüyorum.
Bence aciklama asil nedenini çok zorlarsa sendende sogudum sevmiyorm dersin ugrasma bosver..istemiyorm de gitsin

Size bi daha dönmeye çalışırsa ne kadar tuhaf olduğunu unutmayın ömür geçmez böyle biriyle.Kurtulmuşsunuz ne güzel

Sarayim mi burada mi yersin?

Lafa bak... Onun seni alip gel disarida bir yemek ye yoruldun hava al falan demesi gerekirken hastanin tek yiyebildigi yemegi istemesi tuhaf ötesi.

Ayrilman iyi olmuş. Neden olarak fazla bir sey soylemene gerek yok galiba. Bana kadar kofte var desen anlar.

Anlamaz ki kendini haklı görüyor. Bulustugumuzda bile para gidecek diyen adam kendisi... Anlayacak olsa evet haklısın derdi azıcık yüzü kızarırdı ama nerdeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…