hastayım diyorum..

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
kızlar bugün o kadar kötüydüm ki yurtta kalıyorum oda arkadaşlarım hiç gelmiyor yani yalnız kalıyorum gibi bir şey. hastayım ateşim var yataktan kalkamıyorum erkek arkadaşım aradı dedim hastayım kötüyüm yattım gelip alayım mı dedi yok gerek yok dedim geliyim alıyım ben ders çalışırken yatarsın sende dedi sen dersine bak dedim tamam dedi ben olsam ondan teklif beklemez kapısına dayanırdım yalnız olduğunu bile bile hasta hasta bırakmazdım. acaba hastalık psikolojisinden mi alınganlık yaptım..

gelip alayım diye sormuş. şimdi böyle düşüneceğinize gel deseydiniz. tamamen nazlanmak olmuş bu

haklısın valla çok kendi açımdan düşünüyorum diyorum o hasta olsa ben gider alır getiririm bakarım hastaneye götürürüm telefondan geliyim mi diye teklif etmek aklımdan geçmez. ondan biraz alındım galiba

Kadın : Ne var,ne oldu ?
Erkek : Yok bir şey.
Kadın : Hayır var işte belli,sen beni sevmiyorsun,eskisi gibi değiliz,sen çok değiştin vs.

Erkek : Ne var,ne oldu ?
Kadın : Yok bir şey.
Erkek : Tamam.

Umarım anlatabilmişimdir.

bence de sen biraz alınganlık yapmışsın canım iki defa sormuş zaten geliyim mi işte alıyım mı gibisinden yazık daha ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…