Hastayken arayıp sormayan yakın arkadaslar

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
sabahtan beri kusuyorum bayılcak noktaya geldim tek basıma dısarı cıkıp hastaneye gitmeye korkuyorum baska bi arkadasımı aradım hemen geliyorum hastaneye gidelim dedi saolsun.
Aileden uzaktayız üni ögrencisiyiz, yalnız yasıyorum belki depresyondayım belki de ben abartıyorumdur ama sindiremiyorum.
Bi yanda her hafta sonu evime gelen aynı memleketten aynı sınıfta oldugumuz canım arkadasım sırf bi arkadası karnı agrıyo diye hastaneye gidelim diye tutturdu götürdü sabah derse gidemedim ne kadar kotu oldugumu bildigi halde okuldan sonra ugrarım falan hicbi si yok kac saat gecti insan iyi misn der, ama yarın hafta sonu ya sevgilimle sende kalabilir miyiz diye arar

Öbür yakın arkadasım gecenin ücünde arar cok kotuyum der hasta hasta kosa kosa giderim o hasta olur yanından ayrılmam ev arkadası bakmazken ilgilenirim bakarım bana gelirdim de evin cok uzak yaaaeee aksam arabalı bi arkadasım gelcek onla gotururum seni doktora simdi kızlarla agdaya gidicez falan dedi iyi tamam dedim kapadım telefonu
Sonra mesaj attı oylesıne ama bos yapmak icin
Ben de konusmak istemedigimi benim verdigim deger kadar onun bana deger vermedigini sebep gosterdım

Kendımı her zamankinden daha yalnız hissediyorum

Tüm bunlar yalnızlık psikolojisi yüzünden belli ki. İnsan Kendine yetmeli cunku etrafimiz menfaatci insan kaynıyor malesef.

Tüm bunlar yalnızlık psikolojisi yüzünden belli ki. İnsan Kendine yetmeli cunku etrafimiz menfaatci insan kaynıyor malesef.

Mesele kendi kendine yetmek degil ki ben her durumda her kosulda o insanların yanında oldum bunları karsılık beklemeden yaptım ama ben su durumdayken arayıp sormamaları enayi gibi hissettiyor tek kelımeyle

Mesele kendi kendine yetmek degil ki ben her durumda her kosulda o insanların yanında oldum bunları karsılık beklemeden yaptım ama ben su durumdayken arayıp sormamaları enayi gibi hissettiyor tek kelımeyle
Kullanıldığını düşünüyorsan en mantıklı sana nasıl davraniliyorsa öyle davranmak . Başka türlü kirilirsin.

Dost kötü günde belli eder kendını . Demekki hiçbiri dostunuz değilmiş . Ona göre davranın sizde..

Çok geçmiş olsun

Görüşme boşver çok mu lazım yanında olmak isteyenler olur zaten aynen buraya yazdığın gibi söyle mümkünse görüşmek istemiyorum de olsun bitsin

Kıyamam hasta hasta yalnız olmak zor gerçekten .
Yakın olsaydık, götürürdüm valla seni doktora .
Çok önemli işleri olsa anlarım ama ağdaya başka zamanda gidilebilir. Yani en azından ben öyle yapardım . Boşver takma , iyi gün kötü gün böyle şeyleri görmek için.
Çok geçmiş olsun, dinlen kafaya da takma birşey :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…