Hastaymışım

Yazık zavallı kadın, Mutlu insanların mutluluğunu hastalık olarak görecek kadar hasta. Bir insanın mutlu olmasına bozulacak kadar hasta. Sizin de mutluluğunuz artarak katlansın inşallah

Hayır yani hastalık bile olsa sadece iş saatlerinde görüştüğü biri için nasıl hemen teşhis koyuyor onu da anlamak zor. Güzel de bir cevap vermişsiniz “şükrediyorum” diye bunun üzerine düşünmesi gerekirken hemen yaftalama derdinde

Aman gülüp geçerdim ya ,kadın yaşlı ve psikolojik sorunları olan kızı var, kendininde var belli. Oyuzden hiç takmazdim.

Haset insan nedir, ornekle aciklayiniz derseler, bu ornek verilebilir.

Uzak dur ondan

Bence müdürünüz hasta , takılmayın dimdik ayakta kalmaya devam edin

Bişey yapmaya gerek yok hastalıklı bı ilişkiden kurtulmussunuz tabi ki mutlu huzurlu olacaksınız ne yapacaksınız yas tutup depresyona mı girecektiniz boşandım diye. Ne güzel bı çocuk okuyor ötekine anneniz bakıyor siz paranızı kazaniyorsunuz ben mutsuz olmak için bı sebep göremedim. Asıl onlar anne kız hasta heralde bosverinnn

Mutsuz insanlar (bazıları) mutlu birilerini görünce kıskanırlar ve saldırmaya yer ararlar. Keşke mutluluk bulaşıcı bir hastalık olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…