Hat kısıtlamasını hat sahibi yapabilir mi.eşim bana bunudamı yaptı

Heidi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
605
640
103
Konu başlıktaki gibi arkadaşlar. Eski konumdan bilenler bilir. Şimdide eşim hattıma kısıtlama getirmiş galiba arama yapamıyorum

Wi-fi kullaniyorsaniz yani ya evden yada baska bir kablosuz aga baglaniyorsaniz ne paketinize yansir ne faturaniza ama 4g ise yani sokakta disarda kullaniyorsaniz paketiniz kadarini kullanirsiniz paketinizi aşaraaniz o faturaniza yansir

Faturalı mi kontorlu mu.. Turkcell mi.. En azından musteri hizmetlerini aralanıyor musun sormak icin
Faturalı bilgi vermiyor yaa hat eşimin üzerine olduğu için. Sadece kısıtlanmış daha fazla abilik veremem dedi saten kafam allak bullak

Wi-fi kullaniyorsaniz yani ya evden yada baska bir kablosuz aga baglaniyorsaniz ne paketinize yansir ne faturaniza ama 4g ise yani sokakta disarda kullaniyorsaniz paketiniz kadarini kullanirsiniz paketinizi aşaraaniz o faturaniza yansir
Peki teşekkürler paketim kadarını kullanabilirim ozman yani kısıtlama yapsa bile İnternete yapılmamış oluyor öylemi

İnterneti fazla kullansam bile o ödemek zorunda değilmi saten hat onun üzerine şu kadarcıkta zararım oluversin dokunmaz nasılsa

Peki teşekkürler paketim kadarını kullanabilirim ozman yani kısıtlama yapsa bile İnternete yapılmamış oluyor öylemi
Eğer tarifeyi değiştirdiyse internet paketide değişir 4 gb mesela 2 gb çekilir.

Faturalı bilgi vermiyor yaa hat eşimin üzerine olduğu için. Sadece kısıtlanmış daha fazla abilik veremem dedi saten kafam allak bullak
Benimki de eşimin üstüne ama pakedi mi degistirebiloyorum. . Müşteri temsilcisini arayıp bilgi alabiliyorum sorun oldugunda ve ta duzeltebiliyorum.. Kullanıcı olduğum için. . Anlamadım yani

İnterneti fazla kullansam bile o ödemek zorunda değilmi saten hat onun üzerine şu kadarcıkta zararım oluversin dokunmaz nasılsa
Sadece aramayami kapatti onu bilemiyorum tabi yada faturanizi odemedi kendi kapandi ama tamamen hattinizi kapattirsada wifidan internet kullanabilirsiniz veee evet fatura neyse o odemek zorunda

Benimki de eşimin üstüne ama pakedi mi degistirebiloyorum. . Müşteri temsilcisini arayıp bilgi alabiliyorum sorun oldugunda ve ta duzeltebiliyorum.. Kullanıcı olduğum için. . Anlamadım yani

Hat sahibi olmadan paket değişimi yada bilgi vermiyorlar Siz şanlısınız o zaman :)

Alla inanın bende anlamadım ana bilgi vermedi tekrar ararım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…