Hat kısıtlamasını hat sahibi yapabilir mi.eşim bana bunudamı yaptı

Ben başka telden aradım çünkü 444 lü hattı bile arayamıyordum. Belki ondan bilgi vermedi
Sen arayamadigin için bilgi alamiyon.. sadece giden aramalara mi kapalı gelen aramalar da dahil mi.. faturayı odememissen olabilir ama bunun için de bilgi verirler mesaj yoluyla.. faturanizn ödeme tarihî geçti borç şu .. Şu zaman içinde odemezseniz hattıniz giden aramalara kapatilacaktir diye.. onun dışında eşin yapsa neden sadece giden aramalara kapatsin

Giden değil gelenede kapalı. Hayır neden tamamen kapatmanış. Belli amacı burnum sürtsün

Ben başka telden aradım çünkü 444 lü hattı bile arayamıyordum. Belki ondan bilgi vermedi
Başka telden olmaz ki zaten.. kullandığın telefondan hangi hattı kullanıyorsan onun musteri hızmetleri nosunu arayacan... yani kullandığın numaradan arayacaksin ki kullanıcı olarak bilgi versinler

Başka telden olmaz ki zaten.. kullandığın telefondan hangi hattı kullanıyorsan onun musteri hızmetleri nosunu arayacan... yani kullandığın numaradan arayacaksin ki kullanıcı olarak bilgi versinler
Canım mesaj gönderdiler ama o numaraya şifre verdim onlara o şekilde sadece kısıtlama gelmiş dedi

Yok işte bide bu çıkmış ya.. KISITLAMA
Mesaj atabiliyor musun online işlemlere girmek için eger sms atılıyorsa online işlemlere girmeyi dene belki oradan halledebilirsin çağrı merkezine gerek kalmadan.

Mesaj atabiliyor musun online işlemlere girmek için eger sms atılıyorsa online işlemlere girmeyi dene belki oradan halledebilirsin çağrı merkezine gerek kalmadan.
Yok canım ya atamıyorum malesef neyse yaptı yapacağını sonumuz hayrola

Hayır tabiki de bayanlar konu farklı burnum sürtsün paramda yok ya ona muhtaç olayım falan filan asla güvensizlik yok onun bana karşı
Anladım. . Benim ki onu yapamaz maaşı ni getirir borçları ayırır oderiz.. kalanı bana verir sonra harçlık ister veririm.. Maaş da ortak hesabınızı yapın herseyiniz beraber olsun.. Acil birsey olsa biryeri arayamazsin çok kötü.. o ne biçim burun surtmek...

Malesef böyle bizde ve suan ayrıyız sateb boşanma eşiğindeyim hakkımızda hayırlısı

Baştan soylesene ayrı old
Malesef böyle bizde ve suan ayrıyız sateb boşanma eşiğindeyim hakkımızda hayırlısı
baştan soylesene ayrı olduğunuz için adam seni zor durumda bırakmaya çalışıyo.. kendi dw arayamouo seni tabi..sebeplerin ne bilmiyorum ama iyi dusin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…