Hat kısıtlamasını hat sahibi yapabilir mi.eşim bana bunudamı yaptı

Evet var 1 buçuk yasında babam sağolsun masraflarımızı karşılar ama nereye kadar tabi o yüzden hattı kapattığını bile söyleyemedim

Hı hı hemen bazen hayatlar klavye den yazdığımız kadar kolay değil yeni bir hat 60 TL
Hanimefendi ben paranızin olmadığıni nerden bilebilirim ki?konunuzda belirtmemissiniz.
Hattiniz hangi operatör ise yarin gidip sorun.kisitlamalar arama mesaj internet uzerinden esit getiriliyor olmali sanirim.bu defada yuksek faturadan dolayi problem yasamayin

Evet var 1 buçuk yasında babam sağolsun masraflarımızı karşılar ama nereye kadar tabi o yüzden hattı kapattığını bile söyleyemedim
Saten durumu yok babamın hem canı sağolsun ben kendim halledicem İnş ya kökten biticek ya bu hallerinden vazgeçecek

Peki sağolun

Ne bileyim ben 532 yi arayip paket değişimi yapıyorum.. faturalı benimki de.. MeselA pakedimi düşürüp yukseltebiliyorum..
Aynen, hattım eşimin üstüne ama paket yenileme, bir üst pakete geçme gibi işlemleri rahatça yapıyorum, internet üzerinden de yapılabilen işlemler bunlar.

kendinize yeni hat alınız?
adam resmen sizi boyundurluğu altına alıp, takip etmek için yapmış.
niye pirim veriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…