hata bende anlamıyorum

pamu_kseker

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
62
1
18
35
Samsun
geçen gün iş çıkışı nişanlımla buluştuk biraz sinirliydi zor bi gün geçirmişti gidip bi yerde oturduk ben sordum neyin var diye kısa kısa cevaplar verdi bunaldığnı söyledi zor şartlarda çalıştığını söyledi bende öyle gergin olduğu için fazla söyliycek bişey bulamadım. kafasını masaya koydu bende saçıyla oynadım başını tuttum işte çek elini dedi bana ben o an şok oldumm içimden bişey koptu sanki ben ona destek olmaya çalışırken o tamamen beni geri itmiş oldu. sonra sustum hiçbişey demedim kalkalım mı dedi olur dedim eve bırakıyım mı dedi bırak dedim.
yine kızdı bana insan gitmez eve destek olur sevdiğine iyi etmeye çalışır. ben yine hiçbişey demedim. kırılmıştım.
eve gidip düşündüm acaba kırılmam yanlışmıydı diye ama diildi gece aradı döküldü yok ben onu iyi etmeyi bilmiyomuşum önceden böyle diilmişim benim orda kırılmayıp onu başka yerlere götürüp konuşup gülüp iyi edebilirmişim. kadın da biraz cilve olurmuş kandırmayı bilmeliymiş. bunun gibi şeyler.

şuan tamamiyle kendimi sorguluyorum beni psikolojik olarak çökertti
araştırmalara başladım uzun ilişkiler de iletişim nasıl olur diye zorlanıyorum artk

Merhaba
Erkekler önce kadınları yanlarından uzaklaştırıp sonra vay efendim neden destek olmuyorsun diyorlar .
Bozulmanız normal ama sizde ona trip atmaktansa şakayla karışık dikkatini dağıtmaya çalışabilirdiniz sanırım

9 senelik ilişkisi 6 aylık evliliğe yenilmiş biri olarak söyleyebilirim ki uzun ilişkinin en büyük sorunu kaybetme korkusunun yitirilmesi malesef.

Benim eşimde beni zerrece kaybetme korkusu yoktu, sevgimden emindi. 9 seneyi almıştı arkasına.

Ama son özensizliği ayrılığa sebep oldu malesef.

Simdi dusunuyorum da onun bu ozensiz hallerine boyun egdigim ve onu her halukarda sevdigimi ona belli ettigim icin ben de sucluyum.

Henuz nisanlisiniz. Nisanliyken ozen gostermeyen adam evliyken yuzune bile bakmaz.

Bence dik dur biraz. Ben de hep sucu kendimde aradim bu zamana dek ama esim hep hakli gordu kendini. Insan bir zaman sonra her olayda kendini suclamaya alisiyor bu da ozguvenden eksiltiyor.

Restini cek. Yaninda olurum ama beni horlamaya, itip kakmaya devam edersen sevgimi de yitirmeme neden olursun de.

Kesin konus. Blof yapma. Sonucuna katlanabilecegim seylerden bahset ama net ol. Cilveyi adam olan adam hak eder cunku.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen beni bilmiyomusun diyo ben sakinleştirmeyi öğrenmelisin diyo. bende dedim çok kırdın beni bende öyle hareketlerden hoşlanmıyorum diye. tamam dedi beni sakinleştir sonra söyle bana yaptğığım hatayı

O sinirlenecek, siz onu sakinleştirecek ve o esnadaki sözlerine kırılmayacaksınız.
O sinirlenecek, siz onu sakinleştirecek ve o esnadaki sözlerine kırılmayacaksınız.

Ne güzel dünya ya.
Benim yanımda da olsun öyle biri, ben sinirlenince eğlendirsin beni.

Yapmayın, kendinizi suçlamayın.
Tabii ki destek olacaksınız, ama destek olmak için de kimsenin tribi çekilmez.

Ben diyorum.
Canı sıkkınsa dinlerim, konuşurum, neşelendirmek için elimden geleni yaparım.
Ama başka bir şeye sıkılıp da bana sarıyorsa git işine derim.
Sıkıntısını paylaşmak için varım, tribini çekmek için değil.

Ne kadınlar ne erkekler tek tipleştirilemez. Her birey kadın olsun erkek olsun birbirlerinden farklı karakterlere sahiptir.
Cilveli bir kadın vardır, belki sizin olduğunuz durumda olsa yerinden kalkıp karşısındaki erkeğin yanına gidecek, oynaşacak.
Bir kadın vardır, kendi derdi başından aşkındır belki de, kendi dertlerini kendisi çözer ve dışarı yansıtmaz, karşısındaki insandan da bunu bekler.
Cilveli bir kadın bir toplantıda ya da önemli bir davette, bütün gözleri üzerine çekebilir belki bir bakışıyla, ve insanlar onun dudaklarından dökülecek kelimeleri yalayıp yutarlar.
Diğer kadın, aynı toplantıda masaya yumruğunu öyle bir vurur ki, geri kalan herkes titrer ve dediklerinin bir harfini dahi kaçırmamak için ağzının içine bakarlar adeta.
İki kadın da kendine göre güzeldir. Doğrudur. Ve bu sadece iki farklı kadındır, bu kadınlara benzemeyen daha milyonlarca kadın vardır dünyada. Ve hiç biri bir başkası için değişmek zorunda değildir.

Erkekler için de aynısı geçerlidir tabii. Tabiiki tek bir olayı baz alarak cilveli kadın istiyorsa öylesini bulsun demeyeceğim ama, benim fikrime göre uzun ilişkilerde insanların birbirlerini olduğu gibi kabul etmesi, olduğu gibi sevmesi ve değiştirmeye çalışmaması gerçekten çok önemlidir.

kafası belli ki bir şeye çok bozulmuş ki ne diyeceğini bilememiş. özür diler yakında sanırım tabii hatasının farkına varabilen bir kişiliğe sahipse.
bazı erkekler sanki regl oluyor diye düşünmüyor değilim. benzerlerini ben de yaşıyorum. çok garipler ya..

Bazi erkekler dünya tek onlarin etrafinda dönüyo zannediyolar ya acaip uyuz oluyorum... Madem sakinlestirilmeye ihtiyacin var, seni destekleyen insani incitmeyeceksin! Kirilmakta gayet haklisin. Sen susup üstüne gitmiyerek büyüklük göstermissin zaten... 👏

Ben sizde pek hata görmedim. Saçıyla oynarken çek elini demesi ilginç bana nişanlım böyle dese bende bozulurdum... Sonrada tepkisini farketdi bence yok sen böylesin , şöylesin diye suç bastırıyor. Ayrıca başka bişeye canı sıkılıp size yansıtması size tepki vermesi kötü ilerde belki dışarıda ki olumsuzlukları da
evliliğe yansıtabilir

ayda bi kere bu haline rastlıyorum zaten şüpheleniyorum özel günleri varmı diye.
ben böyleyim diyor adamm ozaman bende böyleyim diyorum ama ona göre ben biraz daha alttan almalıymışım. ben mücadele etmeyi severim ama hayatın sonuna kadar sürecek bişey olduğu için o kadar gücüm olurmu bilmem

Açıklama getireyim erkeklerin de aslında kendi regl takvimleri vardır. Kadınların regl olmasının sebebi yumurtlamaktır, ve bu yumurtlama da hormonlarla ayarlanır. Hormonların iniş ve çıkışları sebebiyle pms dediğimiz duygusal dönemlere gireriz.
Erkekler içinse, bir vücutta hormonal düzen her zaman lineer olamaz. Parobolik bir eğri de inişli ve çıkışlı artışlı/azalışlı olmalıdır. Testestoron, progesteron ve östrojen elbette kadınlardan çok farklı miktarlarda salgılanır ancak yine de 3ü de salgılanır ve birbirlerini etkilerler. Erkeklerin hormonal döngüsü genelde 24 saatlik kabul edilmesine rağmen, (kadınlarınki aylık mesela) son araştırmalar erkeklerin de kadınlar gibi uzun dönemli hormonal git gellerinin olduğunu gösteriyor sanırım. Henüz çevresel etkenlerin, stresin bıdı bıdının bunun üzerindeki araştırmaları sürüyordu okuduğum makalede. Kesin bir bilgi veremeyeceğim o yüzden.

Doğrudur bence çünkü bu saçma sapan tavırlarının başka açıklaması olamaz herhalde

oldu canım benim.....ayaklarınıda yikayıp .birde çay demleyeyim sana..ne geldi ise insanların bayanların başına bundan geldi..

kırılmakta haklısın ..
bir de naz bekliyor ..
önce kır,sonra seveyim de ..
bu ne lahana turşusu ..

Neden? Sen psikolog musun kardeşim?

Sen kendisine dokunmaya çalışmışsın o seni itmiş, bu durumda seninde moralin bozulmuş. Kendisine nasıl destek olabilirmişsin acaba?

Karşınızdaki kişiye sizinle ilgili bir sorunu olmadığında hıncını sizden çıkartmaması gerektiğini benimsetin.

Siz onun stres topu değilsiniz, bu çok yanlış...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…