• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata dolu biriyim..

mutsuz_hayalperest

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
183
100
53
31
ama en son ki hatam gibi büyüğüde yok.. hem kendimi küçük düşürdüm hemde sevgilimin kalbini çok kırdım.. gözümden düştün soğudum senden dedi.. affetmez mi beni daha bu kırgınlık geçmez mi :(
elalemin düşüncesini ciddiye aldım aynı konuyu konuşurken pat diye söyledim :(:(:(

hatasiz kul olmaz, hickimse mükemmel degil, belki telafi edersin o kadar umutsuz vakia mi?

Hangimiz hatasisiz ki... Umarim telafi edebilecegin bir seydir.
Hatayi anlamis olmak da buyuk bir adim ayrica.

Hatasız kul olmaz, özrünüzü dileyin sizi seviyorsa affeder zaten.

büyük bir patavatsızlık ettim bence :( inşaallah affeder o lafımı da unutur dua edin bana :( gerçekten çok pişmanım arıyorum açmıyor mesajda yalvardım saatlerce

büyük bir patavatsızlık ettim bence :KK43: inşaallah affeder o lafımı da unutur dua edin bana :KK43: gerçekten çok pişmanım arıyorum açmıyor mesajda yalvardım saatlerce
Bir sure bekle. Ustuste mesajlar yagdirma bunalmasin. Ozrunu dilediysen tamam. Patavatsizlik her zaman olabilir. Hepimizin dangalak anlari olur. Telafisi olur.
Olmaz da bu sebeple burakir giderse de inan bana uzulmemelisin cunku o zaman hayatin diger zorluklarina seninle gogus geremeyecekti demek ki diye dusunmelisin.
Aldatmadin etmedin patavatsizlik affedilmeyecek bir sey degil. Hele de ozur dilediysen. Ama arka arkaya mesaj atma lutfen inan bana iyi gelmez. Buraya yaz duramiyorsan ona yazma. Azcik zaman ver. Atesi sonsun biraz.

Bir sure bekle. Ustuste mesajlar yagdirma bunalmasin. Ozrunu dilediysen tamam. Patavatsizlik her zaman olabilir. Hepimizin dangalak anlari olur. Telafisi olur.
Olmaz da bu sebeple burakir giderse de inan bana uzulmemelisin cunku o zaman hayatin diger zorluklarina seninle gogus geremeyecekti demek ki diye dusunmelisin.
Aldatmadin etmedin patavatsizlik affedilmeyecek bir sey degil. Hele de ozur dilediysen. Ama arka arkaya mesaj atma lutfen inan bana iyi gelmez. Buraya yaz duramiyorsan ona yazma. Azcik zaman ver. Atesi sonsun biraz.

tamam teşekkür ederim en son büyük özür mesajı yazdım sustum.. ama ne kadar beklicem konuşmasını..

canım çok sıkılıyor kafam çok karışık mantıklı sabırlı birini bulsam baştan sona anlatsam da akıl verse.. sevenin gözü kör oluyor sevince herşey geçer gibi geliyor ama evlenince öyle olmadğını anlıyolar.. ben hata bi evlilik yapmak istemiyorum..

Back
X