Zaten cocuktur bise demem ona sadece sordum oda kusura bakma deseydi oyle yaptı dese tamam kapancak konu .. Sonuçta benimde cocugum var ilerde boyle bise başıma gelirse iki büklüm olur ozur dilerim ama inkar etmek ne demek değil mi yani 7 aylık cocuk mu yapacakÇocuk yapmıştır o bilmez ama o yapana kadar anası nerdeymis. İyilikten maraz doğuyor maalesef. Mesafe koyma tamamiyle irtibatı kesin. Çünkü hem yalancı hem de pişkin.
Gorusmek zorundaSevmediysen görüşmek zorunda değilsin mecburi durumlarda idare edersin geçersin bence
Ben hayir diyemiyorum ışte bundan kaybediyorumSevmediysen görüşmek zorunda değilsin mecburi durumlarda idare edersin geçersin bence
Belki de kadın yaptı şimdi bilemiyorum. Herşey olabilir benim de kızım var 2.5 yaşında 1 dk peşini bırakmıyorum çünkü hareketli meraklı kurcalıyor anlatıyorum 5 dk sonra yine aynı kadın sorumsuz iyi bebeğine bir şey olmamış.Zaten cocuktur bise demem ona sadece sordum oda kusura bakma deseydi oyle yaptı dese tamam kapancak konu .. Sonuçta benimde cocugum var ilerde boyle bise başıma gelirse iki büklüm olur ozur dilerim ama inkar etmek ne demek değil mi yani 7 aylık cocuk mu yapacak
Zaten itiraf etse olay kapanacak benim için ama ben salagim cunku inanki yapmadi diyor neyle cizecek sanki cizecek bise mi var diyor.. Ev oyuncak kaynıyor oyuncakla cizmemistur zatenBariz çocuğu yapmış itiraf edememiş. Ben olsam hicccc görüşmem.
Kesinlikle zçuzak dur doğru yapıosunSelam arkadaslar .. Benim esimin is arkadasi var esler tanissin dediler tanistik.. Fakat bayanla pek anlasamadim ben nezaketen gorusuyordum arada bize geliyolardi biz de onlara .. Sonra evlerimiz iyice yakinlasti malesef .. Ben ne kadar gorusmek istemesemde kadin emrivaki yapıyordu akşam size gelelim eşime bise belli etme senin cagirdigini soyledik diye mesaj atiyodu bise diyemiyordum .. Bu vb. Sacma hareketleri vardi .. Neyse bu birgun yine herzamanki gibi esinden gizli kıyafet aldi netten .. Adresi sizin ev versem olur mu benimki anlamasin dedi .. Bende ver bari dedim .. Kargoyu almaya bize geldi akşam oldu kargo gelmedi ve ben pazara gidip balik alcaktim .. Dedi sen git al ben evde durup cocuklara bakayim hemde kargo gelir alirim .. Benim kizim 7 aylık onun ki 2 bucuk yasinda nerdeyse .. Tamam dedim pazar yakin zaten .. Gittim hemen geldim kargosuda gelmis zaten oda gitti ama morali bozuktu bende elbiseyi begenmedi sandim .. Sonraaa akşam bi farkettim kiii tv nin ekran fulll cizik yanii anasi aglamis tv nin .. Benim bebegim küçük yapmasi imkansız.. Ona sordum inkar etti baska kim yapabilir inkar edip beni salak yerine koymasi beni deli etti mesafemi koydum bundan sonra .. Ama durumlarında bana gönderme yapıyor falan ben yanlis mi yaptim acabaaa diyorum.. Fikirlerinizi alabilir miyimmm
Ya vicdan yaptim sanki cok iyi dostmusuz da aramiz bi tv yuzunden bozulmuş gbi seyler yazıyorAmaaaan her şeye alınacak olsak hayatta kalamayız ya
Dün güneşe kızdım sıcak diye, bugün önüne bulutları aldı, bana mesaj gönderiyor
Gibi
Niye bu kadar önemsedin ki onu? Dünyada 7 milyar insan var
Ya gunahini almak istemiyorum ama o nerde napiyoduki cocuk o kadar cizdi .. Yani yaninda olsa bi cizse cekersin elinden ama ful cizik resim yapmış resmenSiz yokken evinizde nasıl duruyor ya bir de kendisi söylemiş sen pazara git ben durayım diye.
Ananız mı kardesiniz mi ne kadar teklifsiz bir insanmış mecbur kalmadıkça görüşmeyin.
İstediği kadar laf soksun.
O kadar haklisiniz ki ben çocuğumu nasil bıraktım gittim tamam 2 yıldır görüşüyoruz ama hep zoraki .. Olan tv ye olsun o umrumda degil zaten.. Yorumlardan dogru yaptığımi anladım.. Esinden gizli surekli birşeyler alma çabası icinde adamin da haberi yok pazara gonderiyor ordan artiriyo hopp kiyafete bundan zaten nefret ederim bu dogru bisey mi yaGörüşmeyin.
Alengirli işlere giren kimseye güvenmem ben.
Kadın aynı yatağa girdiği adama aldığı kıyafeti söyleyemiyor, misafirliğe gitmek için bin tane dolap çeviriyor, size karşı neden dürüst olsun?
Ayrıca 7 aylık bebeği komşuya emanet etmeyin lutfen.
TV önemli degil de, can sonuçta...
İstediğini yazsınYa vicdan yaptim sanki cok iyi dostmusuz da aramiz bi tv yuzunden bozulmuş gbi seyler yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?